Alan Booth, CEO al Cryptopia, pe domeniul Cryptocurrency Exchange

Alan Booth, CEO al Cryptopia, pe domeniul Cryptocurrency Exchange

Alan BoothAlan Booth este CEO al unuia dintre Cryptopia, un schimb considerat ca având una dintre cele mai largi selecții de jetoane. Fondată în 2014, Criptopie face parte dintr-o mână de companii axate pe blockchain din Noua Zeelandă.

Echipa Cryptopia are adesea sarcina de a cerceta sute de proiecte pentru a determina eficacitatea lor înainte ca orice alt schimb major să le atingă. Schimbul listează multe proiecte în etapele lor timpurii și post-ICO.

Ca antreprenor și consultant în afaceri de peste 50 de ani, Alan BoothPovestea este destul de atipică cu cea a multor antreprenori din lumea criptomonedelor. Perspectiva sa asupra criptomonedei se bazează pe decenii de experiență în dezvoltarea afacerilor și consideră domeniul schimbului de criptomonede ca fiind una dintre cele mai interesante oportunități de până acum.

În următorul interviu, ne scufundăm în orice, de la psihologia criptomonedelor, procesul de listare a monedelor și antreprenoriatul blockchain.

Cum te-ai introdus în lumea criptografică?

Interesant. Consultam pentru Cryptopia sau mă consultam pentru a-i ajuta pe parcursul dezvoltării lor timp de câteva luni, când a devenit evident că aveau nevoie de o conducere superioară pentru a-i muta de unde sunt, ceea ce reprezenta practic o concentrare tehnică reactivă către o orientare globală a afacerii asupra modului în care dezvoltăm modelul lor de afaceri. Suntem foarte conștienți de faptul că aveți nevoie de un nivel mai înalt de gândire. Aveți nevoie de o perspectivă globală, în special din Noua Zeelandă, pentru că nu suntem foarte mulți aici.

Probabil că asta presupune de ce suntem o afacere globală dezvoltată dintr-o populație atât de mică. Ne cunoșteam de ceva vreme, cu siguranță aproximativ șase luni și cam așa, și când a apărut ocazia, de ce nu m-aș fi mutat dintr-o slujbă foarte sigură, confortabilă și distractivă pe care o aveam anterior, care era directorul executiv al unei școală internațională de zbor. Nu se întâmplă nimic cu adevărat înfricoșător acolo.

Sunt la ultimul sfârșit al vieții mele profesionale, oarecum semi-pensionat și toți colegii mei au spus: „Ce vei face? Glumesti?” Bineînțeles, tensiunea arterială a crescut și am spus: „da, o să mă duc la asta”.

Deci, este într-adevăr despre oportunitatea când ați învățat atât de mult peste 40 sau 50 de ani de a dezvolta modele de afaceri și companii plutitoare și de a le duce în lume, ceea ce am făcut în primul rând. Să găsești ceva nou și plin de entuziasm, frică și frică și unde se îndreaptă toate acestea? Atunci este o oportunitate pe care nu vă puteți permite să o lăsați. Deci, este doar îndrăznitul care spune să mergem.

Riscul și fervoarea generală pentru industrie au făcut ca mulți oameni să fie foarte entuziasmați. Care sunt principalele preocupări pentru schimburile care merg mai departe din perspectiva dvs.?

Sunt multiple și sunt variabile pe baza feedback-ului din partea comunității și oarecum conduse de legislație, determinate de cerințele corporative. În lumea FinTech, trebuie să ne uităm la asta și la lumea monedelor. Dacă vrem să creștem și să livrăm un produs pe care consumatorul mediu îl poate consuma, atunci trebuie să livrăm toate lucrurile la care s-ar aștepta de obicei. Deci, dacă ați intrat într-un magazin cu amănuntul pentru a cumpăra un încălzitor, vă așteptați să aveți o garanție.

Te aștepți să fii în siguranță, te aștepți să fii tratat bine cu claritate. Și, de obicei, industria monedelor până în prezent nu a fost prea bună în acest sens, deoarece a evoluat și a evoluat în cea mai mare parte dintr-o perspectivă tehnică, cu o pondere probabil mai mică pe consumul public al monedei. Este orientat tehnic ca produs tehnic atunci când îl privești. Când mergeți la bursă, unii dintre ei se gândesc destul de bine înainte de a putea opera.

