Care este următorul Bitcoin? Iată 4 posibili candidați.

Care este următorul Bitcoin?

Wow. Este o problemă să mă întreb chiar ce este asta. Bitcoin nu este suficient de bun pentru tine?!

Deci, crezi că ești pregătit pentru următorul Bitcoin nu? Ei bine, permiteți-mi să fiu sincer, următorul „Bitcoin” ar fi mai bine atât de teribil de groaznic încât să spargă continuumul temporal al universului. (Pentru adevărat.)

Ceea ce vreau să spun este că este mai bine să fii cu adevărat inovator dincolo de funcționalități și protocoale în care Bitcoin a umplut deja golul. Dar hei, aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de noii veniți în criptomonede … Deci iată-ne.

Să începem prin a analiza ceea ce face ca Bitcoin să fie atât de ciudat mai întâi.

Ce este Bitcoin, omule?

Bitcoin este un ecosistem de bani digitali cu unități de monedă (Bitcoin) care sunt utilizate pentru a stoca și a transmite valoare în rândul participanților la această glorioasă rețea de calculatoare distribuită și descentralizată. Stiva de protocol Bitcoin este disponibilă ca software open source și poate rula pe multe dispozitive, inclusiv telefoane mobile, tablete, desktop-uri și chiar un Raspberry Pi.

Utilizatorii comunică prin protocolul Bitcoin prin web sau prin alte mecanisme (cum ar fi Bluetooth sau chiar radio). Este un sistem peer to peer fără server central sau punct de control.

Bitcoin este creat printr-un proces numit minerit. Aceasta implică computere care concurează pentru a găsi soluții la o problemă matematică (gândiți-vă la o cursă pentru a rezolva un puzzle Sudoku gigant) care produce 12,5 BTC pe bloc găsit. Minerii procesează și validează, de asemenea, tranzacțiile bitcoin pentru a se asigura că nu există cheltuieli duble sau alte tranzacții frauduloase.

Deci, să analizăm, Bitcoin (și blockchain-ul său) este compus din:

 • O rețea descentralizată peer-to-peer (protocolul bitcoin)
 • Un registru de tranzacții publice (blockchain-ul)
 • Un set de reguli pentru validarea independentă a tranzacțiilor și emiterea de monedă (reguli de consens aka minerit)
 • Un mecanism pentru a ajunge la un consens global descentralizat cu privire la blockchain-ul valid (algoritmul Proof-of-Work)

Este internetul banilor! Este ceea ce este extrem de inovator.


Deci, care este următorul Bitcoin deja?

Omule. Bitcoin este o nouă clasă de active. Este un spectacol destul de greu de urmat. Aceasta înseamnă că a creat o categorie complet nouă de „proprietate” digitală, care este o întreagă cutie de viermi și cazuri de utilizare pe care le va deschide. Chiar și IRS, banca mondială a FMI și multe alte organe de conducere își zgârie încă capul întrebând ce să facă cu această tehnologie.

Mai jos este o rubrică super de bază despre ceea ce ar face ceva următorul Bitcoin (care se va aplica monedelor luate în considerare).

„Următorul Bitcoin” trebuie:

 • Aveți arhitectură de ultimă generație pe piață – Ei trebuie să evolueze construcția blockchain într-un mod mare pentru a fi considerați „următorul lucru”. De exemplu, Ethereum a creat o platformă care a generat zeci de proiecte de primă generație construite deasupra rețelei sale.
 • Fii perturbator exponențial în cazurile de utilizare – Perturbarea sistemului financiar, fintech și crearea unei noi clase de active este un spectacol greu de urmat, trebuie să inoveze dincolo de acest lucru.
 • Utilizați codul original și implementările – Bitcoin este compus din concepte publicate anterior (de exemplu, Hashcash), dar a evoluat acele creații în ceva original, nou și robust, acestea trebuie să aibă o realizare similară.
 • Au un efect de rețea de adoptare – O „monedă” este doar o idee fără un produs funcțional și, mai important, oamenii care o folosesc, cu cât sunt mai mulți utilizatori cu atât mai bine.

