Angajarea acum: de ce ar trebui să luați în considerare solicitarea de locuri de muncă Blockchain

Unul dintre cele mai mari impacturi pe care blockchain le-a avut în 2017 trece în mare parte neobservat.

Ca o tehnologie care ar putea oferi un lifting facial practic oricărei întreprinderi, blockchain-ul a permis mii de antreprenori să înceapă să se scufunde în modalități de a rezolva problemele lumii dintr-un unghi nou și neexplorat.

Unele dintre cele mai strălucite minți ale lumii și-au aruncat pălăriile în ringul blockchain și au creat mii de locuri de muncă pe parcurs.

Nu contează dacă provii dintr-un domeniu de programare, finanțe, marketing, scris, artă sau chiar pescuit – există un loc pentru tine undeva în lumea blockchain, atâta timp cât ești pregătit, capabil și dispus să înveți.

Cu toate acestea, pentru a fi angajat mai devreme decât mai târziu, este important să înțelegem abilitățile necesare pentru joburile bitcoin și pentru carierele blockchain.

Există o mână de tracturi în care vă puteți deplasa de unde vă aflați astăzi:

HTML

Programare: Dacă aveți o înțelegere fundamentală, intermediară sau avansată a limbajelor, cum ar fi Javascript, Python, C #, C ++, Java, vă va ajuta o grămadă. Deși este posibil să puteți aplica aceleași seturi de competențe pentru a codifica direct blockchain-ul, există și alte proiecte, cum ar fi Ethereum, care necesită limbi noi, cum ar fi Solidity. Nevoia de programare a talentelor conduce în topul topurilor pentru cea mai mare ofertă de locuri de muncă blockchain.

finanţa

Finanţa: Multe firme financiare caută oameni care să privească lumea criptomonedelor, ca să spun așa. Având atâtea proiecte ieșite din lemn și astfel de vârfuri de criptomarket și scufundări zilnice, lumea finanțelor are nevoie de mai mulți oameni dispuși să trăiască și să doarmă piețele blockchain și bitcoin.

marketing bitcoin

Marketing / PR / Comunicări: Ca să spunem ușor, marketingul și comunicările nu au fost un costum puternic pentru multe proiecte în 2017. Ceea ce au excelat multe echipe blockchain cu talentul de programare, le-a lipsit la fel de mult în a-și vinde ideea. Cel mai ușor și mai comic de subliniat din grămadă este modul în care Tron (TRX) și-a plagiat în esență întreaga carte albă engleză și și-a redus capacitatea de piață de aproape 5 ori în câteva zile după știri.

Unde trebuie să trăiesc pentru a obține o carieră în bitcoin sau un job blockchain?

Veți fi bucuroși să auziți că majoritatea locurilor de muncă legate de bitcoin și blockchain seamănă cu etosul industriei lor: descentralizat.

Nevoia uriașă de talent cu experiență în blockchain este doborârea frontierelor și 9-5 navete, iar o parte bună din toate proiectele blockchain funcționează cu echipe la distanță.

Există mai multe puncte fierbinți în întreaga lume care sunt favorabile rețelei și frecării cotului, iar mutarea în unul dintre aceste orașe ar putea facilita conectarea directă cu echipele. Câteva dintre orașele de top pentru joburile blockchain includ:

  • San Francisco – San Francisco este unul dintre acele orașe în care ți-ar fi greu să găsești o zonă în care să arunci o piatră și să nu lovești un fel de startup de milioane de dolari sau cortul persoanelor fără adăpost. SF găzduiește Coinbase, Ripple, Tezos și o mână de fonduri speculative și de fonduri VC cripto-stabilite.
  • New York – New York este un oraș minunat plin de energie și startup-uri blockchain. Zona NYC / Brooklyn / Queens găzduiește o mulțime de companii axate pe blockchain, inclusiv ConsenSys, co-fondator al Ethereum Joseph Lubin, Airswap de schimb descentralizat și zeci de fonduri de acoperire criptografice și firme de capital de risc.
  • Boston – Boston este un hotspot pentru locuri de muncă în criptomonede, deoarece multe companii migrează pentru a fi mai aproape de fondul profund de talente de la Harvard și MIT.
  • Austin – Capitala statului Lone Star păstrează blockchain-ul ciudat și găzduiește sute de antreprenori în criptomonedă și companii precum Factom.

Puncte fierbinți internaționale notabile: Londra, Viena, Berlin, Copenhaga, Zug, Hong Kong, Moscova și multe altele.

Ultimele gânduri – Noțiuni introductive Căutarea de locuri de muncă Bitcoin și Blockchain

Intersecționalitatea dintre tehnologia blockchain și cazurile de utilizare aparent infinite, combinată cu un apetit subiacent pentru risc și capacitatea de a lucra cu incertitudine, a deschis porțile către mii de locuri de muncă bitcoin și locuri de muncă blockchain.

Site-uri de listare a posturilor, cum ar fi Naval Ravikant’s AngelList încep să devină din ce în ce mai multe companii care caută dezvoltatori blockchain, marketeri și alte talente cu cripto-pricepere.

Site-uri independente precum UpWork, care a remarcat blockchain-ul ca fiind abilitatea # 1 cu cea mai rapidă creștere în 2018, au tot felul de proiecte care caută o varietate de talente pricepute în blockchain.

Ați putea, de asemenea, să vă deplasați în corporație și să aplicați pentru a lucra la companii care au în prezent poziții blockchain, cum ar fi Samsung și IBM, sau unul dintre numeroșii monștri precum Salesforce care intenționează să exploreze noua tehnologie în viitor..

Există o mulțime de companii minunate și proiecte pline de oameni extraordinari care angajează în prezent – la fel ca acesta. Găsirea lor poate fi la fel de simplă ca și participarea la conferințe și întâlniri de blockchain și criptomonede sau participarea la unul dintre numeroasele hackathoni din întreaga lume care vizează reunirea creatorilor ambițioși.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map