Deci, pentru noi, primul lucru este încrederea. Dacă oamenii nu pot avea încredere în marca dvs. și asta înseamnă fiecare parte a acesteia, nu veți reuși. Deci, suntem foarte proactivi aici în Noua Zeelandă, discutând cu legiuitorii, agențiile guvernamentale din și din Noua Zeelandă. KYC, AML, CML, toate aceste lucruri. Ne elaborăm propriile reguli interne și atunci majoritatea cazurilor depășesc cerințele partenerilor noștri bancari. Deci, se uită la noi și merg, uau, ești cu mult în fața locului în care am crezut că va fi. Deci, dezvoltarea unei relații de încredere cu consumatorii și partenerii noștri de afaceri este vitală. Următorul lucru este dezvoltarea unei platforme stabile și funcționale. Nu mă refer doar la schimbul de monede în sine, ci la toată tehnologia de bază. Vom fi sus? Avem latență? Suntem rapid? Am achiziționat relațiile de parteneriat potrivite pentru echipamentele noastre și cum putem continua să escalăm după bunul plac și să nu riscăm să nu obținem un rezultat? Asta înseamnă a ajuta oamenii să facă schimbul, să deschidă și să oprească monedele. Bănuiesc că este la fel ca orice alt schimb.


criptopie

Singurul lucru este că, aici, ne-am concentrat cu adevărat pe trei lucruri pentru a ne înainta foarte repede. Una este componentele orientate către public. Acesta este biroul de asistență dacă rămâi blocat. Vrem să putem răspunde foarte repede. Și, ca și celelalte schimburi, ne-am îndreptat către un aflux enorm în prima parte a anului și acest lucru a fost debilitant. Nimeni nu era pregătit pentru asta. Am angajat echipe de oameni care să vină și să se antreneze ca operatori de asistență. De atunci am cheltuit o sumă uriașă de bani pe un nou sistem de biletare, care de fapt a fost lansat ieri.

Deci, în această dimineață, când intru, sunt fețe zâmbitoare care încearcă să-și facă capul în jurul său, uau, este uimitor. Deci, triajăm toate biletele pe ruta de intrare acum și le plasăm într-un spațiu bun pentru ca echipa noastră de răspuns să răspundă cât mai repede posibil, aș vrea. În acest moment, nu suntem acolo. În loc să fie 40 sau 50 de ore și toate aceste întârzieri oribile, vreau ca oamenii să primească imediat un răspuns de la noi și vreau să spun în câteva secunde spunând că ți-am luat biletul. Nu pot răspunde chiar acum, dar suntem pe tine. Apoi, în câteva ore, reveniți la acei clienți și rezolvați problema. Nu merită să aștepte 24 de ore sau 48 de ore. Oamenii sunt anxioși. Biletând, am făcut ceva în acest sens. Personal foarte pregătit, angajăm tot timpul. Am dezvoltat birouri externe pentru a depăși fusul orar. Acum avem un birou de asistență în Marea Britanie pe care îl avem de ceva timp, de fapt. Următorul lucru este doar stabilizarea software-ului și hardware-ului nostru.

Când începeți aceste lucruri, este posibil ca entuziasmul și lipsa de experiență a echipei de dezvoltare să nu știe ce le este aici și acum am cumpărat în echipe internaționale mai mari, mai puternice. Deci, asta e minunat, dar hai să facem asta. Deci, aceasta este faza în care ne aflăm acum. Ne cheltuim toți banii. De fapt, fiecare bănuț pe care îl generăm în această afacere revine direct în promovarea și dezvoltarea produselor. Nimeni nu aleargă acasă în Lamborghini sau își zboară avioanele. Ei doar se înghesuie în ea.

Deci, așa sunt eu în ceea ce privește producerea unui produs de înaltă calitate. Nu este o decizie pe care tocmai am luat-o. A fost întotdeauna acolo, dar acum îl articulăm pe plan intern, că vrem să fim în primele cinci schimburi de criptare și schimburi de active digitale de o anumită formă în următorii doi ani. În primele cinci, fără niciunul, din toate punctele de vedere.

Ați spune că componenta numărul unu pentru a fi considerat una dintre primele cinci ar fi volumul de tranzacționare? Este metrica primară?

Sunt absolut de acord cu tine, dar nu puteți avea volum de tranzacționare decât dacă furnizați mai întâi celelalte lucruri, cum ar fi securitatea, siguranța, o bună platformă de tranzacționare. Dacă doriți un volum de tranzacționare, trebuie să am un motiv pentru care să aveți încredere în mine, care trebuie să fie dacă am un eșec, se va răspunde la biletul meu? Dacă faceți aceste lucruri, veți obține volum de tranzacționare. Nu cred că te uiți la el altfel și spui, hei, să creăm volum de tranzacționare, pentru că, dacă asta îți vine greu și cum, cum o vei face față când ceva se strică?

Este tehnologie, lucrurile se vor sparge. Este modul în care abordați lucrurile care merg prost care v-a făcut să aveți succes, nu ceea ce ați pus la punct pentru a conduce afacerea respectivă. Acest lucru se va întâmpla dacă sunteți bun. Cuvântul iese spunând că acesta este un mare schimb. Mi-au reparat biletele, sunt rapide, răspund, este sigur. Aceasta va crea volum de tranzacționare.

Volumul de tranzacționare pentru noi este venit și, desigur, îl dorim. De fapt, am încetinit listările de monede. Am încetinit luarea de noi clienți și am încetinit dezvoltarea relațiilor cu partenerii, pur și simplu pentru a obține platforma noastră într-o formă mai bună, astfel încât să putem deveni cel mai de încredere partener de încredere pe care îl puteți avea. Asta va crea volum de tranzacționare, fără îndoială.