Gândiți-vă la următoarele „alegeri” ca la posibilități bazate pe ceea ce se știe astăzi. Nu vom ști care este următorul (sau următorul) Bitcoin pe termen scurt. (Într-adevăr, întrucât unii ar putea argumenta că nimic nu ar putea să depășească terenul Bitcoin s-a rupt)

Ethereum

După cum sa discutat în acest ghid, „Ce este Ethereum?”, Veți afla mai multe detalii despre ansamblu. Cu toate acestea, aș dori să ating încă câteva dintre aceste puncte pentru a adăuga un context pentru motivul pentru care Ethereum ar putea fi următorul Bitcoin.

Ethereum este un protocol, o platformă de contract inteligent, o bază de cod și are chiar și un sistem de operare (ethOS) conceput pentru mineri. Ethereum facilitează crearea de aplicații descentralizate (dApps) printr-un blockchain cu limbaj de programare complet Turing, care permite utilizatorului să scrie contracte inteligente și dApp-uri personalizate.

Această adăugare de calcul completată de Turing permite un blockchain mai puternic datorită scripturilor de contracte inteligente personalizabile (pe care Bitcoin nu le are). În plus, există mașina virtuală Ethereum (EVM) care rulează pe Ethereum și permite tuturor utilizatorilor Ethereum să execute contracte inteligente local pe dispozitivul lor care rulează un nod.

Un DAO este o organizație autonomă descentralizată, care este o entitate virtuală care permite o guvernare și o gestionare descentralizate. Odată depășit un anumit prag majoritar desemnat (de exemplu, 51%), acționarii pot decide cum să cheltuiască, să aloce fonduri și chiar să modifice codul. DAO are toate mecanismele corporațiilor tradiționale sau nonprofit-ului, dar utilizează în schimb tehnologia blockchain criptografică pentru aplicare.

Contractele Ethereum pot facilita o rețea descentralizată de stocare a fișierelor. (Unde utilizatorii pot câștiga jetoane pentru închirierea hard disk-urilor și spațiului neutilizat) Gândi: Un Dropbox sau Google Drive descentralizat.

Un ghid pentru începători către Ethereum

Sursă: Blogul Ethereum.org

Echipa Ethereum

Dezvoltatori de bază

Evoluțiile recente includ adăugarea de funcții de confidențialitate și reducerea timpilor de blocare (plasmă)

Unele proiecte mari pe platforma Ethereum includ:

stare

Status este un sistem de operare (OS) mobil, browser, messenger și platformă open-source Ethereum. Dacă Ethereum ar fi o rețea globală de calculatoare, starea ar fi similară cu sistemul de operare Windows, cu interfețe ușor de utilizat, care dau viață codului Ethereum și contractelor inteligente. Echipa are, de asemenea, un o viziune mai mare despre descentralizare și reconstruirea internetului așa cum se intenționa.

TenX

TenX este o metodă de rețea, feroviară și de plată (printr-un card de debit) cu cheltuieli de 0% și taxe de schimb. TenX acceptă diverse active blockchain pe mai multe blockchain-uri, inclusiv Bitcoin, Dash, Ethereum, Ethereum ERC20 Tokens (REP, CVC, OMG), cu mai multe lucrări care vor fi adăugate în curând. În plus, utilizatorii primesc recompense din tranzacții și deținerea cardului (.5% pe tranzacție și .1% pentru a deține un card)

Card de debit TenX

De ce ar putea Ethereum să fie următorul Bitcoin?

Are o echipă superbă de veterani Bitcoin, dar și de programare și dezvoltare. Au evoluat tehnologia, funcționalitatea și nevoile oferite de Bitcoin. Rețeaua, protocolul și platforma lor de contracte inteligente au fost un lider atât de mare încât au devenit o sursă ideală pentru majoritatea ICO-urilor care au echipe la fel de impresionante și cazuri de utilizare.

Pe baza rubricii menționate anterior, Ethereum este cu siguranță un lider al pachetului, oferind cod original (contracte inteligente, ethOS, EVM) și arhitectură de lider pe care se bazează nenumărate organizații. Startupurile impresionante și cazurile de utilizare construite deasupra Ethereum sunt numeroase și de top.

În cele din urmă, au un efect de rețea absolut nebunesc și reclamații din partea entuziaștilor Crypto, a speculatorilor și chiar a investitorilor instituționali. Acest lucru va fi greu de replicat pentru funcționarii titulari.

