KuCoin Exchange Review: Hvordan samler KuCoin seg?

KuCoin Exchange Review

Tilbake i 2011 begynte KuCoin-utvekslerne å undersøke blockchain-teknologien og gikk videre for å bygge den tekniske arkitekturen for KuCoin i 2013. 4 år senere startet børsen med det endelige målet om å “bli en av de 10 verdensomspennende hotteste utvekslingsplattformene ] ”Innen 2019. I denne korte tidsperioden klarte KuCoin å jobbe seg opp fra en uklar utveksling til et sted som 18. største bytt etter 24-timers handelsvolum.

Basert på Hong Kong støtter denne internasjonale kryptovalutautvekslingen for tiden handel med et stort antall digitale eiendeler. Konsernsjefen og en av de opprinnelige grunnleggerne, Michael Gam, er tidligere teknisk ekspert i Ant Financial, det mest verdifulle fintech-selskapet i verden.

Det som er interessant med denne børsen, er at den følger et profittdelingssystem og distribuerer 50% av deres daglige totale handelsavgiftsinntekter til brukere som har sitt børsbaserte token, KuCoin Shares (KCS). På en lignende måte som Binance, tilbyr KuCoin relativt lave omsetningsgebyrer og insentiver for å holde (eller handle) sin opprinnelige kryptovaluta..

Så hva annet er så spesielt med KuCoin? I den følgende gjennomgangen vil vi dykke dypt inn i det indre arbeidet til KuCoin-handelsplattformen.

Populær mening

For å samle opinionen så forfatteren til Reddit for å se hva internett hadde å si om denne utvekslingen. Samlet sett ser KuCoin ut til å få gode tilbakemeldinger fra disse anonyme kildene.

Det gode: Positive anmeldelser av KuCoin er dets brukervennlige grensesnitt, detaljerte handelsdiagrammer, tofaktorautentisering, KCS-eierbelønninger, lave handels- / uttaksgebyrer og muligheten til å tjene GAS mens du holder NEO på børsen. I tillegg tilbyr det utveksling til det internasjonale samfunnet ved å ha det tilgjengelig på mer enn 10 språk.

Det dårlige: Du kan ikke kjøpe første kryptovaluta på børsen, og noen brukere rapporterer forsinkelser i systemet og sakte kundeservice. Det er også noen som forbinder utvekslingen med Confido-svindelen, en falsk ICO som stakk av med investorpenger. Selv om de fleste brukere gjenkjenner KuCoin-utveksling ikke var assosiert med svindelen, forblir den negative hendelsen i hodet på brukerne. Imidlertid ser de ut til å respektere KuCoin for å ha refundert de som investerte i Confido.

KuCoin Review: Nøkkelinformasjon

Tabell-ID er obligatorisk verdi!

KuCoin Team Oversikt

Som nevnt på deres offesiell nettside som viser 12 kjernemedlemmer, “Kucoin tar sikte på å gi brukerne digitale eiendelstransaksjoner og utvekslingstjenester som er enda mer sikre og praktiske, integrerer premium-eiendeler over hele verden, og konstruerer den nyeste transaksjonsplattformen”.

Konsernsjef og grunnlegger, Michael Gam, er tidligere teknisk ekspert i Ant Financial, et tilknyttet selskap i den kinesiske Alibaba Group. Han var også seniorpartner i internettgiganter som MikeCRM og KF5.COM.

COO, Eric Don, blir referert til som en “senior internettforsker, systemarkitekt og internettindustri-stjerne”. Han er også oppgitt å være CTO og seniorpartner for IT-selskaper, inkludert YOULIN.COM, KITEME og REINOT. Det er imidlertid uklart om disse nettstedene faktisk eksisterer, ettersom de ikke ble vist i et Google-søk eller når de kom inn på nettstedsdomenene. I følge hans LinkedIn, han er for tiden CTO i Youlin Network Technologies, men likevel nevnes KITEME eller REINOT.