Deși volumul tranzacționării aduce o cantitate considerabilă de venituri, vine un moment în care devine o valoare de vanitate, în care oamenii folosesc un schimb pur și simplu pentru că nu există alternative mai bune acolo. Deci, dacă există un schimb care poate oferi toate caracteristicile despre care vorbiți și un nivel premium de servicii, atunci volumul de tranzacționare va scădea. Nu există loialitate reală pentru schimburi, altele decât preferințele.

Absolut. Nu am cere asta. De ce ai spune cuiva, hei, trebuie să ne fii loial? Este doar o prostie. Ne vei fi loial dacă îți ofer o experiență extraordinară. Asta înseamnă volum de monede, o gamă uriașă de tranzacționat. Ușurința tranzacționării. Un clic, două clicuri. Ce zici de unele instrumente de tranzacționare, așa cum vedeți într-o oportunitate modernă de schimb valutar? Unele instrumente de arbitraj, unele instrumente pentru măsurare, unele instrumente de desktop frumoase.

Vrem să introducem și alte lucruri. Înseamnă doar că dețineți controlul asupra propriilor rapoarte și asupra propriului mediu desktop. Poate deveni un instrument foarte puternic de utilizat atâta timp cât ascultăm clienții și spunem, hei băieți, putem dezvolta asta. Dă-ne câteva luni, să-ți punem în față.

Care este procesul de listare a monedelor pentru voi? Care este procesul pentru cineva care dorește ca lista lor să fie listată pe Cryptopia?

Revizuim acest lucru și suntem foarte concentrați pe schimbarea modului în care listăm monedele și pe cine listăm. Suntem foarte conștienți să câștigăm încredere. De fapt, suntem primul dvs. port de escală, în special pentru cei care nu știu prea multe despre monedă, așa că trebuie să aibă încredere în partenerul lor de schimb. Prin urmare, trebuie să ne asigurăm că, dacă enumerăm o monedă, este o monedă viabilă de încredere, onestă, care va da valoare.

Nu doar pentru noi ca schimb, dar nu este o monedă înșelătoare. Nu este ceva doar pentru a strânge bani, a pompa și a arunca ceva. Avem echipe de listare a monedelor care sunt foarte dure. Am introdus oameni ca CEO în echipa mea de listare a monedelor și nu pot să trec prin ei. Am spus, dar aceștia sunt băieți minunați și am o poveste grozavă și i-am cunoscut la Vancouver și băieți, m-au convins.

Echipa mea tehnică de listare a monedelor face toată diligența. Totul de la GitHub, pagini de Facebook, lucruri normale de genul asta. Dacă nu pare un produs viabil pentru noi la mai multe niveluri, atunci nu apare pe listă. Acesta este sfârșitul.

schimb de criptopie

Dacă [moneda] trece de asta, facem noi diligențe. De fapt, vom interoga compania. Vă vom întreba de ce doriți să listați? De ce doriți să faceți listă cu Cryptopia? Care este planul dvs. pentru monedă? Ce doriți să le spunem clienților, deoarece aceștia se vor baza pe noi? Așadar, ne-ar plăcea să facem mai mult decât să avem o monedă numită 21 de milioane care stă pe bursă. Ce zici dacă am avea o legătură cu asta cu câteva dintre criteriile pe care le folosim pentru a judeca dacă a fost o oportunitate bună. Fie că a fost o monedă bună. Am putea avea un plan de 10 puncte și am putea spune, hei, această monedă a trecut la 9.7. Această monedă este, dar a intrat doar la 2,4. În timp ce monedele negative, monedele care au obținut planuri negative, echitatea negativă în mentalitatea noastră, pur și simplu nu intră pe bursă.

În acest moment avem un număr foarte mare de monede. Vrem să rămânem în acel spațiu, să fim lideri. Asta înseamnă că, în mod clar, nu o vom înțelege tot timpul pentru că facem greșeli și, de fapt, la fel fac și unii dintre generatorii de monede sinceri și fiabili. Planurile lor s-ar putea să nu se întâmple doar, așa că beneficiază de îndoielile pentru o vreme.

Atâta vreme cât vedem că nu fac ceva deliberat pentru a perturba piața sau doar pentru a lua bani, atunci îi vom sprijini până când își vor înțelege corect modelul de afaceri. Dar suntem foarte concentrați asupra listării de monede pentru noi, de fapt, este un parteneriat de afaceri. Nu vom arunca doar monede acolo sus.

Cred că 2018 este anul calculului, în care 2017, aproape orice a fost listat oriunde. Nu contează cât de funcțională era moneda sau dacă era legitimă sau nu. Deci, este foarte interesant să vezi tendința schimburilor care fac o poziție împotriva acestui lucru, deoarece dacă toporul cade, nu se încadrează în echipa anonimă de monede care ar putea fi în Elveția și Etiopia. Cade asupra CEO-urilor și a echipelor de schimb care permit accesul.