(Aflați cum să cumpărați Ethereum aici)

Clipoci

XRP este simbolul Ripple care este utilizat pentru decontare, dar este o componentă separată a protocolului (șinele numite RippleNet). Întreaga RippleNet cuprinde un strat de decontare, remitențe, API și funcționalitate de schimb valutar. Ripple a avut iterații timpurii încă din 2005 și în cele din urmă a fost susținut de Andreessen Horowitz și laboratoarele Google în 2011.

În plus, există un Consiliul consultativ RippleNet care a lucrat cu liderii din industrie în domeniul bancar pentru a construi un „cadru de reguli” sau un set de standarde revizuite și acceptate din industrie care să asigure consistența operațională și claritatea juridică pentru fiecare tranzacție.

Ripple are birouri în San Francisco, New York, Londra, Sydney și Luxemburg, cu peste 75 de clienți în 27 de țări.

Problema cu plățile astăzi

Șinele sunt lente și pline de mulți intermediari care adaugă atât timp cât și costuri. Decontarea transfrontalieră este, de asemenea, costisitoare și greoaie de gestionat. Este o mare nevoie ca aceste sisteme să fie actualizate în această eră digitală. Ripple își propune să abordeze aceste probleme.

Produsele specifice Ripple includ:

 • xCurrent – O soluție software de întreprindere care permite decontarea bancară instantanee, plata transfrontalieră și urmărirea de la un capăt la altul.
 • xRapid – Un mecanism de schimb care creează lichidități cu cost redus pentru multe perechi valutare mondiale
 • xVia – O interfață simplă de programare a aplicațiilor (API), care nu necesită instalare de software, care facilitează plăți transparente și transparente trimise prin rețeaua lor globală.

xCurrent

Soluția software xCurrent funcționează de către bănci care își trimit un mesaj reciproc în timp real pentru a confirma detaliile plății înainte de generarea tranzacției. Se confirmă odată cu sosirea livrării și decontată.

Etapele de decontare includ: (1) Inițierea plății (2) Validare înainte de tranzacție (3) Deținere criptografică a fondurilor (4) Decontare (5) Confirmare

Fluxul de fonduri xCurrent

xRapid

Furnizorii de plăți, instituțiile financiare și aproape orice entitate care utilizează tranzacții transfrontaliere pot schimba acum în valute instantaneu și ieftin. Piețele emergente necesită de obicei conturi pre-încărcate în moneda locală din întreaga lume, ceea ce devine scump. xRapid crește lichiditatea și reduce nevoia de rezerve valutare costisitoare.

xRapid creează lichidități cu costuri reduse pentru multe perechi valutare mondiale

xVia

Această interfață de programare a aplicațiilor (API) este pentru corporații, furnizori de plăți și bănci care au nevoie de o interfață standard pentru a trimite plăți la nivel global. Aceasta înseamnă urmărire transparentă și date bogate incluse, cum ar fi facturile atașate.

Ripple este un jucător A și aș argumenta un veteran în spațiul FinTech. Nu numai că erau acolo iterații anterioare Ripple decât Bitcoin (circa 2005), dar au și VC-uri de top, inclusiv Google Labs, care își ghidează eforturile.

În plus, aceștia abordează sistemul bancar vechi, care se află în miliarde de dolari gestionați. A fi capabil să accelereze eficiența, să reducă costurile și să mărească urmărirea și conformitatea este o adevărată rețetă pentru succes.

Iată câteva dintre clientele Ripple până în prezent:

Chiar și OG-urile puriste Crypto pot fi de acord că mai multe oportunități pentru oameni de a accesa și de a fi încorporate în activele lor digitale preferate este un lucru bun. Ripple ajută acest lucru într-un mod mare, făcând băncile capacitatea de a muta fonduri ieftine, mai eficiente și mai lichide între perechile valutare. Deși s-ar putea să nu le placă acestei realități, este lumea în care trăim în prezent.

Indiferent de etos, este greu să susții argumentul că băncile vor dispărea, de aceea Ripple este un candidat definitiv pentru a fi următorul Bitcoin. În timp ce Crypto OG-urile nu o acceptă niciodată pe deplin, este aproape garantat să fie la nivel de Bitcoin cool (dacă nu chiar mai mult) în ochii unității bancare..

În cele din urmă, Ripple acționează ca o punte pentru sistemele bancare vechi, folosind aceste noi șine digitale, blockchain-uri prin RippleNet și celelalte suite de produse ale acestora..

