4 alternative Coinbase: găsirea libertății de taxe mari

Coinbase a devenit rapid aplicația defacto pentru a începe să investească în criptomonede. Lăudându-se 30 de milioane de utilizatori și peste 150 de miliarde de dolari în tranzacții, nu este de mirare că schimbul are vizibilitatea masivă pe care o are. Întrucât cineva dorește să înceapă să investească în cripto, poate părea că nu există nicio altă platformă disponibilă pentru a face acest lucru

Ei bine, am știri pentru tine. Nu numai că există alte platforme disponibile, dar multe dintre aceste schimburi au avantaje care sunt preferabile taxe mari și opțiuni de tranzacționare limitate găsit pe Coinbase, asigurați-vă că continuați să citiți pentru a găsi alternativă coinbase asta funcționează pentru tine!

În acest articol, voi oferi o prezentare generală a patru alternative la Coinbase și a avantajelor pe care le oferă acestea. Alternativele sunt:

  • zodia Gemeni – Tranzacționare mai avansată la un cost mai mic
  • Coinbase Pro (cunoscut anterior ca GDAX) – O tranziție lină de la Coinbase
  • Kraken – O modalitate de a vă extinde portofoliul altcoin
  • Bancomate Bitcoin – Opțiunea pentru cei nebancati

Informații cheie Coinbase

Gemeni – Tranzacționare mai avansată la un cost mai mic

Poate ați obținut tranzacții confortabile pe Coinbase și doriți să adăugați câteva tactici avansate strategiei dvs. de investiții. Sau poate aveți deja experiență investițională tradițională, astfel încât platforma simplificată Coinbase nu vă atrage. Oricum ar fi, Gemenii merită atenția ta.

Gemeni este un schimb de criptomonede unde puteți cumpăra și tranzacționa Bitcoin și Ethereum. Platforma are o interfață mai complexă decât designul simplu al Coinbase, dar este încă suficient de intuitivă pentru ca noii investitori să-și dea seama.

La fel ca în majoritatea schimburilor, cumpărați / vindeți monede printr-un carnet de comenzi – un proces diferit de cel pe care l-ați găsi în Coinbase. Dacă sunteți strategic cu comanda dvs., puteți obține adesea monedele dvs. la un preț mai bun decât prețul stabilit pe Coinbase. Puteți plasa piața și limitarea comenzilor precum și setarea comenzilor de producător sau anulare (MOC) și de comandă imediată sau de anulare (IOC) pe Gemeni.

Formular de comandă Gemeni

Un alt avantaj al Gemenilor este abilitatea de a efectua analize pe graficul din portofoliul de comenzi pe măsură ce plasați o comandă. Învățarea modului de recunoaștere a tiparelor generice din această diagramă este o modalitate bună pentru noii investitori de a începe studierea analizei tehnice (TA).

Diagrama Comenzii Gemenilor

comisioane de tranzacționare pe gama Gemeni de la -0,10% (o reducere cu volum suficient) la 0,25% – semnificativ mai puțin decât Coinbase 1,49% până la 3,99% intervalul de taxe.


Informații cheie Gemeni

Coinbase Pro (GDAX): o tranziție lină de la Coinbase

Coinbase Pro, cunoscut anterior ca GDAX, este o bursă online deținută de aceeași companie ca Coinbase. Similar cu Coinbase, puteți cumpăra / vinde Bitcoin, Ethereum și Litecoin cu monedă fiat. Acest schimb este o opțiune excelentă pentru investitorii cărora le-a plăcut utilizarea Coinbase, dar nu sunt mulțumiți de taxele sale ridicate de depunere și retragere.

Investitorii care utilizează Coinbase își pot transfera instantaneu fondurile către GDAX gratuit. Odată efectuat schimbul, puteți tranzacționa liber monedele dvs. plătind un comision maxim de tranzacționare de 0,25%.

Privind interfața elegantă de pe GDAX, este evident că bursa împarte o companie-mamă cu Coinbase. Designul plasează în mod curat mai multe informații importante (istoricul tranzacțiilor, carnetul de comenzi, graficul de prețuri) pe o singură pagină alături de formularul de comandă. Acest lucru este important pentru investitorii care doresc să-și îmbunătățească în continuare setul de competențe în AT.

Grafic GDAX

Puteți plasa comenzi de piață, limită și stop-loss pe GDAX, precum și tranzacții la marjă. Deși, dacă nu sunteți un investitor cu experiență, vă recomand evita tranzacționarea în marjă datorită naturii cu risc ridicat și a volatilității investițiilor în criptomonede.

