Ce este Dogezer (DGZ)? Un ghid pentru începători

Ce este Dogezer (DGZ)? Un ghid pentru începători

Dogezer (DGZ) a creat o platformă de pârghie efecte de rețea în beneficiul creatorilor și adoptatorilor timpurii de software nou. Un efect de rețea este fenomenul economic observat atunci când există o creștere a valorii unui bun sau serviciu pur și simplu pentru că mai mulți oameni folosesc acel bun sau serviciu. Exemplul clasic al unui serviciu care experimentează un efect de rețea este rețeaua de telecomunicații. Cu cât mai mulți oameni utilizează o rețea de comunicații, cu atât rețeaua de comunicații devine mai valoroasă.

Dogezer dorește să surprindă acele economii de scară din partea cererii într-o criptomonedă specifică proiectului. Platforma permite liderilor de proiect să ofere monede pentru strângerea de fonduri. De asemenea, permite contribuitorilor să fie recompensați pentru eforturile depuse prin intermediul acestor monede.

Dogezer este în prezent strângere de fonduri. Vânzarea publică a jetonului deflacionar Dogezer, DGZ, a început în 15 februarie 2018. Când un jeton este deflaționist, la fel ca jetonul DGZ, oferta nu crește. Asta înseamnă că, dacă cererea pentru jeton crește, legile economice dictează că prețul său se va aprecia în mod corespunzător. Vânzarea de token DGZ se încheie pe 8 martie 2018.

Detalii ICO

Jetonul Dogezer este un contract inteligent ERC-20 din rețeaua Ethereum. Poate fi achiziționat de la https://www.dogezer.com. Pentru informații pas cu pas despre cum să achiziționați jetonul DGZ cu ETH, vă rugăm să consultați oficialul ghid. Contribuțiile de peste 10 ETH trebuie să treacă KYC / AML cerințe.

Există și un oficial ghid pentru achiziționarea DGZ cu bitcoin.

Clasificarea jetonului: Jeton utilitar (parțial ars atunci când este utilizat)

Tip de jeton: Contract inteligent ERC-20 (rețea Ethereum)

Valoarea jetonului: 1 DGZ valorează minimum 4 USD pe platforma Dogezer


Rata de conversie a jetonului: 1600 USD pe 1 ETH

Prețul jetonului: 0,000625 ETH per DGZ

Total aprovizionare: 100.000.000 DGZ

Ofertă publică: 98.000.000 DGZ

Alocarea recompenselor: 1.500.000 DGZ

Distribuirea fondatorului: 500.000 DGZ (investit peste 3 ani)

Conform KYC / AML: Da (Contribuții peste 10 ETH)

Auditori de contracte inteligente de vânzare de jetoane: Servicii de știință de audit

Vânzarea jetonului se încheie: 8 martie 2018

Softcap atins: 20 februarie 2018

Jetoane nevândute: Ars

Cum functioneazã?

Dogezer funcționează ca o versiune de fabricare a monedei Munca sus. Spre deosebire de Upwork, se concentrează exclusiv pe sprijinirea colaborării echipelor de dezvoltare software. Permite acelor echipe să abordeze problemele de strângere de fonduri prin sistemul financiar Dogezer. Acest sistem financiar oferă echipelor de dezvoltare software capacitatea de a-și genera propria monedă.

Apelul Dogezer

Apelul Dogezer

Odată ce proiectul începe să realizeze venituri, fondatorii pot utiliza veniturile proiectului pentru a cumpăra monedele înapoi de la membrii echipei. Chiar dacă monedele nu apreciază în valoare pe piețele secundare sau schimburi de gen Binance și Bittrex membrii proiectului sunt compensați pentru eforturile depuse.

Dogezer intenționează să ofere echipelor de dezvoltare software posibilitatea de a genera și comercializa jetoane specifice proiectului printr-un mecanism inițial de oferire a monedelor, dar și de a implementa contracte inteligente, de a gestiona proiectul, de a supraveghea campaniile de recompense și de a simplifica colaborarea echipei.

