Hva er Eximchain? | Bedre finansiering av forsyningskjeder for små og mellomstore bedrifter

Eximchain: Private smarte kontrakter for finansiering av forsyningskjeder

Eximchain er en MIT-basert programvareutviklingsselskap ved å bruke blockchain for å forbedre finansiering av supply chain (SCF). SCF gjør det mulig for investorer å finansiere en organisasjon gjennom hele forsyningskjedeprosessen, og gi dem mer arbeidskapital og driftskontantstrøm for å øke effektiviteten og redusere risikoen. Bedrifter som lykkes med å håndtere denne kontantstrømmen har redusert beholdningen med opptil 30%, noe som har ført til betydelig lavere driftskostnader.

Dessverre har kvalitet SCF historisk vært vanskelig å implementere. Forsyningskjeder er store, komplekse prosesser som involverer mange parter over hele kloden. SCF er avhengig av koordinering og tilpassede insentiver for alle delene av et logistikksystem.

Prosjektet bruker blockchain-teknologi for å muliggjøre sømløs integrering av SCF i systemene til små og mellomstore bedrifter (SMB). Utover SCF kan disse virksomhetene også spore innkjøp for å sikre produktgyldighet, nøyaktig administrere varelager og lage fullt tilpassede løsninger med Eximchain SDK.

Eximchain grensesnitt

Nøkkeldetaljer for Eximchain

Ticker: EXC

Token Type: ERC20 til Mainnet Launch

ICO Token Pris: 1 EXC = ~ $ 0,33

Pengeinnsamling Mål: $ 20.000.000


Total Tokens: 150.000.000

Tilgjengelig til Token Salg: 60 000 000 (40,0%)

Vet Din Kunde (KYC): Ja

Godtar: ETH

Hva er Eximchain?

Eximchain inkluderer et sett med verktøy som bedrifter kan bruke for å forbedre prosessen i forsyningskjeden. Selv om SCF smarte kontrakter er prosjektets primære tilbud, hjelper blockchain-plattformen også med kvalitetssikring og lageroppfølging.

Supply Chain Finance

Eximchain har hovedfokus på SCF-integrering. Systemet gir finansfolk et gjennomsiktig blikk i kontantstrømmen i en forsyningskjede, slik at de mer nøyaktig kan vurdere risikoen for investeringen. Som nevnt tidligere er forsyningskjeder kompliserte, og insentivene til en spiller stemmer kanskje ikke overens med suksessen til hele økosystemet.

For å løse dette rådet implementerer Eximchain Multi-Party Dynamic Contracting i sin SCF-løsning. Denne kontraktsmekanismen bruker spillteoriske teknikker for å sikre at alle tilknyttede parter (kjøpere, selgere, finansfolk) handler på en måte som støtter hele systemet i stedet for bare deres individuelle siloer.

Sourcing og lagerstyring

Eximchain smarte kontrakter registrerer også varetransaksjoner mellom kjøpere og selgere på blockchain. Fordi posten er på en uforanderlig hovedbok, kan kjøpere spore hvor en vare har vært helt tilbake til kilden og trygt vite at den er nøyaktig.

Eximchain’s blockchain gir også en konsistent og nøyaktig hovedbok. Hver enkelt enhet i forsyningskjeden kan se på den delte informasjonen og basere prosessen rundt den.

Programvareutviklingssett (SDK)

De Eximchain SDK gjør det mulig for bedrifter å tilpasse sin egen helhetlige forsyningskjedeløsning. Selv om blockchain er offentlig, bruker den private smarte kontrakter for å sikre beskyttelse av proprietær informasjon og transaksjonsdata.

Eximchain Token (EXC)

Eximchain distribuerer ERC20-tokens under ICO, men plattformen vil bruke et native token (EXC) når det er live. Når det er tilgjengelig, må du bytte ERC20-tokens mot de innfødte EXC-tokens, og du kan ikke bytte ERC20-tokens i mellomtiden.

