Bitcoin Private, o primă „fuziune” de acest gen a Bitcoin și Zclassic

Ce este Bitcoin Private?

„Dreptul la confidențialitate” este o libertate încununătoare în lumea liberă și este esențial pentru principiile stabilite de Satoshi și de comunitatea criptomonedelor. Confidențialitatea financiară este un principiu critic în viziunea lui Satoshi despre o nouă lume a monedei digitale, cu toate acestea, mulți oameni sunt încă blocați la răscruce cu tranzacții pseudo-anonime pe blockchain-uri. În plus, există organizații guvernamentale și din sectorul privat care valorifică seturi de date masive și învățarea automată pentru a identifica persoanele asociate unei astfel de tranzacții. ” ~Carte albă privată BTC

Pe măsură ce blockchain-ul Bitcoin a crescut de-a lungul anilor, dimensiunea sa fixă, de dimensiuni reduse și durate de blocare lente au cauzat procesarea problemelor legate de comisioane și a unei restanțe de tranzacții. În plus, apariția hardware-ului minier ASIC a dus în continuare la o pseudo-centralizare a rețelei, inclusiv potențialul de a dezanonimizați porțiuni din rețea.

Bitcoin Private (BTCP) este o primă de acest fel „fork-merge” a Bitcoin (BTC) și Zclassic (ZCL). Scopul a fost de a combina caracteristicile de confidențialitate de la Zclassic cu rezistența, securitatea și conștientizarea pieței Bitcoin.

Bitcoin Private a fost emis folosind un airdrop 1: 1 (1 BTCP per ZCL și BTC) care a avut loc la 28 februarie 2018. Acest lucru a condus la majoritatea aprovizionării cu monede circulante distribuite între deținătorii timpurii de BTC și ZCL.

Specificații private Bitcoin

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Aprovizionare cu monede circulante: 20,3 milioane

Oferta totală de monede: 21 de milioane

Blocați recompensa: 1,5625 BTCP

Timp de blocare: 2,5 min

Dimensiunea blocului: 2 MB

Program de înjumătățire: 210.000 blocuri


Algoritm de exploatare: Equihash

Protocol de confidențialitate: zk-SNARKs

Tabel de comparație privată Bitcoin

Pentru a remedia distribuția inegală, Bitcoin Private a optat pentru utilizarea unei dimensiuni mai mari a blocului (2 MB), a timpului de blocare mai scurt (2,5 minute) și a unui algoritm de probă de lucru compatibil cu GPU pentru minerit (Equihash). În cele din urmă, lanțul Bitcoin Private își propune să creeze taxe mai mici decât Bitcoin, precum și viteze de tranzacție care sunt de patru până la șase ori mai rapide.

„Bitcoin Private este o fuziune a două sisteme de tranzacții – tranzacții transparente și protejate. Tranzacțiile transparente funcționează pe aceleași principii ca Bitcoin – intrare, ieșire, sumă și semnătură. Sursele tuturor fondurilor, destinațiilor și sumelor sunt stocate în mod transparent pe blockchain. În schimb, tranzacțiile protejate criptează aceste detalii într-o secțiune specială a unui bloc numit JoinSplit. Aceste tranzacții sunt verificabile, dar indescifrabile pentru terți observatori. ” ~ Carte albă privată Bitcoin

Echipa privată Bitcoin

Bitcoin Private a fost propus inițial pe Twitter de Rhett Creighton, fondatorul Zclassic. De atunci, au intrat și alții, printre care Jacob Brutman, dr., Giuseppe Stuto, Jon Layton, Christopher Sulmone și Geoff Hopkins, care au ajutat la redactarea lucrării Bitcoin Private. Echipa privată Bitcoin include acum peste 200 de colaboratori și 20 de ingineri.Echipa privată Bitcoin

Planul de contribuție minier voluntar privat Bitcoin

Echipa a creat un portofel multi-sig ZCL pre-furcă cu 50.000 Zclassic pentru a fi introdus în BTCP pentru a crea o trezorerie pentru dezvoltarea și comercializarea Bitcoin Private de către comunitate.

Pentru a ajuta la dezvoltarea fondurilor, echipa Bitcoin Private a pus la punct un plan în care minerii ar putea alege în mod voluntar să doneze fonduri în schimbul unui acces minier timpuriu stimulat la Bitcoin Private.

Utilizarea fondurilor este defalcată după cum urmează:

  • 50% – Schimb de listări
  • 25% – Buget de dezvoltare
  • 15% – Marketing
  • 10% – Costuri generale, administrative

Foaie de parcurs și realizări

În privința dezvoltării, Bitcoin Private a fost repere zdrobitoare și obținerea acoperirea mass-media.

De la schimburi la portofele, gateway-uri de plată și suport pentru marketing, Bitcoin Private are obiective ambițioase în viitor, dar are și realizări impresionante până în prezent.