Când a fost creat?

Dogezer a fost conceput în primăvara anului 2016 de o echipă rusă din Nijni Novgorod condusă de Alexander Kozlov. Versiunea alfa este deschisă publicului la https://www.dogezer.io. O versiune beta a platformei va fi disponibilă în această vară, iunie 2018.

Acesta este primul proiect al echipei în spațiul criptomonedelor. Înainte de a crea Dogezer, echipa a colaborat la dezvoltarea web și a infrastructurii, software automat de recunoaștere a ecranului XBOX / Playstation / PC și diverse alte proiecte software fără legătură. În cartea lor albă, ei demonstrează o înțelegere solidă a exigențelor de strângere de fonduri. Mai mult, ca o echipă de dezvoltatori de software, ei sunt extrem de conștienți de valoarea potențială a platformei Dogezer.

Ce valoare adaugă?

Cota de leu din valoarea adăugată de Dogezer provine din abordarea ineficiențelor pe care fondatorii le experimentează de obicei la strângerea de fonduri. In conformitate cu site-ul web, Caracteristicile Dogezer includ:

Piața talentelor (Like Upwork)

Sistem de control al versiunilor (ca GitHub)

Editor de documente (cum ar fi Google Docs)

Task Tracker (Ca Jira și Asana)

Stocare în cloud (cum ar fi Dropbox)

Mesagerie integrată (ca Slack)

Platforma Dogezer folosește un model freemium care deschide gratuit caracteristici de bază. Funcțiile avansate ale platformei sunt disponibile numai deținătorilor de jetoane DGZ.

Funcțiile deschise în prezent publicului sunt tabloul de bord, profilul utilizatorului, persoanele, posturile vacante, noile proiecte și secțiunile proiectului:

Secția Dogezer People

Secția Locuri de muncă Dogezer

Secțiunea Proiecte Dogezer

Secțiunea Profil Dogezer

Secțiunea Proiect nou Dogezer

Secțiunea Tablou de bord Dogezer

Pentru cine este Dogezar?

Dogezer-ul hartie alba susține că platforma este pentru „antreprenori, ingineri software, designeri UI \ UX, artiști, vânzători, specialiști în marketing și toți ceilalți indivizi implicați în crearea, promovarea și asistența produselor software de orice fel”.

Dogezer este identificat Colonie și Baza de stele ca competitori. Cu toate acestea, este clar că platforma oferă cea mai mare utilitate fondatorilor care doresc să ocolească abordările tradiționale de strângere de fonduri și să furnizeze jetoane specifice proiectului, drept compensare pentru cofondatori și membri cheie ai echipei.

Va reuși Dogezar?

Timpul va spune. Cu siguranță, comunitățile active și puterea efectelor de rețea pot asigura că Dogezer și utilizatorii platformei sunt compensați financiar pentru diferitele lor contribuții. Acestea fiind spuse, până când Dogezer va împuternici câteva proiecte software de succes care generează venituri substanțiale, adoptarea platformei va fi lentă. Mai mult, este nevoie doar de adăugarea unui subsistem generator de monede pentru funcționarii titulari precum Upwork sau chiar Lista Îngerilor, pentru a incapacita inițiativa Dogezer.

În cele din urmă, riscul major pentru adoptarea platformei este lipsa de schimburi de criptomonede dispuse să listeze jetoane de securitate. Monedele generate de platformă pot fi evaluate ca valori mobiliare. Având în vedere cerințele actuale pentru listarea criptomonedelor la bursele populare, este posibil ca monedele fabricate de Dogezer să nu îndeplinească cerințele listei. În consecință, echipa din spatele unui proiect de mare succes și cei care au adoptat-o ​​timpuriu ar putea să nu poată beneficia pe deplin de efectele de rețea pe care le generează proprietatea asupra unui jeton specific proiectului pe piețele secundare..

Informatii suplimentare

Pentru a afla mai multe despre Dogezer, vă rugăm să explorați următoarele link-uri:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map