Viktige detaljer om DeepBrain Chain (DBC) ICO

DeepBrain Chain ICO gjennomgang

Ifølge nettstedet, DeepBrain Chain vil bli oppført etter jul (25. desember 2017) på Huobi, Kucoin og Lbank.

 • Startdato – ICO 14. desember (utsolgt innen 1 time)
 • Startdato for utveksling – Etter 25. desember 2017
 • Token Symbol – DBC
 • Hard Cap – 1.500.000.000 tokens (1,5 milliarder)
 • Totalt tokens – 10.000.000.000 (10 milliarder)
 • Valutakurs – 1 NEO = 2200 DBC
 • Aksepterte kryptovalutaer – NEO
 • Forsalg – 600.000.000 DBC utstedt i forhåndssalg

DBC-tokens

DeepBrain Chain Community

Selv om det ikke er mye å finne på noen “DeepBrain Chain” -fokuserte fellessider, er det flere innlegg om ICO på Reddit og Steem.

Hva er DeepBrain Chain?

DeepBrain Chain tilbyr et desentralisert datanettverk for kunstig intelligens og plattform for en rekke kunstige intelligensprodukter.

Det er egentlig en plattform laget for dataregnskap og datahandel for å distribuere reserve databehandlingsressurs. Dette vil til slutt gjøre AI-beregningskrav mye billigere (prosjektet anslår en kostnadsreduksjon på 70% i AI) ved å beskytte mot lekkasje av data, samtidig som det sikrer intellektuell eiendom for produktene og dataene..

Utover det er et annet kritisk element DeepBrains semantikkbibliotek: et bibliotek som støtter applikasjoner for taleinteraksjoner (ligner Amazonas Alexa). DeepBrains semantikkbibliotek kan også brukes til å lage tredjepartsapplikasjoner som krever tale, bilde, tekst og andre innganger

Mulighet

Stiftelsesteamet er overbevist om at DeepBrain Chain allerede har vist en brukstilfelle i det eksisterende markedet, har potensial til å skalere i et gigantisk marked, og vil kunne vokse gradvis rundt kjernevirksomheten med deling av lagring og dets mekanisme for beregningskapasitet på gruvedrift.

Hvert DBC-token tilsvarer beregningsverdien for tjenesten. Dette betyr at token er knyttet til reell verdi, og hvis DeepBrain Chain kan trekke ut dette ambisiøse prosjektet, vil investorer kunne se noen ganske betydelige utbytter.

Hvis DeepBrain Chain er i stand til å etablere seg som en pioner innen det blockchain-baserte AI-rommet, vil det ha en betydelig fotfeste i en potensielt billion dollar industri. Eksperter spår at rollen som kunstig intelligens vil fortsette å øke med fremveksten av nye AI-applikasjoner.

AI-industrien er for tiden verdt rundt 20 milliarder dollar i året, og mesteparten av kostnadene blir brukt på databehandling. Dette er nøyaktig hvor DeepBrain Chain ser ut til å passe inn, da det utnytter blockchain for å redusere kostnadene og øke hastigheten på transaksjoner.


Teamet

Basert i Shanghai, har DeepBrain Chain et ganske stablet team.

Konsernsjef Feng Han regnes som ekspert på det kunstige intelligensområdet og har vært kjent og ble til slutt en respektert figur i den kinesiske Bitcoin- og blockchain-teknologiverden siden 2014. Han hadde en gang tilsyn med utviklingen av verdens første kunstige intelligenslydboks (Small Zhi), utviklingen av Kinas første sky av hjernesystemet (DeepBrain), og ledet forskning og utvikling av den første kinesiske stemmeassistenten (smart 360) med en brukerbase på over 17 millioner.

CTO Shu Chang regnes som ekspert på AI, blockchain og kryptografirom på grunn av hans engasjement som direktør for kunstig intelligenslaboratorium i Shanghai.

CMO Chuanfeng Lee er en av de første av en gruppe gründere i AI-rommet i Kina, Bitcoin og blockchain-forskning. Han ledet også markedsføringen av smart 360 og hjalp prosjektet med å komme til en brukerbase på over 17 millioner.

Noen av lagets bemerkelsesverdige utmerkelser, inkludert å vinne førsteplassen i bedriftssektoren til SMP2017, en kinesisk dialog mellom mennesker og maskiner. Konkurransen hadde over 30 nasjonale topp AI-lag.

Teamet planlegger å distribuere hovedstaden tilsvarende:

DBC token distribusjon

DeepBrain Chain Pros:

 • Å være partner med NEO-rådet og være en av de første bemerkelsesverdige ICO-ene som har kommet ut av NEOs plattform. NEO-samfunnet har vist seg å være veldig vokal og støttende, og støtte fra dette samfunnet vil være en stor ressurs. Det anslås også at NEO tidligere har investert 6 millioner dollar inn i prosjektet.
 • Bransjen er verdt 20 milliarder dollar og forventes å fortsette å vokse etter hvert som stadig flere AI-baserte teknologier utvikler seg. Hvis DBC er i stand til å spille en viktig rolle i kostnadsreduksjon, vil det hjelpe industrien å skala (mens du tjener seg en god fortjeneste underveis).
 • Whitepaper DeepBrain Chain hevder at det bare har vært 5.000 AI-baserte oppstart siden 2012, og tjente over 22 milliarder dollar. Det setter gjennomsnittlig inntekt for hver oppstart på rundt $ 4,4 millioner. Dette tallet gjenspeiler imidlertid ikke foretaksinvesteringer i AI, noe som enkelt øker det totale antallet bransjer til over 100 milliarder dollar siden 2012.

DeepBrain Chain Cons:

 • En av de største ulempene med prosjektet er at NEO er et kinesisk prosjekt basert i Singapore, og ikke bare gjør det litt mer utilgjengelig for amerikanske investorer. ICO hadde strenge kyc / aml-regler og tillot ikke noen kinesere eller amerikanere å investere.
 • Med bare 9% av de totale tokens som går i ICO, er det langt fra en desentralisert ICO som mange investorer er vant til. Imidlertid genereres 50% av tokens gjennom gruvedrift, i det samme noe som Bitcoins tilbud blåses opp over tid fra bevis på arbeid. Siden noen vil ha tilgang til dette bassenget, beholder prosjektet fortsatt noen desentraliserte komponenter. Den sentraliserte delen er at mange av tokens holdes av teamet og stiftelsen, som vil bli utgitt over 10 år. Etter 1 år vil grunnleggerne bare ha 3,5% av den totale forsyningen.
 • Nettstedene og markedsføringsmaterialet er uvanlig vanskelig å komme gjennom. Jeg er sikker på at dette kan oppkrysses til en forsinkelse i oversettelsen, noe som for å være rettferdig, det virker ikke som en enkel innsats for å oversette den dristige AI-blockchain-teknologien til enkle termer og engelsk uten noen få snubler.

Siste tanker:

DeepBrain Chain følger noen ganske strenge KYC-regler og tilbyr et slankt vindu for sin ICO. ICO selv forventes å få mange investeringer fra NEO-støttespillere og fra de få menneskene i kryptovalutaindustrien som er kjent med dette kinesiske og relativt under-radar-prosjektet.

Bygget på NEO, Ethereums kinesiske konkurrent, vil DeepBrain Child trolig trekke mye oppmerksomhet de neste månedene. Det blir et prosjekt å følge hvis / når det treffer større børser etter ICO.

DBC distribusjon

For å lære mer, besøk deres hjemmesiden (men hold deg selv og høyttalerne dine for en irriterende video for automatisk avspilling).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map