NEO

Lansat inițial sub numele de Antshares, NEO este o rețea distribuită de „economie inteligentă” care combină active digitale, identități digitale și contracte inteligente. Fondată de Da Hongfei și Erik Zhang NEO are legături strânse cu o altă companie administrată și finanțată privat, numită OnChain care este condus și de fondatorii NEO. În plus, OnChain a fost votat recent ca Top 50 companie FinTech din China de către KPMG ceea ce indică adoptarea și conștientizarea industriei.

Înapoi la NEO, este alcătuit din două jetoane native: NEO (simbol NEO) și NeoGas (simbol GAS) care acționează ca un jeton „combustibil” pentru a utiliza rețeaua și serviciile NEO. Aceasta este prima criptomonedă adoptată pe scară largă din China, care a permis NEO să prolifereze foarte mult. În cele din urmă, NEO folosește o multitudine de tehnologii originale pentru economia „inteligentă” și infrastructura de rețea.

NEO are o aprovizionare totală de 100 de milioane de jetoane, ceea ce reprezintă dreptul de a gestiona rețeaua, de a vota membrii echipei și de modificările parametrilor de rețea. Blocurile sunt generate la fiecare 15-20 de secunde și nu pot fi revocate, retrocedate sau furcate odată validate. Capacitatea de tranzacție poate gestiona până la 1.000tx / s, cu potențialul de a ajunge la 10.000tx / s cu optimizări și dezvoltare.

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale NEO este suportul pentru mai multe baze de coduri decât Ethereum, inclusiv: Java, Kotlin, .NET, C #, Visual Basic, JavaScript, Typescript, Python și Go. Acest lucru face legătura cu mult mai mulți dintre cei 18,5 milioane de dezvoltatori de software de acolo în dezvoltarea Blockchain cu curbe de învățare drastic mai scurte.

Sistemul NEO include: mecanisme pentru consens (DBFT), operabilitate între lanțuri (NeoX), contracte inteligente (contract NEO), stocare distribuită (NeoFS) și rezistență cuantică (NeoQS).

GAZ este generat deținând NEO

GAS funcționează ca o recompensă de dovadă a mizei (PoS) asociată cu deținerea NEO și este generată cu fiecare bloc nou. Furnizarea totală de 100 de milioane de GAS va fi eliberată în aproximativ 22 de ani. Fiecare interval de blocuri este de 15-20 de secunde, cu 2 milioane de blocuri generate anual.

Lansarea inițială va fi de 8 GAS pe bloc redus în fiecare an cu 1 GAS (pe bloc, pe an). Când ajunge la 1 GAS după 7 ani, va fi menținut la 1 GAS pe bloc pe durata aprovizionării estimată la 22 de ani. După blocul 44 milioane și totalul GAS ajunge la 100 milioane aprovizionare, nu va mai fi distribuit niciun GAS nou.

Mecanismul de consens delegat al toleranței la defecțiuni bizantine (dBFT)

DBFT înseamnă „Delegated Byzantine Fault Tolerant”, a Bizantin tolerant la erori mecanism de consens, facilitează acordurile prin votarea prin împuternicire. Alegătorii care dețin NEO ar putea alege o persoană pentru o anumită funcție, votând în timp real.

Cu tehnologia de identitate digitală, orice parte poate fi o persoană sau o instituție verificată. Acest lucru facilitează înregistrarea activelor și instrumentelor financiare conforme în rețeaua NEO. Acest lucru ar putea permite apoi înghețarea, moștenirea și alte funcții de transfer al proprietății.

NeoContract permite interoperabilitatea și compilarea mai multor baze de coduri.

Sistemul de contract inteligent al NEO (NeoContract) este format din trei părți:

 1. NeoVM – NeoVM este o mașină virtuală ușoară, multi-utilizare, blockchain virtual (VM), cu o arhitectură similară cu JavaVM și .NET Runtime.
 2. InteropService – Folosit pentru a încărca registrul blockchain, activele digitale, identitatea digitală, zona de stocare persistentă și serviciile subiacente.
 3. DevPack – Compilator și plugin IDE – Acest compilator de contracte inteligente și pluginul IDE reduc curba de învățare pentru dezvoltatori și include suport pentru: C #, Visual Basic, .Net, F #, Visual Studio, Java, Kotlin, Eclipse, C, C ++, GO, JavaScript, TypeScript, Python și Rubin pe șine.