Forfatteren erkjenner at det kan være noen begrensninger i å undersøke bakgrunnen til mange av disse grunnleggerne / teammedlemmene på grunn av språkbarrierer. Men hvis teammedlemmene er de de sier de er, gir de mange års erfaring fra anerkjente selskaper som 18,4 milliarder dollar verdipapirforetak GF Securities and mobile betalingsløsning og tjenesteleverandør iBoxPay.

kucoin

Oversikt over KuCoin Exchange-bruk

KuCoin leverer en ganske rask brukeraktiveringsprosess og tok forfatteren mindre enn 3 minutter å opprette en konto.

kucoin

For å komme i gang må du:

  1. Godta vilkårene
  2. Registrer deg med e-postadressen og passordet ditt
  3. Klikk på aktiveringskoblingen i e-postadressen din (som kan være i søppelpostboksen din),
  4. Du er logget på.
  5. Sett inn midler fra en annen lommebok og begynn å handle!

kucoin

For å handle, skriv bare inn prisen og beløpet du vil kjøpe for et bestemt handelspar. For hver handel krever KuCoin at du skriver inn Google 2-FA (med mindre du ønsker å fjerne denne funksjonen under innstillinger).

La oss si at du vil kjøpe 1 KCS og bytte den mot ETH, du vil skrive inn 1 i beløpsdelen og forespørselsprisen du vil kjøpe den for. Hvis du vil ha en øyeblikkelig transaksjon, hjelper det å skrive inn den nåværende “Ask” -prisen, med vises øverst til høyre i kjøpsrutenettet..

Nøkkelfunksjoner ved handel på børsen er din evne til å kontakte automatisk støtte 24/7, din evne til å handle med mange basispar som BTC, ETH, NEO og KCS, og at nettstedet viser deg et USD eller BTC-beløp som porteføljen din er verdt. Det tillater også brukere å klikke på handelsparet for mer detaljert handelsinnsikt (vist nedenfor).

kucoin

Gebyret for hver handel er 0,1% av aktiva du kjøpte (minus eventuell rabatt du kan få fra å ha KCS). For hver 1000 KCS du eier, får du 1% rabatt (begrenset til 30%). Til en verdi av omtrent $ 5, må du holde rundt $ 5000 dollar KCS for 1% rabatt og 50.000 $ KCS (10.000 KCS) for 10% rabatt. Det er tydelig at betydelige rabatter på handelsavgifter ikke er tilgjengelig for den gjennomsnittlige kontoinnehaveren.

Innskudd og uttak er ganske grei. Alt du trenger å gjøre er å gå til delen “Eiendeler” og skrive inn den respektive informasjonen.

kucoin trekke seg

Innskudd er gratis, og uttak av kostnader avhenger av valutaen du ønsker å ta ut. Det er for eksempel gratis å trekke NEO og GAS, men å trekke ETH koster 0,01 ETH og å trekke BTC koster 0,0005.

Binance koster for tiden brukere 0,1% per handel, tilbyr gratis innskudd, gratis NEO- og GAS-uttak, henholdsvis 0,001 BTC og 0,01 ETH-uttaksgebyr. Som du kan se, er KuCoins-avgifter ganske like når du sammenligner dem med Binance’s, en velkjent lavprishandelsplattform..

Motta utbytte

Hvis du vil beregne hvor mye du vil motta i myntutbytte, kan du klikke på denne lenken og skriv inn mengden KCS du har. For øyeblikket holder 100 KCS deg 10 cent om dagen i myntutbytte fra rundt 100 forskjellige mynter. Selv om dette kan virke som en liten mengde, må du huske at verdien på en enhet av KCS også kan øke. Siden lanseringen, KCS har økt med over 900%.

kucoin belønninger

Sammendrag

KuCoin er enkel å bruke, tilbyr god sikkerhet, har en mobilapp, leverer lave handelsavgifter og gir insentiver for handel / beholdning av KCS. Dessuten, det faktum at børsene lukker dørene for nye brukerkontoer på grunn av mangel på skalerbarhet, men KuCoin har ikke gjort det til et solid valg for nye brukere som ønsker å handle i altcoin-markedet. Når det er sagt, er KuCoin definitivt på vei til å bli en av verdens største globale børser.

I skrivende stund er KuCoin for tiden den 28. største børsen med et volum på $ 84 243 753. Mens dette tallet er langt etter den globale børslederen Upbit ($ 4,309,450,07), kan det fortsette sin enorme trekning av nye brukere og gå inn på en topp 10-plass. For å komme inn på topp ti skjønt, må den overgå Bittrex og få rundt $ 600 millioner USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map