Blockchain și preluarea industriei sale de redare video. Feat. Leonardo Render

Din multitudinea diferitelor industrii, tehnologia blockchain are potențialul de a avea un impact semnificativ, lumea redării grafice este chiar în prim plan..

Dacă ați urmat vreodată un curs de editare video sau ați intrat în producția video, ați simțit problemele asociate cu limitările tehnologice actuale de redare a videoclipurilor. Dacă aceasta este prima dvs. expunere la lumea redării, imaginați-vă că trebuie să așteptați între 30 de secunde și peste 10 minute pentru ca fiecare editare să fie salvată în proiectul dvs. Un proiect care ar putea dura o oră poate dura 3 până la 4, majoritatea timpului fiind petrecut jucându-și degetele mari privind o roată color încărcată.

Redarea video necesită în prezent o cantitate semnificativă de putere de calcul și poate deveni destul de costisitoare.

Deoarece alte tehnologii video, cum ar fi CGI, 3D, VR / AR, etc. continuă să evolueze în direcția unei calități superioare, tehnologiile de redare video au rămas semnificativ în urmă.

Blockchain și diversele sale aplicații oferă posibilitatea de a face un lifting total de redare video. Fie că facilitează accesul la o putere de calcul mai ieftină și creează o piață pentru aceasta, proiectele precum Leonardo Render își propun să ofere utilizatorilor o experiență de redare video mai rapidă și mai rentabilă..

Am avut ocazia să alegem creierul echipei Leonardo Render. Bucurați-vă!

În beneficiul oricui nu este familiarizat cu termenul, ce este mai exact redarea grafică? Unde este folosit și de ce fel de companii sau persoane?

Redarea grafică este etapa finală în procesul de creare a imaginilor generate de computer (CGI). Este procesul care transformă un wireframe digital într-o imagine fotorealistă. Redarea este utilizată de o gamă incredibil de largă de industrii, inclusiv industria cinematografică și de divertisment, arhitectură și imobiliare, precum și proiectarea și fabricarea produselor. Oricine folosește CGI în munca sa folosește redarea.

Care sunt provocările cu care se confruntă astăzi cei din industria redării grafice? Cum va aborda Leonardo Render acele provocări și ce fel de diferență va face pentru cei care lucrează în industrie?

În mod tradițional, redarea grafică este un proces extrem de lent, greoi și costisitor. Leonardo îmbunătățește foarte mult viteza procesului de redare prin aprovizionarea puterii de calcul prin cloud de la fermele GPU. Accesând această putere prin cloud, consumatorii de servicii de redare vor putea crește viteza fluxului lor de lucru de mai multe ori la un preț accesibil.

Leonardo Render

Cum vor putea creativii care lucrează deja în CGI să utilizeze Leonardo Render? Ce fel de software nou sau know-how va fi necesar pentru ei?

Leonardo oferă un software de virtualizare GPU ușor de utilizat, gratuit de descărcat. Acest software permite creativilor să acceseze puterea de calcul a rețelei GPU a lui Leonardo și să-și completeze randările într-o fracțiune din timpul necesar pentru utilizarea GPU-urilor interne ale computerelor lor..

Aveți deja un parteneriat existent cu GigaWatt – ne puteți spune mai multe despre cum s-a dezvoltat și cum funcționează?

Marca GigaWatt are un grad mare de vizibilitate în lumea supercomputere și a prezentat o aliniere naturală pentru Leonardo. Deși Leonardo este în proces de a intra în ferme GPU suplimentare, facilitatea GigaWatt de 23.000 GPU oferă în prezent coloana vertebrală a infrastructurii rețelei Leonardo.

Care sunt cerințele și oportunitățile pentru minerii individuali care doresc să se implice?

Minerii sunt obligați să mizeze jetoane LEOS pentru a se alătura rețelei Leonardo și a opera cu cel puțin 50 de GPU-uri.

Leonardo Render are o echipă cu un background divers. De exemplu, CEO-ul Marco Iodice a câștigat anterior mai multe premii pentru producția de sunet creativ la un proiect numit „Life Saving Dot” care ajută femeile din India rurală. Spuneți-ne mai multe despre echipa de bază și despre cum s-au reunit în jurul ideii de Leonardo Render.

Echipa de bază a lui Leonardo prezintă o gamă largă de seturi de abilități creative. Marco este un designer cu experiență, cu multe premii din partea unei organizații bine recunoscute, inclusiv Festivalul de Film de la Cannes, iar Adrien Song este, de asemenea, un designer de nivel înalt, cu o lungă experiență de succes în domeniu.

CTO-ul companiei, Marin Gucki, lucrează la software-ul de virtualizare GPU de patru ani și este ideea din spatele capabilităților companiei, Delon de Metz aduce un fundal puternic în strategia și dezvoltarea afacerii, iar Taylor Milova este un manager de proiect as.

Care sunt etapele viitoare pentru Leonardo Render în ICO și nu numai?

În afară de ICO, Leonardo se află în proces de optimizare a software-ului său, extinderea rețelei sale de ferme GPU și consolidarea rețelei sale partenere. Leonardo își propune să lanseze versiunea publică completă a software-ului său până la sfârșitul verii și să înceapă toamna cu cea mai rapidă platformă de redare pe care a văzut-o vreodată lumea..

Leonardo Render

Mulțumesc!

Dacă doriți să aflați mai multe despre Leonardo Render, consultați-le site-ul web și hartie alba.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map