Faza 1 a platformei comerciale private Bitcoin

Faza 1 a platformei comerciale private Bitcoin

Realizările includ:

  • Parteneriate pentru furnizori și gateway de plăți – Datorită interesului covârșitor al vânzătorilor, echipa și-a accelerat planul și va lansa prima fază pe 13 aprilie.
  • Listări de schimburi – HitBTC a confirmat listarea BTCP cu discuțiile și transmiterile făcute către Binance și Kucoin. Acestea sunt, de asemenea, listate pe BarterDEX de către Komodo.
  • Marketing, asistență și relații publice – BTCP a creat un program de ambasador și în prezent peste 17 țări reprezentat. De asemenea, sporesc eforturile de publicitate și servicii pentru clienți.
  • Portofele oficiale și soluții de plată – Echipa a trimis o cerere de tracțiune către echipa Trezor pentru revizuire și este în proces de integrare a portofelelor Ledger. Dezvoltarea unui portofel iOS electrum și a unei soluții de copay, inclusiv o extensie cromată, progresează.

&# 128153; Bună Ambasadori! Dacă cineva are o companie sau cunoaște o companie care poate / va accepta BTCP ca formă de plată DM PLZ!! &# 128153; Verifică @sunnyvinBijuterii Nakheel și Bijuterii Nilesh EAU / Dubai și Sharjah &# 128525;&# 128525;&# 128525; acel autocolant&# 128293;&# 128293;&# 128293; &# 128153; #BitcoinPrivate #BTCP $ BTCP &# 128153; pic.twitter.com/hox9nXwQpn

– Ambasadori BitcoinPrivate (@btcp_ambassador) 18 martie 2018

Critici și provocări

Zclassic, predecesorul Bitcoin Private, are un trecut schițat înglobat în controverse. Aceasta a inclus probleme de funcționalitate a portofelului, acțiune de preț sălbatică, emiterea nereușită de jetoane Airdrop și tranzacționare potențial ilegală de informații privilegiate pe Bittrex. Acest lucru i-a frecat pe suporti într-un mod greșit.

Până în prezent, unii oameni nu și-au primit depozitele Zclassic prin schimburi precum Cryptopia. Deși Bitcoin Private este un proiect complet nou, cu majoritatea contribuitorilor noi, această istorie anterioară încă bântuie proiectul.

De unde să cumpărați Bitcoin Private

Deoarece această monedă este nouă, nu există decât un singur loc solid pentru a cumpăra aceste monede, Comerț Satoshi. Este disponibil și pe Nanex, dar cu un volum mult mai mic.

Unde să extrag Bitcoin Private

Equihash este un algoritm popular pentru extragerea GPU, pe care se bazează Bitcoin Private. Este un dezvoltator construit și întreținut pool precum și fonduri miniere sponsorizate și verificate.

Unde se stochează Bitcoin Private

Există o varietate de portofele pentru Bitcoin Private, inclusiv un Electrum și Portofel cu nod complet pentru Windows, Linux și Mac. În plus, există un portofel de hârtie și un client mobil iOS.

Gânduri finale

Bitcoin Private are multe de făcut. Folosind numele Bitcoin, comunitatea dezvoltatorilor, tehnologia de confidențialitate Zclassic și un etos de descentralizare, BTCP este o combinație nouă, dar originală, de blockchain. „Combinația furcii” este prima de acest fel, deci la nivel de experiment tehnic, este destul de cool.

Am ajuns din urmă cu un membru al echipei Bitcoin Private care și-a împărtășit părerea despre proiect:

Giuseppe Stuto de la Bitcoin Private

„Vrem ca aceasta să fie o tehnologie utilizată pe termen lung. Planificăm să livrăm atât pe frontul strategiei produsului, cât și pe planul real de tracțiune / adoptare a utilizatorului final. Suntem mari credincioși în a lăsa tracțiunea să vorbească de la sine. Vom continua să lucrăm din greu pentru această misiune și ne vom dovedi doar așa. Oamenii pot vedea dacă sunt sau nu de acord cu acest lucru și pot vedea că suntem o echipă reală. Vom lăsa acest lucru să-l definească. ” Giuseppe Stuto, director de marketing privat Bitcoin

O mare critică este modul în care airdrop-ul a favorizat balenele ZCL și BTC, cu 20,3 milioane din 21 milioane BTCP deja în circulație. Acest lucru nu este foarte descentralizat, în ciuda promovării acestui etos.

Deși un trecut volatil și controversat de la Zclassic a pus la îndoială în mintea multor utilizatori, au existat sprijin și entuziasm pentru Bitcoin Private atât de la noii veniți, cât și de la OG-uri. Acest lucru, alături de dezvoltarea rapidă și de reperele concrete lovite, augurează până acum.

Deci, deocamdată, să vedem ce se întâmplă!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map