NeoX permite interoperabilitatea între lanțuri

NeoX facilitează acest lucru cu (1) un „protocol de schimb de active pe lanț” și (2) „protocol de tranzacții distribuite pe lanț”:

1. Acord de schimb de active între lanțuri

Permiteți mai multor participanți să facă schimb de active în diferite lanțuri și să vă asigurați că toți pașii tranzacției funcționează sincronizați. Alte blockchain-uri pot fi compatibile cu NeoX atâta timp cât pot oferi funcționalități de contract inteligente simple.

2. Protocol de tranzacții distribuite pe lanțuri încrucișate

Tranzacțiile distribuite pe lanțuri încrucișate înseamnă că mai mulți pași ai unei tranzacții sunt împrăștiați în diferite blockchains și că este asigurată consistența întregii tranzacții. De asemenea, este posibil pentru contractele inteligente cu lanțuri încrucișate în care un contract inteligent poate îndeplini diferite părți pe lanțuri multiple

NeoQS creează o tehnologie cuantică

Computerele cuantice amenință RSA și Curba eliptică (ECC) bazate pe mecanisme criptografice. NeoQS integrează o criptografie bazată pe rețea, care oferă calculatoare cuantice greu de spart.

Prima aplicație descentralizată (dApp) de pe platforma NEO:

Denumit „ecosistem de informații și conținut de nouă generație” pentru piețele chineze, Red Pulse a introdus un simbol, RPX. Acest simbol alimentează o platformă care gestionează producția și distribuția de conținut axată inițial pe piețele de capital din China. Scopul este de a stimula cercetarea prin compensarea producătorilor pentru înțelegerea lor. Red Pulse valorifică inteligența pieței, învățarea automată și practicile tradiționale de cercetare pentru a furniza utilizatorilor date de top.

https://coin.red-pulse.com/#overview

În partea frontală, consumatorii pot accesa cercetările care le sunt cele mai relevante pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. Red Pulse menține calitatea informațiilor cu supravegherea platformei, structura stimulentelor și verificarea contribuabililor la nivel de experți.

Analiza NEO

NEO este ca și cum ai vedea Ethereum înainte de a deveni atât de popular. Cu rădăcinile sale asiatice și efectul de rețea, NEO ne-ar putea duce la noi niveluri și niveluri de adopție. (Ca să nu mai vorbim de faptul că se află în regiunea Asia-Pacific îi situează aproape peste 4 miliarde de oameni).

Are caracteristici similare care au făcut Ethereum popular, dar au depășit-o mult, permițând suport pentru noile baze de coduri. Acest lucru reduce curba de învățare pentru dezvoltatori față de nevoia de a se antrena pe baze de cod complet originale.

După cum am văzut, există un blocaj uriaș în a avea suficienți dezvoltatori Blockchain pentru a satisface cererea actuală a pieței. De aceea, NEO care permite mult mai multe coduri bazate le permite să aleagă de la cei 18,5 milioane de dezvoltatori de software de acolo, comparativ cu cei 5000 de dezvoltatori estimate pentru Blockchain.

Având o strânsă alianță cu OnChain, care este deja apreciată în industria chineză FinTech, NEO este pregătită pentru o creștere semnificativă și o integrare cu regiunea Asia Pacific și nu numai.

Bitshares

Bitshares (Symbol BTS) este un „crypto-equity”, motor de afaceri, bursă descentralizată (DEX), software, rețea, registru, bursă, bancă, monedă și idee, al cărei timp a venit. Bazat pe un algoritm de probă delegată a mizei (DPOS), Bitshares a fost creat de vizionarul Dan Larimer, fondatorul Steemit, EOS și Cryptonomex. Bitshares se mândrește cu funcții puternice și cazuri de utilizare care preiau unele dintre cele mai mari piețe globale și nevoile industriei.

În primul rând, numele dvs. de utilizator acționează ca adresa dvs. de portofel (gândiți-vă ca datele de conectare la e-mail ca exemplu) față de șiruri lungi și greoaie de litere și numere. Au un blockchain rapid de fumat cu 1,5 secunde de blocare și un potențial de transfer de 180.000 tx / s (care este mai mult decât Visa, Mastercard și Amex combinate).

Sursă: @Bitshares

Un schimb descentralizat (DEX) oferă un nivel de tranzacționare construit pe blockchain

DEX permite utilizatorilor să cumpere și să tranzacționeze criptomonede fără o autoritate centrală sau un singur punct de eșec. Acest lucru elimină necesitatea unei case de compensare. DEX are o penetrare și o popularitate în creștere pe piața chineză datorită reglementărilor guvernamentale rigide și incerte.

