GDAX gjennomgang: Er GDAX en trygg måte å kjøpe kryptovaluta på?

GDAX gjennomgang

Global Digital Asset Exchange, ofte referert til som GDAX, er et av verdens mest populære steder for utveksling av kryptovalutaer.

GDAX drives av det samme selskapet som eier Coinbase, uten tvil den mer populære valutautvekslingsplattformen for de to.

Mens begge gir den samme funksjonaliteten, gjør mange avanserte investorer uunngåelig GDAX til deres primære form for kryptohandel.

Hvem bør bruke GDAX?

GDAX-plattformen er bedre egnet for personer med en mellomliggende forståelse av kryptohandel, institusjonelle investorer og profesjonelle investorer. GDAX kan se litt skremmende ut for nybegynnere, men det er ganske lett å forstå når du først har fått tak i det.

Kunde USD-midler i GDAX er FDIC-forsikret, noe som betyr at saldoen din opp til $ 250 000 er beskyttet.

Børsen har en rekke digitale valutapar som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, samt fiat-valutaer som USD og EUR.

GDAX Exchange-plattform

Opprinnelsen til GDAX

GDAX og Coinbase eies av samme morselskap, og hver børs er rettet mot forskjellige formål.

Coinbase som vi kjenner det i dag er veldig enkelt å bruke, og det er i stor grad grunnen til at så mange første gangs Bitcoin-kjøpere begynner med Coinbase.

Adam White, visepresident for Coinbase, bemerket “Vi mener børser som gir avanserte handelsfunksjoner og som oppfyller myndighetskrav, mest sannsynlig vil lykkes på lang sikt.”

Sjansen er at hvis det er første gang du kjøper en kryptovaluta, vil du at prosessen skal være så enkel som mulig. Coinbase anerkjente gapet mellom adopsjon av massebrukere og robust funksjonalitet, og bestemte seg for å dele inn i to forskjellige forretningsmodeller. Coinbase har som mål å ombord så mange nye handelsmenn som mulig, og GDAX har som mål å gi mer utdannede investorer den funksjonaliteten de trenger.

Med Whites ord: “Coinbase er designet for detaljkunder mens GDAX er fokusert på å betjene sofistikerte og profesjonelle handelsmenn.”

Det er viktig å merke seg hvordan Coinbase-teamet håndterte et flash-krasj i juni. Ethereum-prisene på GDAX tok en nese fra $ 317 til så lite som 10 cent på grunn av en salgsordre på flere millioner dollar. Denne gigantiske salgsordren utløste et skred på rundt 800 automatiserte stopp-loss-ordrer og marginfinansieringslikvidasjoner.

Høsten forårsaket ganske bråk blant handelsmenn som våknet opp til biter eller hele Ethereum borte på grunn av GDAX-krasj, men Coinbase-teamet taklet det ganske bra. Handelen med ETH-USD ble midlertidig stoppet, men deretter gjenopprettet etter at Coinbase-teamet sørget for at det ikke var noen problemer med GDAX-systemene.

GDAX respekterte hver eneste transaksjon ved hjelp av selskapets midler og tok ansvar for flash-krasj. Mens den økonomiske skaden ble dempet, bemerket brukerne fremdeles at mangelen på tilgjengelighet til plattformen under krasj var skjerpende.

GDAX gjennomgang: Utforske plattformen

For å bruke GDAX er alt du trenger å gjøre å ha en Coinbase-konto.

Du kan overføre penger fra Coinbase-kontoen din til GDAX umiddelbart uten gebyrer.

GDAX innskudd fra Coinbase

Samlet sett er det jeg liker best med GDAX at den har ekstremt lave avgifter uten gebyrer for produsenthandel. Takstgebyr starter med bare 0,25%, og volumbaserte rabatter kan senke disse avgiftene ned til .1%.

Dette er en sterk forskjell fra broren Coinbase, som tar 1,49% per transaksjon.

Husk at de begge bruker samme back-end og er begge forsikret og støttet av noen av de største aktørene i finansverdenen som New York Stock Exchange, Union Square Ventures og Andreessen Horowitz.

GDAX kommer med et veldig intuitivt grensesnitt, forutsatt at du har en mellomliggende forståelse av hvordan disse sentralene fungerer. Det gir også brukere kartverktøy og en handelshistorie. Noen få GDAX-funksjoner inkluderer:

  1. Sanntids markedsdata. Se de mest oppdaterte kryptoprisene.
  2. Fleksibel API åpner for sikre og programmatiske handelsroboter. Dette er en stor grunn til at mange institusjonelle og profesjonelle investorer foretrekker GDAX. Regelmessige IT-sikkerhetskontroller og økonomiske revisjoner. Det er viktig å merke seg at Coinbase-teamet legger stor vekt på å holde plattformene sine sikre.
  3. Regelmessige IT-sikkerhetskontroller og økonomiske revisjoner. Det er viktig å merke seg at Coinbase-teamet legger stor vekt på å holde plattformene sine sikre.
  4. Sikker lagring. GDAX holder 98% av brukernes midler utenfor Internett i fryselager.
  5. FDIC forsikret USD balanserer opptil $ 250.000.
  6. Stort utvalg av fiat- og kryptovalutapar. Handel mellom BTC / USD, ETH / USD, ETH / BTC, LTC / BTC, LTC / EUR, LTC / USD, BTC / GBP, BTC / EUR og andre.

På toppen av det lar GDAX deg handle ved hjelp av en rekke forskjellige strategier.

  1. Markedskjøp: Dette er ganske standard på enhver børs og kan gjøres på Coinbase, men hvis du gjør det på GDAX, betaler du en lavere avgift.
  2. Limit kjøper: Dette lar deg sette en prisgrense som du vil kjøpe noe til. Hvis du for eksempel tror at prisen på Bitcoin kommer til å synke over natten, kan du sette en grense for en lavere pris. Hvis prisen faller, vil GDAX oppfylle bestillingen din til lavere pris.
  3. Stopper: Dette lar deg angi stopptap, noe som betyr at GDAX automatisk vil selge et spesifisert beløp av kryptovalutaen din hvis prisen faller til en viss terskel.
  4. Marginhandel. Dette betyr at du kan marginhandel med en innflytelse mellom 2x og 3x, avhengig av kryptohandelsparet. Dette er en veldig risikabel måte å handle på, men oppsiden kan være enorm. Trå varsomt.

Den eneste ulempen er at du ikke kan kjøpe så mange altcoins som andre børser, og er begrenset til de som er gitt på GDAX. Det er sannsynlig at flere altcoins til slutt vil bli lagt til børsen, men foreløpig må du bare holde deg til det som er der for øyeblikket.

Siste tanker

Alt i alt, GDAX er en flott børs fordi den gir samme sikkerhets- og back-end-handelsfunksjonalitet som Coinbase, men med en brøkdel av gebyrene.

Hvis du er nybegynner, kan det virke som et skummelt stort skritt å hoppe fra noe så enkelt som Coinbase til GDAX. Det ser komplisert ut, men du får tak i det etter at du har sett noen opplæringsvideoer og lekt med alternativene. Til slutt vil du kunne spare massevis av penger på avgifter, samt nyte den mye større funksjonaliteten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map