Ar trebui să vă acceptați salariile în Bitcoin?

Chiar și cel mai dur evanghelist Bitcoin se străduiește să răspundă la această întrebare. OK, poate nu cel mai mori greu. Dar există o mulțime de „credincioși” în prima criptomonedă din lume care nu și-ar accepta salariile în Bitcoin. De ce nu?

Ei bine, calcularea impozitelor (ca să nu mai vorbim, a impozitelor înapoi) pe Bitcoin este cam un coșmar. Este interzis într-o grămadă de locuri și nu este acceptat universal.

Chiar și cofondator și CEO al site-ului de listare a criptomonedelor CoinSchedule, Alex Buelau spune: „Bitcoin nu este acceptat nicăieri, tot ce vrei să cumperi, rechizite de birou, echipamente, computere, vin, nu poți plăti cu cripto. ”

Și apoi, există volatilitatea.

Minunat în câteva zile, catastrofal în următoarele. Dar hei, trebuie să-ți faci emoțiile undeva, corect?

Dar, cu excepția cazului în care locuiți într-o țară în care aveți nevoie de o valiză plină de bani în loc de un portofel pentru a merge la magazinul din colț, utilizarea Bitcoin ca alternativă stabilă la moneda fiduciară ar putea fi într-adevăr foarte riscantă.

Așadar, ați accepta salariile dvs. în Bitcoin? Și dacă da, ce trebuie să știi?

De ce să vă acceptați salariile în Bitcoin

Dacă nu aveți nevoie să vă accesați veniturile instantaneu, sunteți bine să știți că piața ar putea crește sau scădea la un moment dat și, ca și când ați fi adoptator timpuriu, vă recomandăm să vă acceptați salariile în Bitcoin.

„Am acceptat salariile în Bitcoin în 2013 și a fost cel mai mare lucru pe care l-am făcut!”, Se entuziasmează comediantul Dan Nainan–Spuse cu fața dreaptă și tot. Desigur, a fi plătit Bitcoin în valoare de câteva sute de dolari în urmă cu cinci ani în comparație cu valoarea sa actuală nu este o problemă de râs. Confruntat cu astfel de statistici, oricine și-ar lua salariul în Bitcoin.

„Acesta s-ar dovedi în cele din urmă a fi cel mai bine plătit spectacol pe care l-am făcut vreodată, de departe”, mărturisește el. Intr-adevar. Chiar și cu creșterea colosală la aproape 20.000 de dolari și cu scăderea bruscă imediat după aceea, Dan a obținut încă un profit puternic.


Dar asta nu înseamnă că o vei face.

În ciuda faptului că valoarea Bitcoin este mai puțin previzibilă decât o vară engleză, Chris Castiglione spune: „Sunt profesor la Universitatea Columbia, unde predau despre blockchain. Predau și un curs numit Bitcoin de o lună & Ethereum. „Aș accepta 100% salariile mele în Bitcoin. Sunt foarte credincios că criptomonedele vor fi moneda viitorului. ”

Dar volatilitatea prețurilor? „Dacă cineva are îngrijorare cu privire la volatilitatea criptografiei, atunci poate găsi confort în a ști că are capacitatea de a se converti direct în USD la primire”, răspunde el..

Un alt avocat pentru Bitcoin este Matvey Dyadkov, CEO al platformei de publicitate online Bitmedia.io, care acceptă doar plăți cu monedă digitală. El spune:

„Criptomoneda devine din ce în ce mai frecventă, așa că a permite oamenilor să plătească cu criptomonede este o idee destul de inteligentă. Mai mult, facilitează plățile internaționale. Încercați să trimiteți bani prin transfer bancar sau PayPal către o altă țară. Veți întâmpina dificultăți în 80% din cazuri. ”

Ce ar trebui să știți despre aspectul juridic?

legalitatea bitcoin

Victoria Griesdoorn, Manager operațiuni la Criptocade oferă câteva sfaturi solide. „Dacă aș lua în considerare dacă aș vrea să primesc salariul total sau parțial în criptomonedă, aș examina dacă acest lucru este posibil din punct de vedere legal în locul de reședință”.

Acest lucru nu variază doar de la o țară la alta, ci chiar de la stat la stat. Revista națională de drept a evaluat situație juridică în SUA și a constatat că, la nivel federal, este posibil să aveți salarii parțial plătite în criptomonedă. Cu toate acestea, acest lucru este atâta timp cât compensarea salariului minim și a orelor suplimentare este plătită în dolari SUA.