Monedele inteligente sunt active legate de piață, susținute de valoarea lumii reale

Această caracteristică încorporată și sunt legat de active precum bitUSD reflectă valoarea fiat din USD. Acest lucru permite pantaloni scurți colaterali și opțiuni care deschid ușa pentru Bitshares să scoată o mușcătură din piata estimata a 1 dolari miliarde de instrumente derivate. Activele păstrează paritatea prețurilor pe baza pieței descentralizate Bitshares.

Companiilor autonome descentralizate (DAC) li se oferă o platformă pentru a exista

Fiind unul dintre primele DAC-uri, Bitshares oferă un cadru pentru alte entități care să se organizeze într-un mod similar și să ofere instrumentele, comunitatea și șinele pentru a face acest lucru într-un mod legal și conform, creând un mediu de încredere.

Dovada 100% delegată a mizei (DPOS) elimină necesitatea dovezii muncii înfometate de energie (PoW)

Similar cu NXT și Peercoin, arhitecții Bitshares au considerat că singurul scop al tranzacțiilor ar trebui să fie propagarea și confirmarea. Dovada muncii, așa cum se vede cu Bitcoin, mestecă o cantitate semnificativă de energie folosind resurse de calcul pentru a rezolva probleme de matematică. Unii consideră acest termen nedurabil pe termen lung. Bitshares valorifică cadrul din dovada mizei, astfel încât deținătorii să își poată delega votul către o cheie.

Taxele de rețea și costurile de tranzacție sunt partajate între membri.

Bitshares oferă abonamente pentru membri, care vor varia de la abonamente anuale la abonamente pe toată durata vieții și permit o taxă redusă pentru utilizarea șinelor Bitshares. Abonamentele pe termen mai scurt au un interval de timp desemnat pentru obținerea ratei reduse. În plus, există un program de recomandare pentru membri, care are un nivel adânc, care le permite să primească taxe reduse și un procent din taxele plătite de cei la care se referă..

Bitshares oferă servicii bancare, inclusiv împrumuturi garantate

Bitshares garantează BitAsset-urile dvs. cu capacități vă împrumută până la 33,33% din totalul deținerilor BTS permițând o rezervă mult mai conservatoare a împrumutului total (peste 200%). Acest model bancar descentralizat creează o alternativă robustă și sigură la serviciile bancare tradiționale. Faptul că există rezerve reale de 2 ori garantate este o îmbunătățire semnificativă a sistemului bancar fracțional actual, care necesită o rezervă de 10% de active.

Fondatorii Bitshares au experiență anterioară de la crearea EOS și Steemit

Compania Bitshares a făcut un punct pentru a se separa ca o firmă de consultanță terță parte https://cryptonomex.com/ care servește rețeaua pe baza dorințelor prezentate de membri, comitete și martori. Aceasta a fost pentru a ne asigura că nu există control centralizat sau prejudecăți, așa cum am văzut cu alte monede de mare nume, în timp ce punem la dispoziție comunitatea într-o manieră profesională expertiza și abilitățile lor..

Acestea aduc experiență semnificativă din construirea și promovarea proiectelor anterioare Crypto, ceea ce le oferă experiență și lovituri dificile de extras, ceea ce le va accelera progresul și expertiza pentru a crește Bitshares..

În cele din urmă, Bitshares este un cray cray, băieți. Faptul că se confruntă cu piața instrumentelor derivate (estimată la 1 QUADRILLION $ … asta înseamnă un trilion de x 1000!), SmartCoins-urile lor fiind legate de active este doar o nebunie. Nu mă pot gândi la o piață mai mare pe care să o vizeze.

În plus, există o mare mișcare spre crearea unui DEX (schimb descentralizat), care este cu adevărat o nevoie următoare de piață. Problemele cu schimburile centralizate includ hacks, încălcări, furturi și chiar manipulări ale pieței. Punctele unice de eșec împreună cu regulatorii financiari zeloși sunt o premisă excelentă pentru a avea nevoie de un DEX.

În special, ca urmare a îngrijorării recente cu privire la reglementarea din China, a existat o mulțime de adoptări pe piață a Bitshares DEX, care prezintă un bun efect pentru rețeaua lor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map