Acum există și criptomonede pentru pensionari

Acum există și criptomonede pentru pensionari

În primul rând, a trebuit să ne obișnuim ca bunica să aibă un telefon mobil. Și, știm cu toții că singurul lucru mai rău decât nimănui nu-i place postarea dvs. de pe Facebook este să obțineți un deget mare de la Grams. Totuși, nu fi prea rapid să respingi generația mai veche când vine vorba de tehnologie. De fapt, acum există și criptomonede pentru pensionari.

Poate fi greu să concepeți oameni retrași într-un azil de bătrâni care să dezbată dacă HODL sau bani în timp ce jucați la domino. Dar, conform a raport de către WorldPay, generația baby boomer remodelează industria globală a plăților online. Cumpără mai multe lucruri online, iar o criptomonedă pentru pensionari ar putea fi următorul pas logic.

Vânzătorii trec adesea cu vederea acest demografic, disperați să câștige peste milenii. Cu toate acestea, acești „surferi argintii” au o sănătate mai bună decât generațiile anterioare – și o putere de cheltuieli substanțială. De fapt, se preconizează că cheltuielile online globale ale consumatorilor cu vârsta peste 60 de ani vor ajunge la 15 trilioane de dolari până în 2020 (de două ori mai mult decât 2010).

Își gestionează mai bine dispozitivele iPhone. Încep să cumpere Alexa. Și se deschid încet la conceptul de Bitcoin. Nu va trece mult până când persoanele în vârstă își vor finanța și pensionarea cu criptomonede.

Consultați câteva dintre cele mai recente idei pentru blockchain și criptomonede pentru pensionari.

Un ecosistem construit pentru seniori

Populația îmbătrânește. Potrivit unui raport de către Organizația Națiunilor Unite, în 2015, una din opt persoane la nivel global avea 60 de ani sau mai mult. Până în 2030, acest raport crește la unul din șase, iar până în 2050, cel puțin una din cinci persoane va avea vârsta de 60 de ani sau peste.

Este minunat că putem aștepta cu nerăbdare o viață mai lungă. Mai mult timp pentru a juca golf, pentru a merge la Florida, poate chiar pentru a juca Bingo. Am auzit că acum jocurile de bingo pot fi jucate online la bingobuddha. Acesta este primul lucru pe care ar trebui să-l fac printre alții. Dar cu o rată a natalității redusă și cu mai puțini tineri care să suporte povara, acest lucru pune o presiune majoră pe resurse. În mod clar, este nevoie de un sistem de sprijin eficient pentru populația în vârstă în creștere.

GladAge este un ecosistem construit pentru persoanele în vârstă pentru a oferi îngrijire personalizată și case de bătrâni verificate complet. CEO-ul Sunny Kapoor spune: „Pe platforma GladAge, controlul este predat persoanelor în vârstă, deoarece acestea selectează tipul de îngrijire necesară, cumpără echipamente sau servicii și chiar verifică îngrijitorii pe care îi pot angaja la cerere”.

GladAge încearcă să rezolve cele mai mari probleme ale sectorului pe care sistemele tradiționale nu au reușit să le rezolve. „Lipsa de case pentru bătrâni, lipsa severă de lucrători instruiți, structura neorganizată a pieței și procesele haotice sunt câteva dintre acestea,” spune Kapoor.

Infografie GladAge

Probleme actuale cu industria medicală senioră.

„Există un decalaj uriaș între casele de îngrijire disponibile și numărul de case de îngrijire necesare”, explică Kapoor. „Chiar și cele disponibile nu sunt potrivite pentru acest scop și deseori nu au standardul dorit pentru a oferi o atmosferă familiară.”


Dacă ați pășit vreodată într-o unitate de îngrijire a persoanelor în vârstă administrată de stat, veți ști despre ce vorbește.

Majoritatea resurselor naționale ale țărilor sunt întinse, iar instituțiile neguvernamentale lucrează cu resurse limitate. În multe cazuri, pur și simplu nu există niciun mecanism pentru a evalua calitatea serviciilor lor. „Acest lucru se traduce prin nenorociri psihice și fizice pentru persoanele în vârstă”, spune el.

Pentru a adăuga insulta la rănire, majoritatea îngrijitorilor nu sunt verificați corespunzător. O verificare superficială poate dezvălui un fost infractor sexual sau hoț. Dar, ce-i cu reputația și adecvarea lor ca îngrijitor? La urma urmei, cine vrea să fie manipulat de un bint acru sau un sergent frustrat?

