Hva er Blockport? | Forstå den første sosiale kryptoutvekslings-ICO

Blockport: Den første sosiale kryptobørs

Blockport er en Amsterdam-basert utveksling med fokus på å åpne kryptohandel for alle brukere uansett erfaringsnivå.

Det nåværende investeringslandskapet er fylt med høye adgangshindringer som ofte fraråder nybegynnere å ta steget. For å handle de fleste mynter, må du ha minst to kontoer på separate børser der grensesnittene kan være forvirrende og dårlig utformet. I tillegg gir lange godkjenningsprosesser og å måtte flytte midler mellom kontoer ytterligere hodepine.

Blockport-teamet prøver å løse dette ved å tilføre likviditet, sikkerhet, gjennomsiktighet, brukervennlighet og utdanning til det nåværende landskapet.

blockport dashbord

Blockport nøkkelinformasjon

Ticker: BPT

Token Type: ERC20

ICO Token-pris: 1 ETH = 2880 BPT

Fundraising Goal: 16666 ETH

Totalt antall poletter: 69.440.000

Tilgjengelig for tokensalg: 49 600 000 (71,4%)

Kjenn din kunde (KYC): Nei

Godtar: ETH


Hva er Blockport?

Blockport er den første i sitt slag som en sosialbasert, hybrid desentralisert utveksling. Plattformen inkluderer flere aspekter av sosial handel og deling for å hjelpe investorer til å føle seg mer komfortable i den forvirrende verdenen av krypto.

Sosial design

Ved hjelp av Blockport kan du få kontakt med andre handelsmenn, snakke om investeringsstrategier og til og med kopiere en annen persons handelsportefølje. Dette gjør det mulig for nye investorer å lære av proffene og gi dem et sett med treningshjul når de begynner å handle.

Det er ikke vanskelig å se porteføljekopiering bli populær. Fora på Facebook og Reddit oversvømmes stadig av nye tradere som spør om hvilke mynter du skal investere i – Blockports porteføljekopiering eliminerer gjetningen.

Teamet bygger også ut en kunnskapsbase, robust kundeservice og fellesside for å forbedre brukeropplevelsen din ytterligere.

Hybrid sentralisert arkitektur

Blockport bruker unikt teknologiorkitektur fra både sentraliserte og desentraliserte sentraler.

BlockPort-arkitektur

På den desentraliserte siden, midlene dine forblir i en lommebok der du har de private nøklene. Dette bidrar til å forhindre hackingangrep på plattformen – et vanlig problem med sentraliserte børser.

På den sentraliserte siden går hver handel du gjennom en tredjepartsbytte og fullføres utenfor kjeden. Dette fjerner problemet med likviditet som desentraliserte børser noen ganger kan ha.

Gjennom denne hybridstrukturen får du det beste fra begge verdener.

Blockport Token (BPT)

BPT er et ERC20-token som du bruker til å kjøpe premiuminnhold, betale nedsatte handelsavgifter og bytte for sosiale handelsfunksjoner.

Utenfor ICO kan du kjøpe BPT i Token Shop på Blockport-plattformen. Du kan også få BPT ved å dele porteføljen din med andre handelsmenn. Hver næringsdrivende som kopierer porteføljen din, må betale et gebyr der du mottar 90%, og Blockport får de andre 10%.

Token Sale

Blockport hever maksimalt 16.666 ETH gjennom forhåndssalg og massesalgsrunder. Kun 69.440.000 BPT vil noen gang bli opprettet, og 71,4% av det tildeles ICO-deltakere. De resterende tokens er delt mellom teamet og de tidlige investorene, Token Store og samfunnet.

Distribusjon av Blockport ICO-token

Konkurranse

Det mangler ikke på kryptobørs som konkurrerer med Blockport. Det store navnet i rommet akkurat nå er selvfølgelig Coinbase. Begge plattformene spesialiserer seg på brukervennlige grensesnitt som enhver investor kan være komfortabel med å bruke.

Desentraliserte børser blir sakte normen, men med flere bemerkelsesverdige kryptoprosjekter som skaper sine egne, inkludert:

  • Komodo plattform
  • Bølger
  • 0x

EtherDelta er en annen populær desentralisert børs, men den uintuitive designen gjør at investorer lett gjør feil.

Blockport Team

Blockport-teamet jobber med TQ, et teknologisk knutepunkt støttet av Google og KPMG i Amsterdam.

Sebastiaan Lichter (Chief Product) og Kai Bennink (Chief Strategy) grunnla teamet. Begge grunnleggerne har mange års erfaring innen teknologi, og Bennink spesialiserte seg i blockchain ved Delft University of Technology.

Spesielt samarbeidet teamet nylig med Ark, et prosjekt som skaper et økosystem av sammenkoblede blokkjeder. Med Arks fokus på design og brukervennlighet er det fornuftig at disse to selskapene vil parre seg. Lars Rensing, CFO i Ark, ble også hevdet som Blockport Advisor.

Blockport Pros

  • Stor problemplass. Børsemarkedet er gigantisk, og det er plass til flere vellykkede selskaper. Toppbørser muliggjør handler over $ 1B i dag.
  • Partnerskap med Ark. Ark er et veletablert blockchain-selskap med et sterkt fellesskap. Blockport vil kunne utnytte samfunnet og bruker mest sannsynlig også teknologien deres.
  • Vakker design. Blockports design blåser flertallet av andre sentraler ut av vannet. De burde ikke ha vanskelig for å få brukeradopsjon med sine elegante design.

blockport-veikart

Blockport Cons

  • Ubeviset produkt. Børsen er fortsatt under utvikling, og teamet vil snart gi ut en beta. Uten et fungerende produkt er det fortsatt mange risikoer.
  • Ingen overskuddsdeling. Kucoin og Binance, to andre børser som har hatt ICO, har bygget fortjenestedeling i tokens. Blockport mangler dette.

Siste tanker

Blockport prøver å senke inngangsbarrierer for kryptoinvestering gjennom enkle brukergrensesnitt og sosial handel. Dette er et sårt tiltrengt produkt i en bransje som er full av dårlige erfaringer og forvirrende prosesser.

Teamet utnytter den iboende sosiale naturen ved å investere ved å bygge en plattform der nye investorer kan lære av og handle sammen med mer erfarne handelsmenn. Enda bedre, investeringsveteraner vil få betalt for å dele sin kunnskap og forbedre samfunnet.

Forsalget for tokenet har allerede skjedd, men du kan fortsatt delta i massesalget 24. januar. Sørg for at du søke om hviteliste før da, skjønt.

Du finner mer informasjon om Blockport i whitepaper her.

Ytterligere Blockport-ressurser

Telegram

Facebook

Twitter

Bitcointalk

Medium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map