Oamenii vin la noi și spun, hei, nu mi-am luat banii. Tu ești schimbul. Mă duc, de fapt, la moneda pe care am enumerat-o, mă tem că portofelul este defect sau nu au făcut acest lucru sau au fugit. Oamenilor nu le pasă. Se bazează pe noi. De aceea, Cryptopia trebuie să fie un partener de afaceri cu fiecare utilizator, nu doar un furnizor de anumite listări de monede. Asta nu ar fi etic.

Absolut și este bine să auzi. Apropo de reglementări, cum crezi că va evolua pentru schimburi, mai ales dacă nu te afli din Noua Zeelandă?

Salut o intervenție de reglementare din mai multe motive. Primul este că, de îndată ce autoritățile de reglementare încep să își impună voința și să ia cunoștință, înseamnă că este o oportunitate autentică. Nu își pierd timpul cu ceva care nu va afecta economiile globale sau economia noastră. De exemplu, autoritățile de reglementare din Noua Zeelandă, lucrăm și lucrăm cu ei pentru că recunosc că cineva trebuie să lucreze cu ei pentru a le spune ce se întâmplă.

Cealaltă parte a gardului, suntem noi. Trebuie să lucrăm cu ei pentru a spune că nu puteți face acest lucru, deoarece nu va funcționa în acest mediu. Așadar, lucrul cu autoritățile de reglementare este, în opinia mea, esențial și ne descurcăm foarte bine. Regulamentul trebuie să vină.

Tocmai a fost anunțat în Noua Zeelandă în urmă cu câteva zile că vom începe, acest lucru nu are legătură cu monedele, colectarea GST, care este echivalentul nostru al taxelor locale, pentru achizițiile online. Deci, de obicei, orice valoare de până la 400 USD pe care o cumpărați online de la Amazon, de exemplu, în Noua Zeelandă, nu ați plăti impozite, iar acestea o schimbă. Aceștia au același punct de vedere cu monedele. Deci, guvernul spune: cum taxăm veniturile? Când taxăm veniturile? Cum ar trebui să arate? Cum o facem echitabilă pentru dvs., schimbul și cum o facem corectă și gestionabilă de către consumatorii care ar putea fi nevoiți să declare un câștig de capital dacă merg, de exemplu, ca o acțiune sau o proprietate ca o pură distracție speculativă ca pariurile? Și dacă acesta este cazul, când ar trebui să facem acest lucru? Ar trebui să retragem toate aceste lucruri?

Fiecare țară trece prin acest lucru și unele au sărit și au luat decizii pe care au trebuit să le sprijine. Au fost cam grăbiți. În Noua Zeelandă, în special, avem o relație excelentă cu autoritățile de reglementare și cu toate puterile, chiar până la bănci și toți se uită la spațiu spunând: știi ce? Nu știm foarte bine ce să facem, dar să începem să facem ceva și îl salut.

Și cu cât avem mai multă înțelegere și control asupra acestor lucruri în această etapă timpurie în următorii câțiva ani, cu atât mai curat și mai curat va fi în următorii câțiva ani. Așa cum serviciile bancare au devenit foarte stabilizate prin reglementări, la fel va crește această afacere criptografică, oricare ar fi ea.

Noua Zeelandă are avantajele sale, deoarece o populație mai mică ar putea facilita construirea de relații directe cu autoritățile de reglementare. Tim Draper, de exemplu, investește în Papua Noua Guinee pentru a încerca să facă această țară cu cetățenie digitală. Băieții Binance tocmai s-au mutat în Malta. Peisajul global tocmai s-a deschis, iar guvernele vor trebui să înceapă să ofere avantaje distincte pentru a atrage companii care ar putea înființa ipotetic practic oriunde.

Este grozav, deoarece este exact ceea ce înseamnă tranzacționarea online. Este online și este global. Trebuie să ne alăturăm partidului global, dar mai bine pornim de la o poziție de înțelegere și putere în propriul mediu. Asigurați-vă că avem propriile noastre lucruri împreună înainte de a începe să țipăm despre ceea ce ar trebui să facă altcineva.

Da, absolut. Schimbarea uneltelor un pic, ce părere aveți despre schimburile descentralizate și modul în care acestea vor afecta întregul schimb?

Răspunsul rapid și ușor la aceasta este că va afecta cu siguranță piața valutară globală. Acesta va afecta cu siguranță FinTech, deoarece dacă oamenii care sunt investitori obișnuiți și care sunt oameni cu mama și au câțiva dolari, până la investitorii instituționali, dacă pot vedea o modalitate de a genera venituri și este sigur, se vor muta acolo . Nu vor renunța la celelalte oportunități de investiții și nu vor renunța la acțiunile tranzacționate în mod regulat sau la activele la bursă. Dar există un spațiu aici pentru care nu am aflat cu adevărat pentru cine va lucra sau cum, dar cu cât reglementăm mai mult, cu atât facem instrumentele mai vizibile.

