Exodus Wallet Review | Multi-Crypto lommebokfunksjoner

Exodus Wallet Review

Offisielt lansert 29. juli 2016 Exodus lommebok er et av de nyere alternativene for å lagre kryptovalutaen din. Exodus er en programvare lommebok som gir et klientgrensesnitt for deg å få tilgang til og overføre cryptocurrency-beholdningen din.

Som en programvare lommebok koblet til internett, er Exodus iboende mer risikabelt å bruke enn hardware lommebokalternativer som Ledger eller Trezor.

Du kan lagre flere mynter i lommeboken, for eksempel:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Bindestrek
 • Golem
 • Augur
 • Dekret
 • EOS
 • OmiseGo
 • +10 flere mynter

Støtte for nye mynter utvikles stadig også. Du finner en liste over mynter på veikartet deres her.

Exodus lommebokgrensesnitt er vakkert – enkelt og enkelt. Lommeboken er designet for “folk som aldri har brukt en bytte” og unngår å bruke teknisk sjargong, og du kan utføre hver tilgjengelige handling i en enkel, trinnvis prosess. Designteamet har til og med gått så langt som å sikre at hvert ikon er piksel perfekt for å passe enkelt inn i resten av oppsettet.

Exodus dashbord på Macbook

Hva sier folk?

Det gode: Exodus-lommeboken har mottatt en overveldende mengde positive tilbakemeldinger fra sine kunder. Lommeboken har en 4,4 av 5-stjerners gjennomsnittCryptoCompare med over 260 anmeldelser. Brukere deler min kjærlighet for grensesnittdesignet, og mange har rost selskapet for deres raskt og hjelpsomt supportteam. I en bransje hvor støtte ofte er lavest prioritert, er dette flott å se.

Det dårlige: Selv med en godt designet klient og spot-on kundeservice har Exodus noe rom for forbedring. For øyeblikket er du kan ikke bruke tofaktorautentisering for kontoen din. Dette utgjør en sikkerhetsrisiko som du ikke trenger å bekymre deg for på de fleste andre lommebøker.

Noen kunder har også uttrykt misnøye med mangel på mobilapp. Jeg er sikker på at når Exodus vokser, vil begge disse funksjonsforespørslene bli utviklet.

Mosebok er gratis å laste ned og bruk; imidlertid tar selskapet gebyrer for å bytte og sende valuta gjennom lommeboken. Noen kunder har rapportert at disse avgiftene er mye høyere enn andre konkurrenter.

Hvordan fungerer det??

Exodus-klienten har tre hovedkomponenter:


 • Lommebok
 • Portefølje
 • Utveksling

Lommeboken er sannsynligvis der du skal tilbringe mesteparten av tiden din. Her kan du se saldoen på alle myntene dine, overvåke transaksjonene og sende / motta midler. Du er til og med i stand til å filtrere transaksjonene dine etter “sendt”, “mottatt” og “byttet ut” – en praktisk funksjon for å hjelpe deg med å holde deg organisert. Jeg kan ikke understreke nok hvor imponert jeg er over teamets dedikasjon til å gi en enestående brukeropplevelse.

Exodus lommebok

For å få en oversikt på høyt nivå av beholdningene dine, kan du sjekke ut porteføljeside. Enkelt designet, denne delen viser den prosentvise fordelingen av hver mynt du eier og den tilhørende dollarverdien.

Exodus-portefølje

Mosebok er integrert med ShapeShift. Dette betyr at du kan bytte mynter direkte i lommeboken uten å måtte sende dem til en børs. Børseskjermen viser tydelig beløpet du skal motta i byttet (både i krypto- og fiat-verdier), samt den nåværende spredningen av transaksjonen. Lommeboken strekker seg langt for å sikre at det ikke er noen forvirring når du handler.

Exodus Exchange

Hvis du mister datamaskinen eller av en eller annen grunn trenger å gjenopprette kontoen din, har du et par alternativer for hvordan du får tilgang til eiendelene dine igjen.

Den enkleste måten er gjennom ett-klikk e-postgjenopprettingssystem. Når du oppretter en konto, får du en e-post med en sikkerhetskopilink for å gjenopprette kontoen. Bare klikk på denne lenken og skriv inn passordet ditt for å fullføre prosessen.

Du får også en passordfrase på 12 ord når du oppretter en konto. Ikke mist eller glem denne setningen. Hvis du ikke får tilgang til e-posten din, eller hvis du glemmer passordet ditt, må du oppgi dette for å få tilgang til kontoen din. Det er ingen annen måte å komme inn på kontoen din hvis du forkaster passordfrasen.

Kan jeg stole på disse karene?

Dessverre er Exodus-lommeboken ikke 100% åpen kildekode, så du setter din lit til utviklerne og ledergruppen ved å bruke lommeboken. Imidlertid har CTO, JP Richardson, opprettet over 190 open source-biblioteker og er sterkt klarert i utviklingssamfunnet.

Som et ungt selskap har ikke Exodus hatt tid til å implementere sikkerhetsfunksjonene som mange andre lommebøker inkluderer. Dine blockchain-eiendeler er kryptert, men er bare beskyttet med et passord. Det er ingen tofaktorautentisering som utsetter deg for større risiko hvis du utilsiktet laster ned skadelig programvare eller et ondsinnet program..

Selskapet anbefaler faktisk at du bruker en annen lommebok med enten multi-sig (som Copay) eller en maskinvarekomponent (som Hovedbok) hvis du planlegger å lagre store mengder blockchain-eiendeler.

Exodus-teamet er klar over sikkerhetsfeilene sine og snakker for tiden med maskinvareleverandører for å begynne å forbedre disse svakhetene.

Hvordan er støtte?

Eksodustøtte er A+. Støttesiden deres har en kunnskapsbase med over 100 artikler forklare forskjellige funksjoner, gebyrstruktur, feilsøking og 17 andre generelle emner. Utover en omfattende liste over vanlige spørsmål, inneholder mange av de tilknyttede artiklene videoer for å hjelpe deg ytterligere.

Hvis du ikke finner det du leter etter i kunnskapsbaseområdet, kan du kontakte supportteamet via e-post. Utallige anmeldere har delt den fantastiske opplevelsen de har hatt med å jobbe gjennom problemer med Exodus supportteam. Supportbilletter blir besvart raskt, og selskapet jobber iherdig med å løse alle problemer.

Hva tror jeg?

Dette kan være min nye favorittprogramvare lommebok. Jeg er en enorm design- og brukeropplevelsesnerd, så oppmerksomheten på detaljer som Exodus gir for å gi deg en sømløs opplevelse, vinner meg virkelig. Med utmerket kundesupport, en gjennomsiktig veikart og støtte for flere mynter er det lett å se hvorfor denne lommeboken er elsket av samfunnet.

Jeg er spent på å se hvordan dette selskapet vokser når de forbedrer lommebokssikkerheten og fortsetter å legge til ny funksjonalitet.

(Sjekk ut vår komplette liste over anbefalte Bitcoin Wallet- og Ethereum Wallet-alternativer)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map