Poloniex Review: Les dette før du bruker Poloniex

Poloniex Review: Er Poloniex Safe?

Basert på Wilmington, Delaware, USA, har Poloniex konsekvent noe av det høyeste handelsvolumet på alle kryptovaluta-børser. Til tross for børsens utbredte bruk, er det en rekke røde flagg du bør være oppmerksom på før du bruker dette nettstedet til å handle kryptovalutaer.

Fordi dette Poloniex anmeldelse er en advarsel, den vil ta et annet format enn noen av de andre utvekslingsanmeldelser på dette nettstedet. I tillegg til å gi deg “nøkkelinformasjonen” om Poloniex, vil jeg også ta opp en rekke bekymringer. For de av dere kort tid og bare på jakt etter et pålitelig alternativ for kjøp og salg av kryptovalutaer, kan du se noen av våre anbefalte alternativer her.

Dekket i denne anmeldelsen:

 • Sammendrag av gjennomgangene
 • Poloniex Review: Nøkkelinformasjon

  Poloniex kundesupport

  Selv om problemene med Poloniex potensielt når lenger enn dårlig kundesupport, var dette alene nok til at jeg personlig kunne slutte å bruke sentralen.

  Dårlig kundesupport er et stort problem for kryptovalutaindustrien som helhet. Hvis du har lest andre anmeldelser på CoinCentral, er sjansen stor for at du allerede har hørt dette tatt opp flere ganger. Når det er sagt, er det viktig for meg å formidle Poloniex-kundesupportproblemer langt dypere enn de fleste.

  Poloniex-brukere har opplevd kundesupportproblemer som tar uker eller måneder til å bli løst.

  • Andre reddit-brukere kommenterer i tråden som hevder lignende problemer:
 • Reddit-bruker PuffinFluff hevder at Poloniex-representanter til og med hevdet at det kan ta 10 dager til 3 måneder før dette løser seg.
 • Reddit-bruker kailuakona11 og hevder ikke noe svar i over 3 uker.
 • Reddit-bruker nervotrep4ik “52 dager og ingen løsning”
 • Reddit-bruker ugtarmas “Poloniex-kontoen min ble“ hacket ”for en måned siden. De har $ 70 000 dollar og vil ikke svare på NOE støtteforespørsler. “.
 • Det er klart at dette nivået av kundesupport er uakseptabelt fra et selskap som har millioner eller muligens milliarder dollar av brukernes kryptovaluta..

  Uttaksproblemer


  I mange av de ovennevnte kundesupportproblemene spurte Poloniex-brukere om uttaksproblemer de hadde på sentralen.

  Noen brukere har opplevde uttak “i påvente av godkjenning” i lengre perioder, til tross for at regnskapene ser ut til å ha god anseelse.

  Selv om en ny konto er i stand til å ta ut midler, det kan være vanskelig å øke uttaksgrensene over $ 2000 per dag.

  Hvis du bruker Poloniex, kan du ende opp med et ubehandlet uttak og månedslang ventetid fra kundesupport.

  Vilkår for bruk Endringer

  1. august 2017 gjorde Poloniex endringer i deres “vilkår for bruk” at bekymret mange brukere. Mens noen brukeres bekymringer ble lettet etter Poloniex offisielle uttalelse om Bitcoin Cash, det er fortsatt en rekke interessante endringer. Når det er sagt, tror jeg flertallet av disse endringene var sårt tiltrengte oppdateringer ethvert selskap i bransjen burde ha.

  Ansvarsfraskrivelse: Jeg er ikke advokat, og enhver tolkning av følgende “Vilkår for bruk” bør ikke tas som juridisk rådgivning.

  Mangel på oppdateringer av bruksvilkår

  Da jeg undersøkte deres tidligere “vilkår for bruk”, fanget noe veldig raskt meg. Bruker “Wayback Machine” levert av archive.org, den siste redigeringen jeg kunne finne i Poloniexs bruksvilkår var datert 8. august 2015. Wayback Machine viste at dette var tilfelle i et øyeblikksbilde fra 19. juni 2017.

  Selv om dette IKKE nødvendigvis er bekymringsfullt, slo dette meg som rart. Poloniex, et selskap i en raskt voksende bransje, med et stadig skiftende juridisk landskap, hadde ikke oppdatert bruksvilkårene sine på nesten 2 år. Til sammenligning hadde konkurrentene Coinbase og Gemini gjort en rekke oppdateringer på sine juridiske vilkårssider på denne tiden.