Tokeninnehavere bruker EXC til å betale nettverksgebyrer, validere tilstandsendringer og utføre styring. Eximchain har gaffelt QuorumChains stemmebaserte konsensusmetode og la til noen få nye styringsregler. I likhet med Proof-of-Stake krever Eximchains konsensusmetode ikke gruvearbeidere. I stedet stemmer noder på plattformen for å opprettholde nettverkskonsensus og tjene ekstra EXC ved å sette sine midler.

I motsetning til bevis for innsats kan noder stemmes utenfor konsensusmekanismen uansett hvor mye EXC de har.

Token Sale

Eximchain har satt en hard cap på 20 millioner dollar for deres token salg. På den tiden vil laget skape 150 millioner tokens og distribuere 60 millioner (40%) til ICO-deltakerne. Teamet skal dele resten av tokens i henhold til diagrammet nedenfor.

Eximchain token tildeling

Eximchain-konkurranse

VeChain Thor og Waltonchain er Eximchains to største konkurrenter innen forsyningskjeden. Begge konkurrentene har hittil hatt betydelig vekst i år, og har imponerende partnerskap.

For å skille seg ut fokuserer Eximchain først på den økonomiske siden av forsyningskjeder mens de to andre prosjektene dreier seg om de fysiske produktene. Uansett er logistikk en stor nok bransje til at alle tre skal finne god plass til å drive.

Andre potensielle konkurrenter inkluderer Modum, Wabi og OriginTrail.

Eximchain Team

Hope Liu (administrerende direktør) og Can Kisagun (rådgiver) startet Eximchain ut av MIT Media Lab i 2016. Juan Sebastian Huertas (CTO) ble med laget rett etterpå. Siden da har teamet vunnet Engine of Innovation-prisen i Rice Business Plan-konkurransen og signert 9 intensjonsavtaler (LOI) med en rekke selskaper.

eximchain team

Liu er laboratorieleder for Nord-Amerika Blockchain Association og har over 6 års erfaring med å håndtere grenseoverskridende transaksjoner i UBS Asia. Kisagun var den opprinnelige administrerende direktøren i Eximchain før han gikk videre til medstifter av Enigma. Huertas begynte å kode klokka 13 og opprettet et kryptovaluta-spill i løpet av sitt juniorår på MIT.

Eximchain Pros

  • Stort marked. Forsyningskjede og logistikk er en multi-billion dollar markedet med et ofte uttalt mål om kontinuerlig forbedring. Eximchain-teknologi henger perfekt sammen med dette målet.
  • Smart team. Flertallet av teammedlemmene er MIT-kandidater med god erfaring innen supply chain og blockchain-teknologi.
  • Bevist prestasjoner. Selv uten et minimum har laget sikret LOI, vunnet konkurranser og deltatt i et anerkjent akseleratorprogram, Plug and Play.

Eximchain Cons

  • Ingen produkter ennå. Mainnet vil ikke være tilgjengelig før Q2 / Q3 i år, 2018. Det er fortsatt mye teamet trenger å bevise med denne lanseringen.
  • Ubalansert tokenfordeling. Bare 40% av EXC-tokens blir distribuert til ICO-bidragsytere. Dette er mindre enn de fleste ICO-er; teamet bevilger imidlertid ytterligere 20% til de små og mellomstore bedriftene på plattformen. Tatt i betraktning at SMB er de primære brukerne av tokenet, kan dette komme til å bli bedre på sikt.

Siste tanker

Eximchain prøver å forbedre forsyningskjedeprosessene til SMB ved å gi dem en robust SDK for å bygge sine egne blockchain-løsninger. I motsetning til andre forsyningskjedeprosjekter, takler teamet først problemer med finansiering. Derfra går de over til lagerstyring og varesourcing.

Teamet er fylt med MIT-kandidater og rådgivere med massevis av erfaring innen både blockchain-teknologi og forsyningskjedeprosesser.

Med så stor som en bransje som logistikk er, ville det ikke være overraskende å se Eximchain ha et flott løp. En vellykket lansering av mainnet og fortsatt forretningsutvikling burde gi gode resultater for Eximchain-teamet i år.

Ytterligere Eximchain-ressurser

Medium

Twitter

Github

Telegram

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map