ShapeShift Exchange gjennomgang

ShapeShift er en etablert kryptovaluta-utvekslingsplattform som har vært i drift siden 2015. Det tar sikte på å gjøre det raskt og enkelt å bytte mellom digitale eiendeler.

Børsen passer til vanlige brukere av kryptovalutaer som trenger å overføre penger mellom Bitcoin, Ethereum og andre altcoins. Selv om tjenesten er enkel å bruke, kan ikke førstegangskjøpere bruke ShapeShift med fiat-valuta. Det er rett og slett en måte å flytte penger mellom forskjellige kryptovalutaer. For eksempel vil du kanskje bruke Bitcoin til å kjøpe litt Litecoin, slik at du kan besøke ShapeShift og sømløst bytte de to.

(Hvis du leter etter en måte å kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av Fiat-valuta, sjekk ut denne listen over børser)

ShapeShift gjennomgang: Nøkkelinformasjon

ShapeShift tilbyr en svært praktisk tjeneste uten behov for å opprette en konto eller til og med gi en e-post. Dette er veldig nyttig hvis du vil bytte krypto raskt og anonymt. Det er fremdeles noen problemer som selskapet står overfor med rapporter om ulykkelige kunder som enten har tapt penger eller blitt uventet belastet høye avgifter.

Oversikt over ShapeShift

ShapeShift ønsker å eksistere som en integrert del av blockchain-økosystemet, slik at folk og applikasjoner kan bevege seg sømløst mellom forskjellige kryptovalutaer. Hvis du er en investor som ønsker å utvide porteføljen din med altcoins, er det en rask problemfri måte å kjøpe nesten alt altcoin fra Litecoin til Zcash.

Shapeshift valuta

Hvis du ønsker å delta i en kommende ICO, men du trenger Ether i stedet for Bitcoin, kan du bruke ShapeShift til å endre opp pengene dine. Eller kanskje du vil dele opp Bitcoin i en annen valuta som Litecoin?

ShapeShift er et sveitsisk selskap som tilbyr utvekslingstjenester for brukere over hele verden. De bruker ingen fiat-valutaer, noe som betyr at de ikke trenger banker eller innskudd i bestemte land. Dette gjør det mulig for brukere å foreta sine børser uavhengig av grenser eller sted.


Hvis du handler med kryptovaluta, er du klar. Tjenesten er et av de mer anonyme alternativene, uten behov for å opprette kontoer, bli bekreftet eller til og med legge igjen en e-postadresse.

Shapeshift Transact

ShapeShift tilbyr også sin API for å tillate brukere å lage tilpasset programvare for å få tilgang til og bruke sentralen.

Offentlig mening

Det ser ut til å være forskjellige tanker fra de faktiske brukerne av ShapeShift. Som ethvert selskap som eier pengene dine, er tillit viktig, spesielt med store beløp. Du trenger ikke en konto eller logge på som gjør det raskt og enkelt. Det kan også føles som om du har lite samspill for å bygge tillit med ShapeShift før du setter inn penger. Dette gjør det veldig viktig å stole på en annen positiv opinion.

Det positive: Som nevnt ovenfor kan du nesten øyeblikkelig vifte med en tryllestav og vende Bitcoin til Litecoin, praktisk uansett grunn til at du trenger å gjøre dette. Hvis du bytter på riktig måte, kan gebyrene være ganske lave. Det er mange 5-stjerners anmeldelser som sier hvordan tjenesten er enkel og effektiv.

Det negative: Nettet er full av fordømmelse av ShapeShift-sentralen. Et enkelt Google-søk vil gi deg litt forferdelse av noen brukeres opplevelser. Mange hevder å ha tapt penger helt eller blitt stukket av skjulte valutakurser. Dessverre rapporterer brukere at mynter forsvinner etter mislykkede transaksjoner med lite eller ingen respons fra ShapeShift.

For alle ShapeShifts enkle tilbud er det ganske nervøst å lese så mange dårlige opplevelser.

Er ShapeShift trygt?

Selv om mange har brukt ShapeShift, kan mangelen på sikkerhet vekke noen bekymringer. På brukerens side er det ingen sikkerhet å plage, ingen passord eller bekreftelse.