Cu cât privim mai puternici către piață și cu atât ne arătăm mai profesioniști. Asta nu înseamnă neapărat doar purtarea unui costum într-o întâlnire, ci cu atât mai multă gravitate avem în spatele acelor discuții care demonstrează că am lucrat și că avem oameni deștepți aici și tehnologia este bună. Suntem gata să venim, să ne întâlnim și să discutăm în mod echitabil cu investitorii și casele de investiții tradiționale. Apoi va exista o modalitate prin care se unesc. Nu există nicio îndoială. Adică nu se poate ajuta.

Ce zici de rețeaua fulgerului și swap-urile atomice în care ai putea schimba destul de mult de la egal la egal. Ați putea tranzacționa Litecoin pentru Ethereum direct într-o singură tranzacție fără schimb. Bursele centralizate au avantajele lor, de exemplu, există cineva pe care să-l poți bate la ușă și să spui unde ar merge banii mei? Am nevoie de asistență pentru clienți. Deci, există avantaje acolo, dar apoi avantajele unui schimb descentralizat sunt doar eficiența. Mă întreb cum se vede acest lucru pentru lumea centralizată a schimburilor?

Nu vreau ca oamenii să-mi ia oportunitatea de venit. Construim o afacere. Am argumenta și cred că ar putea fi demonstrat până în prezent până când blockchain-ul va veni cu câteva soluții tehnice. Construim un mediu de încredere și ne asumăm, la un cost considerabil, responsabilitatea furnizării încrederii. În primul rând, este o monedă care ne place și iată motivele. Am făcut diligența în numele dvs. Permitem efectuarea tranzacțiilor și iată cum reglementăm, gestionăm și livrăm tranzacția respectivă și gestionăm relațiile portofel.

Criptopie

Afișarea informațiilor despre monede Cryptopia

Acesta este un rol pe care îl asumăm. Deci, dacă tranzacționați cu un schimb centralizat, aveți o mulțime de avantaje pe care nu le aveți, tranzacționând de la egal la egal. Este destul de evident cum arată o relație de la egal la egal. Dacă acest lucru este la nivel personal, riscul este mult mai mare. Dacă este la un nivel structurat mai corporativ, nu știu cum arată asta, dar cred că mai avem un drum lung de parcurs înainte de a putea trece de la schimburi centralizate la egal la egal, pur și simplu pentru că va trebui să să fie oarecare reglementare în jurul ei. Cum s-ar angaja autoritățile de reglementare în acel spațiu? Cu cine se angajează? Fiecare persoană care dorește să tranzacționeze?

În acest moment, ei se pot ocupa de un schimb care are potențial între 2.000.000 și 10.000.000 de clienți. Nu este ușor pentru un organism de reglementare sau o autoritate fiscală. Deci, există componenta regulatoare regulată. Trebuie să fie acolo. Apoi, există managementul încrederii și apoi există doar câteva alte probleme tehnice despre care cred că încă nu au evoluat.

Totul se reduce la conducerea unei afaceri. Este nevoie de bani și capital pentru a obține toți acești utilizatori pe care doriți să îi obțineți. Dacă tehnologia funcționează, este minunat, dar utilizatorii de la bord își iau resurse. Cum intenționează aceste proiecte să facă asta? Este doar o componentă lipsă din fiecare carte albă care încearcă să meargă după aceea care nu încearcă să construiască o afacere centralizată pentru a o supraveghea.

Cred că filantropia este minunată și când oamenii vorbesc despre descentralizare. Este o idee grozavă, este filantropică și ar fi minunat dacă lumea ar putea funcționa așa. Dar nu a existat niciodată un model de afaceri care să funcționeze fără a genera venituri. Nu există una. Toată lumea a încercat, dar nu puteți numi unul care nu trebuie să genereze venituri la un moment dat sau altul.

Chiar dacă acel venit este generat pur și simplu pentru ca acțiunea să se întâmple, hardware-ul, software-ul, lățimea de bandă, cineva trebuie să plătească. Deci, dacă vă descentralizați, cum vă plătiți? Cum îl controlați? Cum îl gestionezi? De ce să nu rămânem la un model care funcționează? Și nu este vorba doar de schimburi centralizate de monede. Nu este vorba doar de instituții front-end. Acesta este un model care a funcționat de când primii locuitori de pe Pământ au schimbat o fasole cu un băț sau îți pot oferi dinozaurul meu să gătești în timp ce îți aduc o girafă? Nu știu, dar nu puteți avea o societate fără un schimb de ceva valoare în schimb.

Chiar dacă merg cu tine la un bar de cafea, iată cel mai simplu lucru. Aș spune, hei, ne întâlnim pentru cafea, pe mine aș putea plăti pentru cafea, dar ghici ce? Ne-am așezat și am făcut schimb de informații. Am scos ceva din asta. Cum faci lucruri fără a schimba valoare?

Este o problemă între avansarea tehnologiei și dovedirea faptului că modelul funcționează, dar care este stimulentul pentru a-l rula și a-l populariza, deoarece aveți întreaga problemă a puiului și a ouălor. Avem nevoie de o grămadă de utilizatori pentru ca acest lucru să funcționeze eficient, dar nu vom câștiga bani pentru asta. Sperăm că vom vedea cum se vor desfășura lucrurile în următoarele câteva luni sau ani sau decenii.

