Carierele jocurilor video accelerează la Hyperdrive cu Cryptogames

Cariere în jocuri video

Carierele în jocurile video implică în mod tradițional domenii precum programarea, proiectarea, testarea și marketingul. Cryptogamesul extinde aceste orizonturi prin includerea jucătorilor ca parte plătită a comunității de joc. Să aruncăm o privire la unele dintre aceste jocuri și la modul în care acestea ajută la extinderea carierelor în jocurile video în blockchain.

BUFF, Adevărul gol al modului în care funcționează

Imaginați-vă o lume în care jucați jocuri câștigați bani. PIELE DE BIVOL proiectul implementează doar un astfel de ecosistem.

Scopul pe care BUFF încearcă să îl atingă este de a oferi o platformă de jocuri cu un ecosistem economic folosind tehnologia blockchain. Succesul în jocuri creează recompense economice. Pe această platformă, extrageți monede în fundal în timp ce jucați. Aceste stimulente economice sporesc loialitatea față de brandurile de jocuri și vă oferă o modalitate auxiliară de a începe o carieră cu jocuri video cu jumătate de normă.

imagine despre cariera jocului video

BUFF te recompensează pentru că ai jucat jocuri video.

BUFF utilizează protocolul Dovedit de miză delegat (DPoS) pentru a insera blocuri noi pe blockchain. Acest algoritm ajută la consolidarea obiectivului de a crea o comunitate din rețeaua de utilizatori. În plus, monedele pe care le câștigi jucând un joc se califică pentru a fi utilizate în alte jocuri din rețeaua BUFF.

BUFF a colaborat cu Overwolf pentru a adăuga funcționalitate sistemului lor. Software-ul Overwolf funcționează ca o suprapunere pentru a adăuga aplicații la jocuri. Aceste aplicații măresc capacitățile jocurilor și statistici de jurnal pentru jucători.

imagine despre cariera jocului video

BUFF a colaborat cu Overwolf pentru a înregistra statistici despre jucători.

Tehnologia

Pentru a stimula cariera jocurilor video, inginerii au programat BUFF ca proiect open source care locuiește pe GitHub. Au folosit Javascript ca limbaj de programare și au alimentat sistemul cu Ark. Ecosistemul Ark încearcă să simplifice dezvoltarea blockchain-ului prin crearea de soluții all-in-one, oferind utilizatorilor puterea de a crea, personaliza și scala propriile rețele blockchain..

CryptoFights, Duking It Out

Similar cu BUFF, CryptoFights utilizează tehnologia blockchain pentru a recompensa jucătorii din criptogame. Operând pe un joc fără server, CryptoFights folosește un lanț lateral pentru scalabilitate de înaltă performanță și asigură activele jocului operând pe blockchain-ul Ethereum. La fel ca jocul clasic Street Fighter, jucătorii CryptoFights încearcă să găsească avantaje strategice în timp real împotriva oponenților folosind diferite arme și armuri.

imagine despre cariera jocului video

CryptoFights implementează Enjin.

Jetonul ERC-1155 bazat pe Ethereum al Enjin Coin alimentează ecosistemul economic al CryptoFights. Token standard ERC-1155 folosește cantitatea minimă de date necesară pentru a distinge un jeton unic de altul și pentru a efectua tranzacții.

În consecință, monedele Enjin permit utilizatorilor să cumpere articole din joc pe o platformă descentralizată, iar utilizatorii stochează aceste monede în portofelul Enjin. Ca și în cazul BUFF, CryptoFights folosește protocolul Dovedit de miză delegat (DPoS).

Pisicile acelea Darn

CryptoKitties a introdus comunitatea cripto într-o nouă modalitate de a câștiga bani cu criptogame. Folosind standardul de jeton ERC-721, CryptoKitties oferă colecții unice, unde colecționarii pot dovedi proprietatea asupra unui activ unic pe internet.

Activele câștigă valoare prin virtutea lor de a fi unice, cu active mai dorite care cresc în valoare prin cererea pieței.

Carti de schimb

În plus, jocurile de cărți de tranzacționare digitale sunt o altă opțiune criptogame. Jocuri cu combustibil speră să servească această piață cu Zeii Unchained. Jocul folosește jetoane ERC-721 pentru a stoca cărțile de tranzacționare pe blockchain-ul Ethereum și pentru a garanta că cărțile de joc sunt rare.

imagine despre cariera jocului video

Gods Unchained stochează cărți de tranzacționare pe blockchain-ul Ethereum.

Cărțile reprezintă creaturi, vrăji și arme. Nu folosiți doar cărțile pentru a juca jocul, dar dacă cărțile pe care le dețineți cresc în valoare, profitați atunci când le vindeți. Gods Unchained imită oarecum jocul Magic The Gathering și Hearthstone.

Jocurile cu combustibil au creat anterior jocul blockchain Etherbots și au învățat câteva dintre capcanele și avantajele programării jocului blockchain. Deși proprietatea descentralizată asupra activelor oferă un mare beneficiu, compania a aflat că plasarea întregului joc direct pe blockchain a dus la un joc lent și costuri de tranzacție costisitoare.

În consecință, designerii Gods Unchained au eliminat complet jocul în afara lanțului. Pe baza experienței Fuel Games, au reușit să atragă capital de risc de la o serie de organizații de mare putere, cum ar fi Coinbase.

Ultimele gânduri despre carierele jocurilor video

În mod tradițional, carierele în jocurile video implicau să fii profesionist în industrie și să proiectezi jocuri, să le programezi sau să le testezi, dar criptomoneda oferă mai multe modalități de a îmbunătăți carierele în jocurile video prin criptogame.

Cu paradigma BUFF, utilizatorii câștigă bani pur și simplu jucând jocurile. Alte abordări implică jucătorii care dețin active digitale și de a profita de acea proprietate. De când aventura peșterii colosale a fost programată pe un PDP-11 în 1976, jocurile continuă să ocupe avangarda tehnologiei. Ca o tehnologie emergentă, așteptați-vă ca blockchain-ul să continue să inoveze platformele de jocuri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map