Kraken Exchange Review

Kraken Review

Kraken, cu sediul în San Francisco, este unul dintre cele mai mari schimburi de Bitcoin și este considerat cel mai mare schimb de bitcoin pe baza volumului de euro, lichidității și tranzacționării de dolari canadieni, dolari SUA, lire sterline și yeni japonezi..

Kraken a aterizat pe scena internațională în 2011 și a fost primul schimb Bitcoin care a afișat prețul și volumul de tranzacționare în terminalul Bloomberg. Recunoașterea lui Kraken include, de asemenea, faptul că este primul care a trecut un audit verificat criptografic al dovezii rezervelor, este mandatarul numit de instanța guvernului Tokyo și Banca Fidor reglementată de BaFin din Germania..

Cu toate acestea, recunoștințe, Kraken este încă un alt număr de schimburi pe care utilizatorii le pot cumpăra și vinde Bitcoin.

Deci, cât de bun este Kraken?

Următoarea recenzie vă va aduce la curent.

Opinie populară

În ceea ce privește instanța de opinie publică, Kraken a avut recenzii diferite.

Binele: Recenziile pozitive despre Kraken acordă în mare parte schimbului posibilitatea de a tranzacționa și de a avea o experiență lină. Cea mai pozitivă revizuire, cu toate acestea, toate observă că software-ul (pentru tranzacționare) are mult spațiu de îmbunătățire. Faptul că Kraken este foarte accesibil la nivel internațional îl face alegerea de top a multor utilizatori internaționali.

Răul: O căutare rapidă pe Google relevă o serie de recenzii negativ vehement despre bursă și serviciul pentru clienți al Kraken. Rețineți că multe recenzii negative sunt adesea rezultatul clienților care au avut o experiență foarte neplăcută și care au intrat pe internet pentru a se ventila. Deși aceste recenzii pot fi reprezentări corecte, există încă persoane care au avut experiențe bune cu platforma. Recenziile negative ale Kraken subliniază în principal faptul că lipsa de servicii pentru clienți face experiența extrem de frustrantă. În plus, timpul de retragere poate fi foarte lent și unii utilizatori raportează un acces limitat la fondurile lor.

Kraken Review: Informații cheie

Prezentare generală Kraken

Deținut de Payward, Inc. și după ce a primit milioane de la investitori, Kraken este unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede.

Kraken are o varietate destul de mare de criptomonede (mai mult decât Coinbase) și îl face ușor pentru comercianții internaționali.

Pentru a începe, trebuie să fii verificat de Kraken. Utilizatorii sunt sortați în diferite niveluri care specifică lucruri, cum ar fi cât de mult poate depune un utilizator într-un anumit nivel pe zi. Fiecare nivel necesită un set diferit de detalii.

Obțineți verificarea pe Kraken

Un punct de interes este că portofoliul Kraken vă oferă fie o sumă în USD, EUR, etc..

Comanda pe Kraken este relativ simplă folosind interfața lor de bază, dar instrumentele lor de tranzacționare oferă o funcționalitate mai robustă dacă alegeți să le utilizați. Puteți plasa comenzi simple pe piață sau limita. În medie, comenzile limită vin cu o taxă de 0,16%, iar comenzile de piață cu o taxă de 0,26%. Taxele variază în mare parte în funcție de volumul tranzacției. Pentru principalele perechi de tranzacționare, comisioanele sunt de obicei între .1% și .35%, iar pentru alte perechi criptografice mai puțin obișnuite intervalul poate fi între 0,05% și 0,75%. Comercianții care oferă lichidități primesc comisioane de 0%.

Comerț pe Kraken

În plus, puteți tranzacționa tranzacționare în marjă, dar acesta este un mod incredibil de risc de a face acest lucru și nu este recomandat decât dacă chiar (ÎNTR-ADEVĂR) știi ce faci.

Un lucru care îmi place la Kraken este că are o mulțime de perechi diferite de criptomonede și fiat. Acest lucru înseamnă că oamenii pot cumpăra o varietate de criptos direct folosind USD și EUR, în loc să fie nevoiți să cumpere BTC mai întâi și apoi să utilizeze un schimb secundar pentru a cumpăra o monedă alternativă specificată. Acesta este unul dintre avantajele distincte pe care le are Kraken față de Coinbase și alte schimburi care se limitează la doar o mână de criptomonede și perechi fiat / crypto.

Perechi comerciale Kraken

Retragerile sunt relativ simple pe platformă. Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea de retragere și să retrageți bani direct în contul dvs. bancar. Dacă doriți să retrageți euro și să aveți un cont bancar european, aceasta este și o opțiune prin SEPA pentru doar 9 cenți.

Taxele de retragere și depunere variază în mare măsură în funcție de metodă, dar, în general, atârnă în jur de 0,19% cu un minim de 20 USD. Cu toate acestea, pentru yenul japonez există un depozit minim de 5000 de yeni fără taxă de tranzacție pentru depunere, dar este nevoie de 20 de yeni pentru a se retrage.

Securitate: Kraken vă permite să configurați autentificarea cu 2 factori (2-FA), dar trebuie să accesați fila Securitate pentru a face acest lucru. Nu puteți fi niciodată prea în siguranță și, dacă utilizați Kraken, asigurați-vă că activați 2-FA.

Rezumatul recenziei Kraken

Kraken se află în lumea schimbului de criptomonede din 2011, cu un an înainte ca acesta să fie mai popular (în Statele Unite) concurentul Coinbase. Kraken a petrecut un timp relativ lung stabilindu-și reputația în lumea criptomonedelor și este prima alegere a multor comercianți internaționali de criptomonede..

În timp ce multe recenzii online reflectă câteva patch-uri aspre și probleme, echipa Kraken trebuie să rezolve (în principal lipsa aparentă de servicii pentru clienți), Kraken oferă în continuare o valoare imensă comercianților din Statele Unite și din scena internațională.

Este o platformă relativ sigură și a fost un jucător major în evoluția lumii criptomonedelor. Kraken are taxe mai mici decât Coinbase, cu acces la o platformă de tranzacționare mult mai robustă din interiorul Kraken. Necesită puțin mai puțin decât o înțelegere intermediară a modului de tranzacționare a criptomonedelor, dar asigurați-vă că urmăriți câteva ghiduri pentru a afla cum să vă asigurați că faceți totul corect.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map