Am căzut de zeci de ani și multe eșecuri. Vom fi acolo urmărindu-i spunând că te vom ajuta dacă putem și hei, du-te și joacă-te băieți, dar întoarce-te aici când nu funcționează, pentru că vom fi aici.

Ce păreri aveți despre dominanța Bitcoin în general, comparativ cu toate celelalte monede din 2018? Deci, cum arată un peisaj de criptomonede dacă Bitcoin se întâmplă să cadă, să zicem, 15% sau 10% din piață?

Bitcoin domină cu adevărat sau este doar mare? Dacă vă uitați la schimburi și urmăriți traficul, puteți vedea cât de mult trafic are loc și cât de mult interes pentru CoinCash sau 21 Million sau Kenya sau oricare dintre aceste lucruri? Sunt cu toții acolo și oamenii îi tranzacționează din diverse motive. Mama și popii vor face acest lucru pentru a cumpăra o mașină nouă.

Altcineva arata pur ca un depozit de avere și alte persoane caută să domine o piață. Deci, nu sunt sigur că ați putea spune că Bitcoin domină. Ar putea fi cel mai mare depozit de avere din acest moment. Domina gândirea oamenilor? Nu sunt sigur de asta. Dacă sunteți un dezvoltator de monede, moneda dvs. este cea dominantă în mintea dvs. și veți urmări o anumită verticală, chiar o piață geografică. Deci, aveți potențialul de a vă dezvolta magazinul sau povestea în cadrul domeniului de activitate respectiv.

De ce domină Bitcoin? Pur și simplu pentru că a fost văzută ca o oportunitate? Este dominat pentru că oamenii care tranzacționează în Bitcoin cred atât de mult în faptul că este un depozit de avere sau o oportunitate de câștig de capital? Dar mulți dintre acei oameni au fugit. De aceea, în prezent nu sunt 20.000 de dolari. Se tranzacționează doar între 8.000 și 10.000 acolo. Deci, s-a stabilizat. Deci, ce se întâmplă dacă a căzut? Unii oameni vor pierde bani.

Nu va schimba blockchain-ul, nu ne va schimba gândirea despre criptomonede. Nu va schimba abordarea pe piață a Cryptopia. S-ar putea să domine în volum. Nu sunt sigur că este forța dominantă care susține criptomonedele.

Văd ce spui. S-ar putea să fie doar o dominație a achiziției utilizatorilor, deoarece există șanse mai mari să audă de Bitcoin în loc de Ethereum, dacă au auzit de criptomonedă. Deci, este ca cripta gateway.

Aveți grijă ca oamenii să nu spună Bitcoin la fel ca un Hoover, aspiratorul. Fiecare aspirator timp de 20 de ani a fost numit Hoover. Acesta a fost brandul dominant. Hei, mă duc la Hoover la etaj. Ceea ce au vrut să spună a fost să-mi iau aspiratorul, dintre care există 80.000 de mărci diferite acum și vor aspira podeaua, dar tocmai l-au numit Hoover. Deci, fac tranzacții cu Bitcoin.

Vă pun pariu pe cineva care spune, da, schimb Bitcoin, el spune Bitcoin doar pentru că știe sau știe că oamenii înțeleg că te referi la o criptomonedă. Dacă îi spui cuiva pe care îl tranzacționez în Clearpoll sau CoinMedic3, nu are nicio idee despre ce vorbești. Ei merg ce este asta? Oh, este Bitcoin. Oh, am înțeles. Dacă te-ai dus acasă la mama și tatăl tău și ți-ar întreba ce faci? Ați spune, oh, da, tranzacționez criptomonede. Ar pleca, oh? Ce este ce? Ai merge, Bitcoin. Ei merg, oh, chestia aia.

Bitcoin Cash concurează pentru a fi cunoscut sub numele de Bitcoin dintr-un motiv. În următorii patru sau cinci ani, există milioane de oameni care nici măcar nu au auzit de cripto, care probabil ar primi o mulțime de beneficii de la integrarea în lumea criptomonedelor.. Nu știu cu adevărat cum primesc imediat ceea ce primesc, dar știu că joacă un rol substanțial pentru mulți oameni.

Este un inițiator. Este un cuvânt cheie care îi atrage către spațiul în care ne aflăm. Este pur și simplu pentru că are o poziție dominantă a mărcii în persoana publică. Dacă spui un Bitcoin, majoritatea oamenilor știu că vorbești despre acel lucru ciudat online pe care nimeni nu îl înțelege și există câteva alte monede, dar nu știm care este numele lor. De îndată ce au reușit să facă un schimb, dacă doresc cu adevărat să-l încerce, se vor uita la următorul și vor spune oh, nu știam că există. Se vor îndrepta spre partea de jos a listei 2.000.

