Ce este creditul Balanță: activele digitale ca viitor pentru creditul internațional

Ce este creditul Balanță: activele digitale ca viitor pentru creditul internațional

Creditul Balanță oferă un ecosistem descentralizat de împrumuturi bazat pe Ethereum, care îi ajută pe utilizatori să aibă acces deschis la credit oriunde și oricând.

Atâta timp cât un utilizator are active digitale, acesta va putea împrumuta bani de la Libra Credit utilizând aceste active digitale ca garanție. În plus, acești utilizatori vor putea construi un istoric internațional al creditelor – un concept pe care Libra Credit și partenerii săi intenționează să îl promoveze pentru a fi recunoscuți la nivel global.

Platforma de credit Balanță

Libra Credit intenționează să perceapă o rată a dobânzii anuală fixă ​​de 8%, care este permisă de parteneriatele sale cu instituțiile financiare tradiționale. Rata este competitivă cu cea a altor platforme de împrumut peer-to-peer, cum ar fi Lending Club și Salt, dar nu este legată de disponibilitatea unui meci egal.

Platforma de credit Balanță

Libra Credit are câteva parteneriate sinergice aliniate cu schimburi de criptomonede, furnizori stabili de monede, cum ar fi MakerDao, furnizori de date de verificare a identității, precum uPort, și instituții financiare autorizate.

Echipa

Co-fondator Lu Hua și-a tăiat dinții în spațiul de plăți fin-tech, petrecând câțiva ani la PayPal în funcții de conducere și de conducere înainte de a prelua un rol de CEO la o companie de servicii digitale de credit numită moKredit în 2011. Cu investiții de la Sequoia Capital, Bertelsmann Asia Fund și Ventech China, moKredit s-a extins la peste 30 de milioane de utilizatori utilizând tehnologiile sale de calcul al creditelor și managementul riscurilor bazate pe AI.

Echipa Libra Credit

Echipa Libra Credit

În timpul petrecut la moKredit, Lu Hua a constatat că era extrem de dificil să construiești un istoric internațional al creditelor din cauza multitudinii de sisteme de raportare a creditelor de către fiecare țară..

Co-fondator Dan Schatt a servit, de asemenea, o varietate de roluri de conducere și de conducere. În timpul mandatului lui Schatt ca director general al inovațiilor financiare de la PayPal, el a reușit să construiască parteneriate productive cu o varietate de instituții financiare.

În 2017, Hua și Schatt au sărit în blockchain și au fondat Libra Credit pentru a ajuta la evoluția metodelor limitate actuale de construire a creditului la nivel internațional.


„Este pentru prima dată în istoria omenirii că există unele active digitale universal acceptabile precum Bitcoin și Ethereum”, a comentat Hua. „Credem că blockchain-ul este calea de urmat.”

Libra Credit, o platformă care permite oricui să împrumute bani de la Libra Credit, cu condiția să aibă active digitale, își sprijină modelul de afaceri pe populația în creștere rapidă a deținătorilor de criptomonede.

Suntem pasionați de incluziunea financiară. Nu ar trebui să plătiți mai mulți bani din cauza locului în care v-ați născut. Aceasta este o problemă globală pe care blockchain-ul o poate aborda. Activele digitale pot fi achiziționate de oricine, oriunde, atâta timp cât aveți acces la Internet. Aceasta este într-adevăr puterea “. A comentat Dan Schatt.

Consilierii Balanța de credit

Consilierii Balanța de credit

Libra Credit are, de asemenea, un set destul de stivuit de consilieri, cum ar fi președintele PayPal & CEO-ul Yahoo, Scott Thompson, fondator și CEO al Alphabit Digital Currency Fund, Liam Robertson, fondator & CEO Moven.com, CEO Global ID & Directorul de risc al Ripple Labs, Greg Kidd, și avocatul și consultantul în valori mobiliare, Zachary Fallon.

Gânduri finale

Se pare că Libra Credit își propune să se poziționeze ca o entitate cu cele mai bune din ambele lumi, flexibilitatea și descentralizarea unei platforme de împrumut susținute de active digitale și a unei instituții tradiționale de finanțare și mai puțin volatile..

„Credem că este necesar să oferim o platformă de creditare în spațiul criptografic și să colaborăm cu intuițiile financiare tradiționale”, a spus Hua. „Este mai greu de construit la început în comparație cu platformele peer-to-peer, dar este mai promițător pe termen lung.”

„Vedem viitorul și vedem că se întâmplă”, a spus Schatt. „Creditul Balanță poate fi unul dintre primele produse care oferă oamenilor un gust foarte practic și tangibil cu privire la modul în care blockchain-ul poate echipa și îmbunătăți viața de zi cu zi.”

Deși numai timpul va spune cum volatilitatea inerentă care a devenit atât de profund legată de industria criptomonedelor va avea impact asupra modelului de afaceri al Libra Credit, cu siguranță nu este rău faptul că compania dezvoltă un cadru de evaluare a creditelor bazat pe AI pentru a atenua riscurile împrumuturilor latură.

Pentru a afla mai multe despre Libra Credit, consultați-le site și hartie alba.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map