Ce abilități sunt necesare pentru joburile cu criptomonedă?

Pe măsură ce criptomoneda continuă să suscite interesul publicului larg, conversația din jurul său evoluează. Mai degrabă decât concepțiile greșite despre o rețea întunecată de criminali sau vorbirea despre o bulă Bitcoin, curiozitatea devine o industrie autentică. Se scufundă încet în criptomonedă nu este doar amăgirea unei grămezi de tocilari în tricouri. Este o industrie serioasă, în creștere, cu o grămadă de locuri de muncă în criptomonede.

Conform unui T1 2018 Comunicat de presă din Upwork, „blockchain” este abilitatea pe care o caută angajatorii cu cea mai rapidă creștere. Setați să fie noul „cloud” al secolului 21, companiile postează din ce în ce mai multe locuri de muncă în criptomonede – și există o lipsă de talent care să le ocupe.

Dar dacă lucrul de la distanță de la un birou la domiciliu nu vă emoționează, nu sunt doar poziții independente care pot fi luate în joc. Oportunități în acest nou peisaj tehnologic abundă, de la dezvoltatori de blockchain cunoscuți până la locuri de muncă de nivel criptomoned. Site-urile tradiționale de postare a posturilor precum Indeed au văzut, de asemenea, o creștere masivă în interes 621 la sută, de fapt!

Și mai bine? Locurile de muncă în criptomonedă sunt bine plătite, cel puțin pentru moment. De fapt, salariul mediu pentru joburile blockchain se apropie 100.000 USD un an, cu potențialul de a face mult mai mult pe măsură ce abilitățile și cunoștințele dvs. progresează.

Dar, despre ce tipuri de locuri de muncă în criptomonedă vorbim și de ce abilități aveți nevoie?

Tipuri de locuri de muncă în criptomonedă

Majoritatea locurilor de muncă în criptomonedă sunt alocate în mod surprinzător dezvoltatorilor, deși există și o mulțime de roluri suplimentare. Iată o mână de poziții de top care sunt postate cel mai des:

Dezvoltator Blockchain

Pe măsură ce nebunia criptomonedelor atinge febra, căutarea dezvoltatorilor de blockchain buni este activă. Și cu un decalaj tot mai mare de talente în blockchain și AI, atât salariile, cât și cererea sunt mari.

Majoritatea dezvoltatorilor de blockchain au sarcina de a implementa sisteme sigure pentru companiile lor, de a dezvolta patch-uri, idei inovatoare și de a veni cu soluții la probleme..

Abilitățile necesare:

Va trebui să poți gândi în afara casetei și să ai curajul să preia conducerea. Multe companii care angajează au puțin sau deloc fond în tehnologia blockchain. Probabil că se vor aștepta la minuni de la dvs., așa că asigurați-vă că puteți gestiona corect așteptările.

Pe plan tehnic, va trebui să fii sau să devii mai întâi un dezvoltator obișnuit. Multe companii vor cere o diplomă de CS și se așteaptă să urmezi un fel de training de tip bootchain sau să urmezi cursuri de specialitate în blockchain.

Devenind dezvoltator Ethereum

Devenind dezvoltator Ethereum

Dezvoltator Ethereum

Fiind a doua cea mai mare criptomonedă existentă și tehnologia din spatele contractelor inteligente, Ethereum are de departe cea mai mare comunitate de dezvoltatori. Există de aproximativ 30 de ori mai mulți dezvoltatori Ethereum decât pe orice alt blockchain. Un bun dezvoltator Ethereum poate câștiga la fel de mult 110.000 USD pe an.

În funcție de locul în care lucrați, indiferent dacă alegeți o companie cunoscută precum ConsenSys sau o pornire blockchain, vă veți specializa în dezvoltarea de soluții pentru îmbunătățirea Ethereum sau construirea de aplicații (cunoscute sub numele de DApps) în rețea.

Abilitățile necesare:

Veți avea nevoie de un fundal de dezvoltator cu unele cunoștințe sau studii despre blockchain-urile obișnuite, apoi cunoștințe suplimentare despre Ethereum și codificare cu Solidity. Multe companii oferă cursuri scurte pentru a elimina lipsurile de competențe. ConsenSys, de exemplu, oferă cursuri pentru dezvoltatorii care doresc să treacă la Ethereum și să învețe limbajul de programare Solidity.