Deci, într-adevăr, nu cred că ar trebui să ne îngrijorăm prea mult cu privire la dominanță sau orice altceva măsurat în spațiu, deoarece variabilele care ne schimbă percepția asupra valorii pentru oricare dintre aceste produse sunt un mister pentru toată lumea. Un zvon poate provoca schimbări peste noapte și astfel de lucruri s-au întâmplat. Ghici ce? Se întâmplă și în schimburile tradiționale.

Mergeți la bursa din Londra și veți vedea mâine o bucată în ziar care arată că prețurile au scăzut sau au scăzut în ziua următoare, deoarece publicul este acolo. Publicul este acolo târziu, amintiți-vă. Dacă îl vedeți în știri, s-a întâmplat deja. Acesta este același lucru pentru asta.

Deci, care sunt proiectele tale favorite acum?

Trebuie să fie axat pe blockchain. Adică, monedele par a fi un instrument care este folosit pentru a strânge capital, pentru a crește gradul de conștientizare, pentru a crea isterie sau pentru a se distra. Unii dintre ei, și cred că sunt foarte puțini, nu aș vrea să pun statistic un număr, dar cred că foarte, foarte puțini au primit de fapt o bază pentru o investiție tipică bună. Compania este puternică în spatele ei? Au o etică bună? De ce fac asta? La ce servește? Sau este doar pentru a strânge bani?

Când au bani, pot merge, oh, uite câți bani avem. Hai să facem ceva. Nu aceasta este modalitatea de a dezvolta o afacere. Cineva trebuie să aibă o poveste bună, susținută tehnic. În zilele noastre trebuie să aibă valoare socială. Și asta înseamnă că este bine pentru omenire? Va salva planeta? Va face ceva? Creați fabricație? Orice ar fi.

Hei, nu sunt filantrop. Nu spun că trebuie să faci ceva pentru a salva planeta. Dar tinerii de astăzi sunt mult mai conștienți de ceea ce facem / facem despre conștiința socială, valorile și responsabilitatea socială. Deci, pentru mine, oricare dintre aceste proiecte, fie că sunt bazate pe blockchain sau pe monede, fac ceva mai mult decât să câștige bani pentru o grămadă de băieți, astfel încât să poată cumpăra un Lamborghini, primește mai mult un aspect și un sprijin de la noi decât ceilalti.

Există modalități de a merge și de a crea bogăție pentru tine decât de a profita de oportunități care există pur și simplu pentru că schimburile le-au enumerat. Deci, suntem foarte atenți la asta. Așadar, nu aș vrea să spun în această etapă că avem pe cineva în special. Avem câteva companii la care ne uităm, dar toate sunt foarte bine rotunjite în ceea ce privește pitch-ul de vânzări. Este etic, are un fundal bun.

Au un management puternic, o istorie. Sunt deja bine finanțate. Nu doar apucă bani pentru a decide apoi ce vor face cu ei.

Bine zis. Singurul punct pe care l-ați subliniat despre modul în care aceste proiecte trebuie să fie etice și despre impactul acestora asupra acelor modele de afaceri, deoarece, din nou, accesați aceeași linie de proiecte care doresc să schimbe substanțial industriile care au fost înăbușite de ineficiențe sau corupție.

Se întinde un drum lung. Dacă găsiți o soluție care bug-uri de afaceri și, de obicei, dacă bug-uri de o afacere, bug-uri și afectează oamenii, consumatorii, într-un fel. Ar putea fi doar în cazul în care este legat de blockchain, titluri de valoare și urmărirea lucrurilor pentru a crea acest mediu de încredere în care trăim. Ideea este că spunem că putem avea încredere, dar nu putem avea încredere..

Tot ceea ce facem este despre încredere. Îi punem pe avocați să aibă grijă de problemele noastre de încredere și ne dăm mâna și încă ne întrebăm dacă este o afacere. Așadar, rezolvarea problemelor de încredere la nivel global este probabil unul dintre cele mai mari beneficii pentru omenire, deoarece odată ce rezolvăm problema încrederii, puteți fi apoi pozitiv sau încrezător că ceva ce doriți să se întâmple și ați acceptat să se întâmple se va întâmpla de fapt. Dacă nu se întâmplă, nu este vorba doar de încrederea ruptă. Este vorba despre finanțele implicate înainte de a ajunge acolo.

Totul a dispărut. Viitorul a trecut în jurul acestui model de afaceri. Deci, gestionarea încrederii în blockchain și în jurul monedelor și în jurul schimburilor, schimburi descentralizate, este probabil cel mai mare lucru cu care trebuie să ne confruntăm. Ceea ce mă duce înapoi la programul meu principal de dezvoltare chiar acum, care dezvoltă un schimb de încredere.

Fă-o clară, fără ambiguități. Faceți-o de încredere, livrați ceea ce am spus că vom face.

Cum arată o zi din viața lui Alan Booth? Ce faci pentru distracție atunci când nu faci lucruri de tip schimb? Dacă există chiar timp pentru distracție.

Dacă efectuați un schimb, sunt 26 de ore pe zi pentru a efectua un schimb. Dacă mai poți strânge încă o oră, s-ar putea să găsești ceva distractiv. Aceasta este probabil ultima mea oportunitate de angajare. Am peste 60 de ani. Am petrecut 50 de ani fiind antreprenor și amândoi. Agită-ți brațele și vezi cine ia în seamă și realizează ceva.