  1. august 2017 Høydepunkter fra Poloniex “Vilkår for bruk”

  Reddit-bruker NLNico forsøkte å oppsummere mange av endringene fra 1. august på Bitcoin Markets SubReddit:

  • “Ingen tjenester til folk fra New Hampshire, New York, Washington
  • Din kommentar på sosiale medier om Poloniex er nå Poloniex eneste eiendom. [§ 13]
  • Du vil ikke: Bruk en web-crawler eller lignende teknikk for å få tilgang til tjenestene våre eller for å hente ut data”[§ 14]
  • .. du vil ikke bruke dette nettstedet til ulovlig aktivitet, inkludert men ikke begrenset til ulovlig pengespill, hvitvasking av penger, svindel, utpressing, utpressing, løsepenger eller finansiering av terrorisme eller andre voldelige aktiviteter.”[Seksjon 1]
  • Stoppordrer utføres kanskje ikke. [Avsnitt 6]
  • Understreker at handel er risikabelt og at du er ansvarlig for å overholde gjeldende lov. [Avsnitt 5]
  • Poloniex tillater ikke brukere å bytte poletter for penger”[Avsnitt 2]
  • Lagt til delen “Uavhentet eiendom” [§ 29]
  • Mer info om “voldgift” [Seksjon 23 og andre områder av vilkårene for bruk]
  • Adresseendring [Avsnitt 8. Dette ser ut til å bare være en endring av hvor du skal sende inn varsel om brudd på opphavsretten.]
  • Feilrettelser
  • “Snøstorm” er lagt til som unnskyldning for avbrudd [§ 27]
  • osv. osv. osv.
  • Bruk archive.org og text-compare.com for full sammenligning.
  • Jeg leste ikke all ny tekst, så lag din egen sammenligning. “

  Sammendrag av NLNicos kommentar

  De fleste av de ovennevnte endringene virker ganske enkle og rimelige fra en kryptovaluta-utveksling. Mange av Poloniex ‘konkurrenter har lignende ordlyd i bruksbetingelsene / servicevilkårene / brukeravtalen. Imidlertid vurderer vi Poloniexs dårlige kundesupport og tillit fra samfunnet, Jeg tror du bør være oppmerksom på minst noen få deler av bruksvilkårene deres:

  • Du gir avkall på retten din til å ta Poloniex for retten for mange problemer som kan oppstå når du bruker tjenesten deres. Disse problemene vil i stedet bli håndtert gjennom voldgift. [§ 23]
  • Du gir avkall på retten til å delta i søksmål om gruppesøksmål eller voldgift over hele klassen. [§ 23]
  • Poloniex kan deaktivere kontoen din hvis de mistenker at du eller andre bruker kontoen din for ulovlig aktivitet. Du vil imidlertid være i stand til å overføre “Tokens” i 90 dager etter deaktivering eller kansellering av konto, med mindre det er forbudt i henhold til lov eller ved en gyldig stevning eller rettskjennelse. [§ 17]
  • Tatt i betraktning at noen brukere ikke har vært i stand til å nå kundestøtte så lenge som 90 dager, kan dette være et problem hvis du urettmessig blir beskyldt for å ha brukt kontoen din for ulovlig aktivitet.
 • “Å plassere betingede ordrer, for eksempel” stop-loss “eller” stop-limit “ordrer, vil ikke nødvendigvis begrense tapene dine til de tiltenkte beløpene, siden markedsforholdene kan gjøre det umulig å utføre slike ordrer.” [Avsnitt 6]
 • “Hvis Poloniex ikke klarer å returnere tokens til en tredjepartskonto for deg etter en periode med inaktivitet, kan Poloniex rapportere og overføre tegnene til et gjeldende offentlig etat i henhold til gjeldende lovgivning om forebygging eller uoppfordret eiendom.” [§ 29]
 • En annen Reddit-bruker, BehindTheGreenDoor, kommenterte:

  “Sjekk ut seksjon 16.