Manager de proiect criptomonedă

Ca orice manager de proiect, va trebui să puteți traduce conceptele dificile în engleza simplă. Veți avea sarcina de a comunica progresul unui proiect și de a vă asigura că toate părțile respectă termenele și își vor finaliza lucrările la timp.

Abilitățile necesare:

Acesta este unul dintre puținele joburi de criptomonede care nu necesită abilități de dezvoltator, deși cunoașterea conceptelor va ajuta cu siguranță. La fel ca majoritatea posturilor de management de proiect, cel mai probabil veți avea nevoie de o diplomă în domeniul afacerii și, probabil, de o certificare PMI.

Experiența în alte roluri de gestionare a proiectelor va fi utilă, mai ales dacă se află în arena blockchain.

Data Scientist

Un om de știință cu experiență în criptomonede poate câștiga la nord de 120.000 de dolari pe an. Majoritatea oamenilor de știință din domeniul criptomonedelor prezic prețurile criptomonedelor folosind învățarea profundă și AI pentru a oferi informații bazate pe date echipelor lor.

Abilitățile necesare:

Veți avea nevoie de o mulțime de experiență și un creier extrem de mare pentru a face această treabă, precum și o diplomă în CS, știința datelor sau matematică.

Alte locuri de muncă în criptomonedă

La fel ca în toate industriile, există o mulțime de alte roluri legate de criptomonede care nu necesită abilități tehnice. De fapt, lista este aproape interminabilă. De la relații publice și vânzări și marketing la redactare, consultanță și proiectare. Dacă sunteți interesat să lucrați în acest domeniu, nu veți găsi lipsă de locuri de muncă în criptomonede disponibile.

Salarii Blockchain

https://www.paysa.com/salaries/blockchain

Ce altceva ar trebui să știți despre joburile cu criptomonedă?

Aceasta este o industrie tânără și în creștere, ceea ce o face deosebit de atractivă pentru Priceput în ale tehnologiei milenarii. Cu toate acestea, rețineți că, deoarece o mare parte a tehnologiei este încă explorativă, lucrul în criptomonede poate să nu vă ofere stabilitate la locul de muncă.

Este posibil să trebuiască să vă acceptați salariul în criptomonedă sau să păstrați credința într-o idee, chiar și atunci când titlurile (și părinții dvs.) sunt împotriva ei.

Regulamentul variază de la jurisdicție la jurisdicție, deci, dacă vă gândiți să vă acceptați salariile în bitcoin, asigurați-vă că sunteți capabil din punct de vedere legal. Mai mult, reglementarea din întreaga lume se trezește și răspunde comunității criptomonede, deci asigurați-vă că compania pentru care lucrați este conformă.

Multe dintre pozițiile disponibile implică lucrul într-un startup sau lucrul de la distanță. Deci, dacă sunteți genul de persoană care se bucură de un rol mai definit, un birou ocupat sau care lucrează pentru o companie multinațională, este posibil ca criptomoneda să nu fie pentru dvs..

Probabil va trebui să purtați o mulțime de pălării și să faceți multe furtuni, deoarece valoarea criptomonedei alese crește într-o zi și scade în următoarea zi. De asemenea, nu veți explica niciodată cu succes familiei dvs. exact ce faceți.

Acestea fiind spuse, locurile de muncă în criptomonedă nu sunt disponibile numai pentru companiile mici, cu puțin mai mult decât un concept și prima rundă de finanțare. Întreprinderile tradiționale se implică și mai mult în ea. IBM, JP Morgan, Deloitte, Facebook și Walmart sunt doar câteva dintre marile nume care apar în jur – poate nu pentru locuri de muncă în criptomonede, ci pentru tehnologia blockchain care stau la baza acesteia..

Înfășurându-l

Dacă credeți că doriți să lucrați în această industrie, există o mulțime de persoane care angajează și mai multe locuri de muncă în criptomonede pentru a merge în jur. Întrucât este o zonă atât de nouă, probabil că nu vă veți aștepta să știți totul despre anumite limbaje de programare. O mulțime de oameni își găsesc încă căile și învață la locul de muncă.

Lucrul în criptomonedă este o experiență provocatoare, palpitantă și potențial terifiantă, nerecomandată celor cu inima slabă. Deci, întreabă-te dacă ai personalitatea de a urma această cale. Dacă puteți dezvolta abilități de dezvoltator blockchain sau cunoștințe aprofundate despre cum funcționează lucrurile, acesta ar putea fi un loc minunat pentru a vă amprenta amprenta și a face parte dintr-o descoperire care schimbă lumea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map