Deci, distracția pentru mine este de fapt exploatarea unei oportunități de afaceri. Mă culc în speranța că mă trezesc noaptea cu ideea de a mâzgăli pe tampon. Am venit la muncă foarte devreme. M-am trezit la 5 dimineața. Ajung aici la 7 dimineața dacă pot cu munca deja făcută. Nu vreau să ajung la serviciu și să privesc e-mailurile. Dacă vă uitați la e-mail și la alte lucruri, acestea sunt cererile altor persoane în funcție de timpul dvs. Voi ajunge aici fiind creativ.

Vreau să ajung în fiecare zi, nu am nimic de făcut decât să fiu creativ și să-i oblig pe toți angajații și partenerii mei să susțină acea creativitate și să-și aducă propria creativitate. Deci, nu te-ai putea distra mai mult decât atât, nu-i așa? Ce altceva este acolo? Doar pentru a face lucruri și pentru a vedea cum oamenii se entuziasmează și le oferă oportunitatea.

Dar când sunt în afara acestui lucru, mi-a plăcut să zbor cu aeronave ușoare. Merg cu motociclete rapide. Fac lucruri de tip, iar când nu fac chestii de tip, sunt acasă ajutându-mi soția în grădină. Doar un tip obișnuit. Majoritatea orelor mele de veghe la lumina zilei sunt despre acel antreprenor global în ceea ce privește această imensă oportunitate globală, care este să schimbăm lumea.

Este ca și cum ai trece de la cărbune la abur, abur la mecanizare, mecanizare la electronică, iar acum ne mutăm în era digitală și ne aflăm în ea. Ce loc fantastic să fii.

Deci, cum faci exact asta? Te trezești mai devreme și faci totul la 5:00 AM?

Nu este niciodată suficient timp în zi. Ce este, este extrem de critic cu privire la ceea ce este de fapt important. Dacă vă deschideți e-mailul când ajungeți la serviciu, vă voi garanta că veți sta acolo amânând și săriți între e-mailuri. Majoritatea oamenilor nu lucrează de sus în jos sau de jos în sus. Ești puțin selectiv, așa că deja nu ai reușit să faci ceea ce oamenii se așteaptă la tine. E-mailul și întrebarea de intrare sunt așteptările altor persoane cu privire la modul în care vă puteți folosi timpul.

Îți impun cerințele lor. Deci, v-ați permis deja să fiți gestionat de reguli externe. Trebuie să ajungi la biroul tău fără nimic care să interfereze cu procesul creativ de ce sunt eu la acest birou? De ce am venit aici? Am venit aici să înțeleg ce avem. Deci, aceasta este o muncă constantă. Pentru a lucra cu oamenii deștepți pe care i-ați angajat. Am un rol major în ocuparea forței de muncă și în mine. Angajați numai oameni mai deștepți decât voi, doar. Pentru că dacă angajezi oameni care nu sunt mai deștepți decât tine, va trebui să le spui ce să facă și nu ai timp pentru asta.

Acum, angajând oameni mai deștepți decât tine, pentru mine, asta stabilește bara destul de jos, este ușor, așa că primesc alegeri foarte bune. Dar, în general vorbind, trebuie să angajezi cei mai buni oameni și să-i dai drumul și atunci vei fi atât de ocupat să alergi încercând să ții pasul cu el, nu ca ei să țină pasul cu tine, încât să nu ai de fapt timp pentru toate astea zgomot. Trebuie să impui lumii ceea ce vrei, nu lumea impunându-ți ceea ce vor ei. Rotiți-l în jurul.

De fiecare dată când am o conversație cu cineva, este vorba despre ceea ce îmi doresc, în cel mai frumos mod posibil. Vom asculta intrările, dar avem deja o cale de urmat. Dacă începeți să urmați căile altor persoane, nu veți ajunge acolo unde doriți să mergeți.

Iată chestia. Sunt mentor de afaceri probabil de 20 de ani.

Mentorarea practic a noilor CEO. Noi CEO, este cea mai singură slujbă din lume, pentru că ar putea fi prima ta slujbă de CEO, așa că nu poți discuta, deoarece acei oameni de sub tine te aștepți să fii șef, deci nu le poți întreba. Nu poți vorbi pentru că ești CEO. Nu este bine să întrebi consiliul, ei se uită de sus la tine. Nu poți vorbi lateral pentru că sunt concurenții tăi. Asa de, primul sau doi ani ca nou CEO este cel mai singuratic loc de pe planetă.

Deci, ceea ce trebuie să faceți este să vă concentrați în totalitate asupra a ceea ce trebuie să faceți și asta schimbând ceea ce făceați înainte de a deveni CEO sau șef. Ceea ce obișnuiai să faci este să răspunzi la fiecare zgomot care apărea asupra ta și îți umplea ziua până te-ai înfundat.

Mulțumesc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map