Ce este BitClave: abordarea industriei publicității digitale

BitClave: noul token digital media de pe bloc

BitClave oferă un motor de căutare descentralizat care elimină orice intermediar publicitar terț cu scopul de a stabili o relație puternică și mai eficientă între companii și consumatori.

BitClave susține cauza „luării înapoi a internetului” din actuala oligarhie tehnologică și aducerea acestuia către oameni într-o singură platformă coezivă.

bitclave

Acest motor de căutare descentralizat îi va ajuta pe utilizatori să își protejeze datele și să găsească mai bine ceea ce caută, în timp ce companiile vor putea face publicitate la o rată mai rentabilă și mai eficientă.

Ce este BitClave?

BitClave își propune să creeze o piață de căutare deschisă pentru a menține prețurile publicității transparente și corecte. Sistemul propus de BitClave ar elimina intermediarii terți, cum ar fi Google AdWords, care îi vor separa pe consumatori și comercianți.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZQlQv4zi6YI]

Într-o lume a căutării BitClave, companiile ar putea ajunge la publicul țintă cu un grad extrem de ridicat de specificitate. Această direcționare hiper-concentrată le-ar permite companiilor să obțină un plus de bani pentru publicitatea lor, precum și să înceapă să afișeze consumatorilor reclame foarte relevante. De exemplu, dacă sunteți un studio de yoga, ați putea în esență să găsiți pe oricine face yoga și să le trimiteți reclamele dvs..

În timp ce această funcționalitate poate fi oarecum realizată folosind metode tradiționale PPC (pay-per-click), totuși duce la o cantitate mare de deșeuri. Companiile ajung să înregistreze o mulțime de anunțuri greșite către un public general și speră la cele mai bune. Sistemul BitClave ar fi mult mai precis.

bitclave

Sistemul BitClave ar folosi o formă de căutare stimulată, în care oamenii ar vedea reclame numai dacă au un interes declarat să le vadă. În acest fel, nu numai că publicul țintă al unei companii este mai ușor de atins, dar este și încălzit și mult mai aproape de a face o achiziție.

De exemplu, să presupunem că căutați o casă nouă. Vă veți începe căutarea pe platforma BitClave și apoi veți începe să vedeți reclame de la agenții imobiliari care corespund criteriilor dvs. Nu numai că ați avea reclame specifice și curate, ați câștiga și CAT, simbolul BitClave, atunci când interacționați cu acele anunțuri.

Deoarece costul realizării unei vânzări este mult mai mic în cadrul sistemului BitClave, companiile ar putea aduce mai multă valoare sub formă de oferte de probă, eșantioane și reduceri. Aceste stimulente ar primi, de asemenea, o rată de răspuns mai mare, alimentând în continuare relația dintre afaceri și consumatori.


ecosistem de căutare activă bitclave

Toate acestea ar avea loc fără ca un intermediar terț să obțină profituri uriașe în procente de cheltuieli publicitare sau date de utilizator. Ecosistemul BitClave îi va ajuta pe consumatori să păstreze controlul asupra datelor lor și să le ofere opțiunea de a dezvălui informații personale întreprinderilor.

Concurență

BitClave se alătură unei mână de alte jetoane bazate pe media digitală în încercarea de a aborda lumea digitală.

Doar industria publicitară merită 550 miliarde dolari, cu Facebook și Google luând partea de leu. S-ar putea părea extrem de ambițios să încerci să abordezi companii precum Google, Facebook, Microsoft și Baidu, dar aceasta este o notă comună în cripto-revoluție.

Când micșorați focalizarea exclusiv pe BitClave pentru o clipă și vă faceți conștienți de alte proiecte din spațiu, este posibil să începeți să vedeți scântei.

Steemit: Această platformă caută să perturbe spațiul de creare a conținutului, unde utilizatorii sunt motivați prin compensare să scrie și să se angajeze în conținut Steemit.com.

BĂŢ: Tokenul de atenție de bază caută, de asemenea, să abordeze lumea publicității și oferă o platformă în care utilizatorii sunt plătiți pentru atenția lor atunci când vizionează reclame, iar editorii primesc majoritatea veniturilor publicitare direct.

AdEx: Acest schimb de anunțuri bazat pe blockchain își propune să perturbe peisajul publicitar online pentru a combate frauda publicitară, confidențialitatea și acordul de a primi mesaje specifice sponsorizate.

Deși proiectele de mai sus ar putea fi considerate din punct de vedere tehnic competiționale, toate au misiunea de a dezrădăcina peisajul publicitar actual. Dacă Facebook și Google primesc 73% din totalul dolarului publicitar online, obiectivele sunt clare.

Echipa Bitclave

BitClave a fost fondată în 2016 și are sediul central în Mountain View, California. Pentru a face lucrurile și mai interesante, funcționează în afara campusului principal Google. Acest lucru oferă BitClave posibilitatea de a recruta talente la nivel înalt din zonele înconjurătoare.

echipa biteclave

CEO-ul este Alex Bessonov. Bessonov are experiență în lucrul cu acceleratoare de pornire, precum și în calitate de inginer software cu Microsoft, eBay și Informatica.

CTO-ul BitClave este Patrick Tague. Tague are experiență în securitatea mobilă, încorporată și wireless.

Istoricul tranzacționării BitClave (CAT)

Scrierea acestui articol găsește BitClave într-un loc destul de interesant. Proiectul a strâns recent 25.547.000 USD într-un ICO de succes care a durat din noiembrie până în decembrie. În prezent este listat la câteva burse mici și a înregistrat o creștere substanțială.

bitclave CMC

Rata de schimb la momentul ICO era de aproximativ 0,07 USD / jeton și a crescut semnificativ în primele sale zile pe piață.

Deși BitClave nu a reușit încă unele dintre schimburile mai mari, se pare că are încă suficient spațiu pentru a crește.

Gânduri finale

BitClave intră în prezent în stadiul său post-ICO și, dacă ICO-ul său este o indicație, se pare că va continua să atragă atenția cu bulgări de zăpadă în comunitatea criptomonedelor..

interfață bitclave

Verificați-le hartie alba pentru a afla mai multe despre proiect și locul său în lumea media digitală generală.

Succesul BitClave pe termen scurt va fi legat de capacitatea sa de a-și dezvolta baza de utilizatori și de a demonstra o utilitate suplimentară pentru simbolul său.

Podcast: Redați într-o fereastră nouă | Descarca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map