Formular de comandă GDAX

Informații cheie GDAX

Kraken – Extindeți portofoliul altcoin

Coinbase este ideal pentru a obține primul gust de cripto, dar după ceva timp, trei monede s-ar putea să nu vă fie suficiente. Dacă doriți să vă extindeți portofoliul cu adăugarea de monede noi, ar trebui să consultați Kraken.

Este important să rețineți că Kraken poate fi copleșitor pentru noii investitori. Platforma are peste 15 monede că puteți tranzacționa prin numeroase perechi și există o serie de file care conțin informații despre comerț, piață și cont. Spre deosebire de Gemeni și GDAX, graficele de preț și de carte de comandă se află pe o pagină separată de locul în care plasați comanda, ceea ce face ca analiza datelor să fie incomodă uneori.

Graficul Kraken XBT / USD

Pentru a sprijini noii investitori, Kraken oferă un cuprinzător centru de asistență cu o listă largă de întrebări frecvente. Compania a creat, de asemenea, un ghid de tranzacționare pentru a vă ajuta în continuare să deveniți un investitor mai bun.

Kraken oferă în mod convenabil trei interfețe pentru efectuarea tranzacțiilor: simplu, intermediar și avansat. Filă simplă are caracteristici mai mult decât suficiente pentru investitorul casual care este interesat doar să adauge câteva monede diferite în portofoliul său.

Tabloul de bord Kraken Bitcoin cu fila simplă selectatăDeși există mai multe alte schimburi în care puteți cumpăra altcoins, Kraken este unul dintre puținele și cele mai de încredere care vă permite să cumpărați monede cu fiat.

Informații cheie Kraken

Bancomate Bitcoin – Opțiunea pentru cei nebăncați

Bancomatele Bitcoin au crescut în popularitate în ultima perioadă și vor continua să devină banale pe măsură ce criptomoneda realizează adoptarea pieței. Oamenii fără acces la un sistem bancar de încredere sau cei care încearcă să rupă legăturile cu industria bancară tradițională consideră că acestea își finanțează nevoile de criptomonedă.

Bancomatele Bitcoin arată și funcționează similar cu bancomatele tipice, dar acceptă doar numerar în schimbul Bitcoin (sau altor monede la unele bancomate). Aceste ATM-uri sunt una dintre puținele modalități prin care puteți achiziționa criptomonede fără un card de credit sau de debit.

Cu toate acestea, există unele dezavantaje semnificative ale utilizării unui bancomat pentru a cumpăra pentru a cripta. Pentru majoritatea bancomatelor, trebuie să furnizați un act de identitate cu fotografie și să faceți un selfie pentru a face o achiziție. Acest lucru ar putea fi un factor de descurajare dacă confidențialitatea este una dintre preocupările dumneavoastră.

Cu toate acestea, cele mai mari dezavantaje sunt taxele și ratele extrem de mari atașate tranzacției dvs.. Taxele pot varia de la 3-5% iar ratele de schimb sunt aproape întotdeauna mai slabe decât rata pieței.

La momentul scrierii acestui articol, Bitcoin avea un preț de ~ 5.970 dolari, conform coinmarketcap.com.

Bitcoin pe Coinmarketcap

Cursul de schimb la cel mai apropiat bancomat de la mine listat Bitcoin la prețul de 6818,92 dolari. Aceasta este o marjă de peste 14%.

Bancomat Bitcoin

Aceste taxe și ratele de schimb slabe nu vor scădea până când nu vor fi disponibile mai multe bancomate și criptomoneda va adopta mai mult. Deocamdată, totuși, acestea sunt încă o opțiune bună pentru persoanele din afara sistemului bancar sau pentru călătorii care plătesc adesea taxe similare pentru schimbul valutar în afara țării lor..

Puteți găsi o hartă a bancomatelor din întreaga lume Aici.

Concluzie

Există numeroase motive pentru care Coinbase este atât de popular în rândul investitorilor noi, dar, după cum puteți vedea, există alternative care pot fi mai potrivite pentru nevoile dvs..

zodia Gemeni are opțiuni de tranzacționare mai avansate și comisioane mai mici decât Coinbase fără a fi prea complex pentru noii investitori.

GDAX este un pas clar clar dincolo de Coinbase și oferă transferuri instantanee gratuite de fonduri pentru utilizatorii Coinbase. La fel ca Gemenii, GDAX are comisioane de tranzacționare reduse și afișează numeroase diagrame pentru a ajuta la analize.

Kraken ar trebui să fie schimbul dvs. dacă doriți să cumpărați mai mult decât Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Platforma are taxe relativ mici și include diferite interfețe adecvate pentru fiecare tip de comerciant.

Bancomate Bitcoin au comisioane ridicol de mari, dar oferă comoditatea de a putea cumpăra cu ușurință criptomonede fără un cont bancar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map