Selv om det er sikkerhetsbonusen ved ikke å holde kontoer og lommebøker på børsen for hackere å raid, ser det ut til å være rikelig med forvirring om hvor midler en gang blir deponert hos ShapeShift, spesielt under en mislykket transaksjon.

Når du har deponert, kontrollerer ShapeShift midlene dine gjennom børsen, og du må stole på sikkerhetsprotokollen deres. Som en “rask” utveksling vil dette ikke bety lagring uten nett, bare varme lommebøker.

Det var også et beryktet hack av ShapeShift i 2016 hvor midler på totalt $ 200K ble pisket bort over en to ukers periode. Som du forventer at nettstedet ble tatt frakoblet og sikkerhet gjenoppbygd, mens jeg håper dette betyr at de har lært av feilene sine og gjort sikkerhet til topprioritet, er det fortsatt vanskelig å ignorere fakta.

Konsernsjef Erik Voorhees ser ut til å prøve å tilby en ærlig forklaring på hva som skjedde. Angrepet ble lagt ned til en ikke navngitt ansatt som forrådte selskapet og begynte å tømme en Bitcoin-lommebok. Tapene var ganske store, selv om ShapeShift fastholder at det aldri ble berørt kundemidler.

Handelsgebyrer for ShapeShift

Selskapet er helt på forhånd om ladeavgiftene, som varierer avhengig av hvilken valuta du kjøper. Sørg for å sjekke prisen du vil betale på valgte valutaer, da de kan variere avhengig av gruvearbeid for hver blockchain.

Her er en pause på hvordan noen av gebyrene ser ut:

BCH Bitcoin Cash Miner-avgift: 0,0002 BCH
BTC Bitcoin Miner-avgift: 0,0025 BTC
HUND Minegebyr for Dogecoin: 2.0 DOGE
ETH Ether Miner-avgift: 0,001 ETH
ETC Ether Classic Miner-avgift: 0,01 ETC
LTC Litecoin Miner-avgift: 0,001 LTC
XMR Monero Miner-avgift: 0,02 XMR
XRP Ripple Miner-avgift: 0,5 XRP
ZEC Zcash gruvearbeidsavgift: 0,0001 ZEC

For å se full oversikt over handelsavgiftene, Sjekk ut dette.

I likhet med fiat-valuta er det viktig å ta hensyn til valutakursen som tilbys, da børsen sannsynligvis vil ha en margin her. Selvfølgelig er det ingen innskudds- og uttaksgebyr. Hvis tjenesten går greit, bør du føle at du bare sender kryptovaluta fra en lommebok til en annen.

Kundeservice

Kundesupport kan være en blandet pose på ShapeShift, som mange børser. Når ting går bra, er det glødende anmeldelser, og niggles ordnes veldig raskt. På den annen side, når det ikke går bra, kan det virke veldig vanskelig å få svar ut av selskapet. Dette kan være ganske opprørende, spesielt når du prøver å finne pengene dine!

Kontaktsiden på nettstedet overlater mye å være ønsket, mangler adresse eller telefonnummer for å feste ShapeShift.

Send inn en forespørsel

Hvis du navigerer deg rundt i støtteområdet på nettstedet, vil du fortsatt være igjen uten svar på noen enkle spørsmål.

Endelige tanker – Sammendrag av ShapeShift Exchange Review

ShapeShift ser ut til å gi deg en sømløs måte å overføre mellom nesten hvilken som helst kryptovaluta. Og på forsiden kan det være raskt og effektivt når du befinner deg i feil valuta, men det er fortsatt mye frustrasjon for brukeren.

Støtten til godt over 50 altcoins er veldig attraktiv for de som virkelig ønsker å utvide sin digitale portefølje. Det er ikke behov for å integrere lokalisert bank siden alt er kryptobasert og holder deg fullstendig i desentraliserte blokkeringer.

Anonymitet holdes når du bruker tjenesten, noe som er bra når det ikke er noen problemer.

(Se vår komplette liste over kryptovalutautvekslinger)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map