  ‘Poloniex eier ikke eller kontrollerer noen av den underliggende programvaren som blockchain-nettverk blir dannet gjennom og poletter blir opprettet og behandlet. Generelt har den underliggende programvaren for blockchain-nettverk en tendens til å være åpen kildekode slik at alle kan bruke, kopiere, modifisere og distribuere den. Ved å bruke tjenestene anerkjenner du og godtar (i) at Poloniex ikke er ansvarlig for drift av den underliggende programvaren og nettverkene som støtter tokens, og at Poloniex ikke gir noen garanti for funksjonalitet, sikkerhet eller tilgjengelighet av slik programvare og nettverk; og (ii) at de underliggende protokollene er underlagt plutselige endringer i driftsregler (a / k / a “Forks”), og at slike Forks kan ha vesentlig innvirkning på verdien, funksjonen og / eller til og med navnet på de tokens du lagrer i kontoen din. I tilfelle en gaffel, godtar du at Poloniex midlertidig kan stanse tjenestene (med eller uten forhåndsvarsel til deg), og at Poloniex etter eget skjønn (a) kan konfigurere eller omkonfigurere systemene eller (b) bestemme seg for ikke å støtte (eller slutte å støtte) Forked-nettverket helt, forutsatt at du imidlertid vil ha muligheten til å trekke ut poletter på minst ett av de eksisterende underliggende nettverkene. Du erkjenner og godtar at Poloniex på ingen måte tar noe ansvar for underliggende programvareprotokoller, enten det er Forked eller ikke. ’

  Det faktum at de måtte legge det til før BCH-gaffelen, gjør at muligheten for at de krediterer BCH-saldoer ser ganske dystre ut. ”

  Sammendrag av BeHindTheGreenDoors kommentar

  Som nevnt ovenfor førte dette opprinnelig til at brukere bekymret seg for at de ikke ville motta Bitcoin Cash etter gaffelen, noe de fleste børser respekterte. Disse bekymringene ble lettet etter Poloniex laget en offisiell Bitcoin Cash Update, kunngjøre at de ville kreditere brukerne Bitcoin Cash.

  Mens Bitcoin Cash vil bli kreditert, ser det ut til at dette tilskuddet til Poloniexs “Vilkår for bruk” vil tillate dem å ikke støtte fremtidige kryptovaluta-gafler hvis de velger det.

  Vanlige spørsmål om Poloniex

  Hvis du, etter å ha lest advarselen ovenfor, fortsatt vil vite det hvordan du bruker Poloniex, her er noen svar på ofte stilte spørsmål om utvekslingen.

  Hvordan sette inn USD eller andre fiat-valutaer på Poloniex?

  Poloniex støtter ikke innskudd, uttak eller handel i fiat-valutaer (USD, EUR, GBP, Etc). De er en kun utveksling av kryptovaluta. Hvis du håper å kjøpe kryptovaluta med fiat-valuta, sjekk ut listen vår over de beste alternativene.

  Hvordan kjøpe på Poloniex?

  For å kjøpe kryptovaluta på Poloniex, må du allerede ha en annen kryptovaluta som de støtter.

  Sett inn kryptovalutaen din ved å klikke på Balanser > Innskudd & Uttak. Finn lommeboken du vil sette inn til, og send deretter kryptovalutaen din til den adressen.

  innskudd på poloniex

  Når innskuddet ditt har truffet kontoen din, går du til utvekslingssiden. Her kan du handle en rekke kryptovalutaer for Bitcoin, Ethereum, Monero eller USDT.

  Finn paret du ønsker å handle på høyre side av byttesiden. Deretter kan du angi kjøpesummen, beløpet du ønsker å kjøpe, og deretter legge inn bestillingen. Bestillingen din blir bare fylt hvis andre Poloniex-brukere er villige til å selge kryptovalutaen til den prisen du bestilte

  hvordan kjøpe på poloniex

  Hva er Poloniex’s Fees?

  Handelsgebyrer er vanligvis under .25%. Du kan se mer informasjon på nettstedet deres her.

  Det er ingen innskuddsgebyrer, selv om uttaksgebyrer vil variere avhengig av kryptovalutaen du trekker ut. Disse uttaksgebyrene belastes av kryptovalutanettverket, ikke Poloniex.

  Sammendrag av Poloniex-gjennomgang

  I den tiden jeg brukte Poloniex, hadde jeg personlig aldri noen problemer med utvekslingen. Likevel var de utbredte problemene som ble tatt opp i forum og fra venner nok til å få meg til å ta ut pengene mine og bruke forskjellige nettsteder.

  Hvis du leter etter et nettsted som ligner på Poloniex, vil jeg anbefale å bruke Bittrex i stedet. Hvis du bare leter etter en enkel måte å kjøpe din første kryptovaluta på, vil jeg anbefale Coinbase eller et annet alternativ fra denne listen.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map