BITBOX Exchange se deschide pentru afaceri

Schimbul BITBOX și-a deschis porțile pentru afaceri recent. Se tranzacționează în aproximativ treizeci de monede majore, inclusiv Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC). Numărul destul de limitat se datorează faptului că toate criptomonedele permise la schimb trec o revizuire riguroasă de către un comitet de experți înainte de includere.

Tranzacțiile au loc numai de la o criptă la alta – nu există gateway-uri fiat pe site. BITBOX percepe o taxă de tranzacționare de 0,1%.

Schimbul face afaceri în aproximativ 15 limbi diferite, dar exclude în prezent clienții din Japonia și Statele Unite. Mai mult, site-ul exclude limbile japoneză și thailandeză, deși engleza și coreeana primesc asistență.

Compania intenționează să adere scrupulos la toate legile și reglementările din fiecare țară și, în consecință, să furnizeze servicii Japoniei și Statelor Unite după ce a primit aprobarea de reglementare pentru a face acest lucru. Între timp, site-ul web respinge clienții dacă adresele IP, numerele de telefon sau datele KYC (Know Your Customer) arată că provin din piețe excluse.

Imagine BITBOX

Pagina web BITBOX

Merg pe LINIE

BITBOX provine din LINE Corporation („LINE”). O corporație japoneză cu sediul în Tokyo, LINE s-a stabilit cu aplicația sa de mesagerie emblematică. Lansată în 2011, aplicația de mesagerie a ajuns la 200 de milioane de utilizatori în șase luni. Până în 2013, LINE a atins statutul de a fi cea mai mare rețea socială din Japonia.

În cadrul LINE există LVC Corporation („LVC”), iar acest grup deține responsabilitatea pentru criptocurrency și blocuri de afaceri. Și ca parte a acestui efort, LINE Tech Plus PTE. LTD. în Singapore conduce afacerea BITBOX.

Bursa BITBOX se încadrează în strategia pe termen lung a LINE de a deveni un furnizor de frunte de servicii FinTech. Și a fi o companie tranzacționată public, mai degrabă decât una privată, oferă informații despre performanță ale organizației în mod transparent publicului.

LINE a găsit deja succes cu alte produse FinTech. LINE Pay a fost lansat ca portofel mobil. Peste 40 de milioane de utilizatori au cheltuit peste 4 milioane de dolari folosind portofelul. LINE a colaborat, de asemenea, cu Nomura într-o societate mixtă care implică brokeraj online și consultare investițională.

Imagine BITBOX

Pagina web LINE

Avantajele obținute din experiența aplicației Message

Construirea unei afaceri de aplicații de mesagerie de succes oferă LINE avantaje în crearea schimbului BITBOX. Aplicațiile de mesagerie necesită interfețe de utilizator (UI) care oferă experiențe de utilizare bune (UX). Și software-ul pentru criptomonede are nevoie de UI / UX. Aplicațiile de mesagerie necesită, de asemenea, o securitate puternică a utilizatorului. Și în mod similar, schimburile criptografice necesită o securitate puternică a utilizatorului.

Pentru a spori securitatea pe BITBOX, sistemul utilizează tehnologia multi-semnătură BitGo. BitGo folosește un algoritm multi-semnătură, cu trei chei, care elimină orice posibilitate de un singur punct de eșec.

BITBOX implementează, de asemenea, un sistem de supraveghere 24 de ore pentru a proteja clienții, iar până la 90% din activele utilizatorilor vor fi securizate în depozitul frigorific. Sistemul se atașează la aplicația de mesagerie LINE, astfel încât atât utilizatorii, cât și directorii primesc o notificare imediată în cazul în care apare un hack.

În plus, BITBOX monitorizează orice tranzacții neregulate sau încercări de manipulare a prețurilor monedelor. Și ca o garanție finală, utilizatorii primesc asigurări pentru activele lor. Folosind cunoștințele sale despre programarea mobilă obținute din aplicația sa de mesagerie, BITBOX va lansa și o aplicație mobilă pentru schimbul său.

LINE LINK Criptomonedă

Odată cu lansarea BITBOX crypto exchange, LINE introduce LINK criptocurrency. Ulterior, bursa BITBOX servește ca furnizor exclusiv al criptomonedei LINK. Un sistem de recompensă oferă o singură utilizare pentru monedele LINK. Utilizatorii unei game largi de produse și servicii LINE câștigă LINK doar prin utilizarea acestor produse și servicii.

Pentru a sprijini această monedă și infrastructura sa, organizația a creat un nou blockchain numit LINK Chain. Acest lucru permite integrarea perfectă a tuturor aplicațiilor descentralizate conexe.

Respectând toate regulile și reglementările naționale, LINK Point servește drept simbol în loc de LINK pentru rezidenții Japoniei. Spre deosebire de LINK, LINK Point nu poate fi tranzacționat sau schimbat decât după primirea autorizației oficiale de reglementare. LINK Point oferă doar un mecanism pentru punctele de recompensă ale clienților în acest moment.

LINK nu apare încă pe CoinMarketCap.

În plus, LINK nu va fi distribuit printr-o ICO (Oferta inițială de monede). Scopul fundamental rămâne să ofere pur și simplu clienților produselor LINE un mecanism de recompensare a clienților.

Imagine BITBOX

LINK nu va deține un ICO.

Singapore

Deși LINE există ca o corporație japoneză cu sediul în Tokyo, directorii au ales să înființeze BITBOX ca o companie din Singapore. Republica Singapore domnește ca destinație de frunte pentru companiile de criptomonede.

Schimburi criptografice

Multe dintre cele mai mari schimburi criptografice din lume funcționează cu o anumită prezență în Singapore. Acestea includ bursa americană Coinbase, GDAX și Gemeni, de asemenea, care are o sucursală locală în Singapore. În plus, Quoine cu licență FSA are și un birou acolo. Unele schimburi locale la orașul-stat Singapore includ Crypto-One-Stop-Solution (COSS) și CoinHako.

ICO-uri

Singapore oferă un hub financiar global care a atins statutul de al treilea cel mai mare centru de schimb valutar și a câștigat reputația de refugiu pentru ICO-uri. Unele dintre ICO-urile lansate în Singapore includ TenX, Golem și Qtum.

Deși guvernul arată o atitudine liberală față de criptomonede și ICO, există reglementări puternice pentru a proteja oamenii de fraude și de posibilitatea spălării banilor.

În consecință, este ușor de văzut de ce LINE a ales să își plaseze bursa BITBOX în Republica Singapore.

Ultimele gânduri pe BITBOX

Există o multitudine de schimburi criptografice pentru ca utilizatorii să tranzacționeze monede, unele mai bune decât altele. Dar chiar și schimburile bune suferă adesea de probleme precum interfața de utilizator slabă și experiența utilizatorului (UI / UX). LINE a câștigat o expertiză valoroasă în crearea unei aplicații de mesagerie de succes. Și au demonstrat, de asemenea, un succes dovedit cu celelalte întreprinderi FinTech.

Acest lucru dă speranță că BITBOX va oferi o oportunitate de a vedea un schimb de criptare care să satisfacă în continuare utilizatorii.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map