Gemini Review: Er Gemini Safe?

Gemini ble grunnlagt i 2015, av Tyler og Cameron Winklevoss (medskapere av Facebook). Til tross for at de nylig ble lansert enn de fleste av deres konkurrenter, har Gemini raskt fått en stor prosentandel av markedet for kryptovaluta. I dette Tvillingeanmeldelse, Jeg viser deg fordeler og ulemper ved denne utvekslingen.

Gemini Review: Nøkkelinformasjon

I en raskt voksende bransje har mange børser slitt med å holde tritt med økende behov for kundestøtte. Nå kjent for sin langt over gjennomsnittlige kundesupport, har Gemini skilt seg fra pakken.

En annen fordel med Gemini er deres raske og nybegynnervennlige tjenester. I motsetning til de fleste børser, tillater Gemini deg å begynne å handle så snart du setter inn via bankoverføring. Selv om du ikke kan trekke deg fra børsen før innskuddet ditt er fullstendig behandlet, kan du kjøpe din første Bitcoin eller Ethereum umiddelbart etter innskudd.

Hvordan bruke Gemini til å kjøpe Bitcoin og Ethereum

Nedenfor viser vi deg prosessen for å opprette en Gemini-konto og kjøpe kryptovaluta med bankoverføring.

1) Registrer deg

Å registrere seg på Gemini er en flerstegsprosess i seg selv.

Registrering på Gemini

Etter at du har bekreftet e-posten din, blir du ført gjennom påmeldingsprosessen til Gemini. Du blir bedt om å:

  • Skriv inn posisjon og telefonnummer, og aktiver deretter 2-faktor autentisering (2FA). 2FA hjelper deg med å holde kontoen din sikker ved å kreve en ekstra kode når du logger på.
  • Legg til bankkontoen du vil bruke til å sette inn. Bankoverføringer og ledninger er de eneste innskuddsmetodene som for øyeblikket godtas på Gemini.
  • Bekreft identiteten din ved å laste opp din myndighetsutstedte ID. Dette kreves av nesten alle kryptovaluta-børser som tillater brukere å sette inn, trekke tilbake og handle i fiat-valutaer (USD, EUR, GBP, etc). Det kreves at børsene overholder ulike myndighetsregler. Denne verifiseringen kan ta opptil noen dager i tider med høyt applikasjonsvolum.

Tvillingens påloggingsprosess i flere trinn

2) Sett inn midler til Gemini

Når kontoen din er opprettet og bekreftet, er det på tide å gjøre et innskudd. Naviger til Overfør midler gjennom menyen > Sett inn i bytte > Bankoverføring. Angi beløpet du vil sette inn (begrenset til $ 500 hvis du bruker bankoverføring).

innskudd på tvillinger

Når du bruker bankoverføring, vil innskuddet ditt umiddelbart være tilgjengelig for handel.

Gemini innskudd

3) Kjøp Bitcoin og / eller Ethereum

Naviger til paret du vil handle gjennom menyen. Hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin, vil du gå til Kjøp > BTC / USD.

Angi pris og antall for bestillingen din. Du kan også velge en markedsordre, som er “fylt umiddelbart mot hvileordre”.

Kjøp på Gemini

Etter at kjøpet ditt er fullført, vil du nå ha Bitcoin på kontoen din. Merk at du ikke kan ta ut før bankoverføringen er ferdigbehandlet, selv om du kan selge Bitcoin du kjøpte på børsen.

Gemini uttakshold

Er Gemini Safe?

Hvis du leser denne Gemini-anmeldelsen, er sikkerheten til Gemini sannsynligvis en av dine største bekymringer. Kort fortalt ser Gemini ut til å være en av de sikreste kryptovaluta-børsene. Nedenfor vil jeg undersøke hvordan Gemini holder på med tre viktige aspekter av sikkerheten til en hvilken som helst kryptovalutabørs.

Selskapets legitimitet

Som en New York-basert kryptokursutveksling er Gemini fullt regulert og i samsvar med alle nødvendige regulatorer.

Gemini Trust Company, LLC er regulert av New York State Department of Financial Services (NYSDFS). Dette krever at de oppfyller kravene til kapitalisering, overholdelse, hvitvasking, forbrukerbeskyttelse og cybersikkerhet som er satt av NYSDFS.

Brukere kan også trøste seg med at selskapet ble grunnlagt av Winklevoss-tvillingene. Etter å ha laget Facebook og ro i OL, har Tyler og Cameron Winklevoss investert i en rekke vellykkede oppstart.

Sikkerhet av midler

Gemini tar en rekke trinn for å sikre at kundemidlene holdes trygt.

De fleste kryptokurrencyfond lagres i frakoblet fryselager, i stedet for varme lommebøker. Multi-Signature-teknologi brukes til å eliminere enkelte feilpunkter. Disse offline lommebøkene lagres i flere sikrede fasiliteter. Du kan lære mer om Tvillingens sikkerhet her.

Fiat-midler er FDIC-forsikrede, opp til $ 250.000. Disse midlene er atskilt fra selskapets operasjonsfond.

Personlig kontosikkerhet

Gemini krever at alle brukere aktiverer 2-faktor-autentisering, som vil bli brukt som en ny kode når de logger på og trekker seg tilbake. Du kan bruke SMS-tekster eller Authy-appen som 2FA-metoder.

Støttede land

Gemini betjener kunder i USA, Canada, Storbritannia, Puerto Rico, Hong Kong, Sør-Korea og Singapore.land som støttes av tvillinger

Innskuddsgrenser

  • Bankoverføring $ 500 per dag, $ 15 000 per 30 dager.
  • Bankoverføring ubegrenset.
  • Ubegrenset kryptovaluta.

Uttaksgrenser

  • Bankoverføring $ 100.000 per dag.
  • Bank wire ubegrenset.
  • Ubegrenset kryptovaluta.

Avgifter

Innskudd og uttak ikke har gebyrer på Gemini.

Handel på børsen kommer med gebyrer, men de er vanligvis 0,25% eller lavere.

Sammendrag av tvillinger

Gemini er en lavprisavgift, nybegynnervennlig metode for å kjøpe Bitcoin og Ethereum. Selskapet har raskt bygget et godt rykte i kryptovaluta-samfunnet, delvis på grunn av deres over gjennomsnittlige kundeservice.

De viktigste ulempene med Gemini er deres begrensede innskuddsmetoder og tilgjengelige kryptovalutaer.

Du kan utforske andre topprangerte byttealternativer her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map