„Așadar, orice salariu câștigat peste salariul minim ar putea fi plătit prin alte instrumente, inclusiv criptomonede. Cu toate acestea, unele state, în special Maryland și Pennsylvania, au propriile lor legi care reglementează faptul că salariile trebuie plătite în dolari SUA. Prin urmare, depinde unde sunt rezident și ce legi aplicabile pentru mine dacă primirea salariilor în criptomonedă este chiar posibilă din punct de vedere legal. ”

Ian Kane, cofondator al Ternio startup-ul blockchain spune: „Cea mai mare provocare în prezent în ceea ce privește compensarea completă în criptare este legile americane existente. SUA tratează toate jetoanele / monedele ca titluri de valoare, spre deosebire de o țară precum Elveția, unde există 3 categorii – utilitate, monedă și securitate. Sunt optimist că legile SUA vor ajunge în cele din urmă să ajungă la urmă “. Toți angajații săi sunt despăgubiți în monedă fiat și, de asemenea, jetoanele TERN ale companiei.

Câți bani ești pregătit să pierzi?

Bitcoin ar fi o criptomonedă destul de scumpă de plătit dacă ați intenționa să o convertiți în monedă fiat în mod regulat. Deci, trebuie să vă întrebați, câți bani sunteți pregătiți să pierdeți și cât de repede aveți nevoie de acces la salariile dvs.?

Griesdoorn împărtășește: „Aș considera cât din salariile mele aș putea pierde și eu. Criptomonedele sunt un instrument financiar relativ nou, iar piața a cunoscut multă volatilitate. Ca atare, criptomonedele ar trebui considerate cu risc ridicat (mai mult decât instrumentele financiare consacrate, cum ar fi acțiunile, obligațiunile și valorile mobiliare). ”

Ty Smith este co-fondatorul Crypico, o platformă independentă care permite utilizatorilor să plătească și să fie plătiți în orice criptomonedă. În ciuda faptului că este credincios în criptomonede, el îi sfătuiește pe oameni să procedeze cu prudență.

„Unul dintre cele mai mari lucruri pe care le-aș spune oamenilor să fie prudenți este calculul impozitelor, se dezvoltă soluții care să faciliteze impozitele criptografice, dar nimic nu s-a concretizat pe deplin, deci este posibil să aveți nevoie de un contabil specializat.”

Și când a fost întrebat despre adecvarea Bitcoin ca plată pentru salarii, el spune: „Volatilitatea cripto este încă mult prea mare pentru a fi plătită la o valoare stabilită. A fi plătit în criptomonedă este cu siguranță un risc, dar, dacă sunteți suficient de tolerant la risc, acesta oferă un posibil avantaj care, în opinia mea, depășește dezavantajul. Deși, nu l-aș recomanda ca metodă unică de venit pentru nimeni în acest moment. ”

Nu puneți toate ouăle într-un singur coș

Ouă într-un coș

Mesajul care stă la baza celor care știu este că nu vă puneți toate ouăle într-un coș. Ca și în cazul oricăror decizii de investiții sau financiare, mișcarea inteligentă nu este niciodată să vă mențineți toate sursele de venit în același loc. Băncile se ridică, bursele Bitcoin sunt piratate. Chiar și umplerea unei saltele cu bani nu este utilă în cazul în care casa tau prinde foc.

„Conduc creșterea și conținutul pentru CoinCircle, o pornire criptografică ”, spune Chance Abbott,„ și nu ar dori să primească Bitcoin ca plată. Taxele mari pentru tranzacții, timpul de blocare lent și coșmarul fiscal care provine din fiecare tranzacție care declanșează impozite pe câștiguri de capital sunt suficiente pentru a mă împiedica să vreau să fiu plătit în Bitcoin. Deocamdată, prefer să fiu plătit în fiat și să decid cât de mult aș dori să investesc în criptomonedă după aceea. ”

Cofondator la Apa deschisa Tim Spell plătește bonusuri angajaților în Bitcoin, dar recomandă, de asemenea, să fie prudenți. „Deși poate părea idealist ca angajatorul să vă plătească cu Bitcoin, realitatea este că a trăi doar din Bitcoin ar fi un inconvenient major. S-ar putea să existe o zi nu prea îndepărtată în care Bitcoin va deveni moneda de decontare implicită, dar pentru angajații de astăzi ar putea fi o idee mai bună să folosiți doar moneda dvs. rămase pentru a cumpăra Bitcoin după ce ați plătit impozite. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map