„Neprofilarea îngrijitorilor duce la un fenomen de piață„ orice este în regulă ”, spune Kapoor. „Un sistem de notare aduce o concurență sănătoasă între părțile interesate – pentru a-și menține prosperitatea și mijloacele de trai, trebuie să aibă performanțe bune la locul de muncă. „Scopul pe care se dezvoltă GladAge este de a proiecta un sector descentralizat de îngrijire a persoanelor în vârstă, echipat pentru a evolua dinamic. Face acest lucru introducând cea mai futuristă tehnologie într-o industrie tradițională veche de peste un secol. “

Platforma inteligentă de planificare a pensionării bazată pe contracte

Când Bitcoin a intrat în conștiința publică, a fost destul de greu să ne imaginăm că în câțiva ani scurți, criptomoneda va rezolva probleme majore de cuvinte. Sau că ar exista criptomonede pentru pensionari.

Dar numai industria de pensionare din SUA merită în jur 27 de miliarde de dolari. Deci, este logic ca companiile blockchain să privească mai mult spre acest spațiu.

Știm cu toții că trebuie să economisim pentru pensionare, dar mulți mileniali încă se luptă cu datoria studenților – și mulți boomeri se luptă și cu datoria studențească a copiilor lor. Majoritatea americanilor nu economisi suficient pentru pensionarea lor, ceea ce îi pregătește pentru un viitor mai puțin atrăgător.

În plus, planurile actuale de pensionare sunt deținute de o entitate centrală, lipsită de transparență și nu sunt clare cu privire la plăți și când vă puteți aștepta să le primiți..

Actus lucrează pentru a rezolva aceste probleme și a face economia mai ușoară pentru pensionare utilizând contracte inteligente pentru a elimina intermediarii și a crea transparență. Economisitorii pot deține un portofoliu de investiții destinate pensionării lor, de la planuri reglementate 401k / IRA la investiții în criptomonede.

Platforma Actus

Scopul este de a repune procesul de luare a deciziilor în mâinile economizorului, mai degrabă decât a unui manager de fond fără chip dintr-o corporație mare. De asemenea, va stimula tinerii să economisească pentru viitorul lor.

Achiziționați Bitcoin cu 401k sau IRA

Pentru investitorii cripto care sunt credincioși duri în valoarea viitorului său, Bitcoin IRA le permite să utilizeze fonduri din planurile lor 401k sau IRA pentru a cumpăra Bitcoin și alte criptomonede.

Revendicând asigurarea transferului în siguranță al fondurilor dvs. de pensii într-un cont pentru Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash și o serie de alte criptomonede majore, acest lucru permite noilor investitori digitali să își asume un rol mai activ în economisirea pentru pensionare.

De asemenea, face economia pentru bătrânețe mai atrăgătoare, deoarece, să recunoaștem, perspectiva unei case de bătrâni, a aparatului auditiv și a dinților falși, nu este tocmai sexy.

La fel ca în cazul oricărei investiții, este posibil să nu fie o idee înțeleaptă să folosiți toate economiile pentru a face acest lucru. Plasarea soartei anilor tăi de aur la mila unei piețe alcătorești sau urșiste ar putea fi puțin stresantă pe măsură ce aluneci spre pensionare.

Criptomonede pentru pensionari

GladAge este o companie australiană de blockchain, care dorește să abordeze îmbătrânirea populației din acel colț al lumii. Cu toate acestea, dacă se dovedește a fi de succes, este un model care poate fi lansat pe tot globul.

„De asemenea, este util să construim microeconomii în care toate tranzacțiile să poată fi urmărite mai eficient. Acest lucru ajută la monitorizarea impactului mai precis și la direcționarea investițiilor către activități cu cel mai mare impact posibil ”, afirmă Kapoor.

Nimeni nu vrea să ajungă într-o casă de îngrijire, dar nu avem întotdeauna controlul asupra parcursului vieții noastre. Așadar, este reconfortant să știm că putem avea cel puțin un cuvânt de spus – și o miză – în calitatea îngrijirii noastre cu criptomonede pentru pensionari, portofolii de investiții variate și șansa de a face mai mult cu 401k-urile noastre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map