Edge Wallet Review

Edge Wallet Review

Margine, recent renumit din Airbitz, este un furnizor de portofele de software cu sediul în San Diego, CA. Compania a fost înființată în 2013 și a adoptat o abordare unică în ceea ce privește securitatea fondurilor și informațiilor private. În loc să se concentreze asupra unor terțe părți pentru securitatea serverului, Edge vă pune controlul oferind un strat de securitate ușor de utilizat, deasupra părților clientului (orientate către utilizator) a produsului lor.

Portofelul Edge este încă în versiune beta dar se va lansa cu suport pentru:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Bitcoin Cash
 • Augur REP
 • Aripi
 • Matryx

Dincolo de aceasta, Edge a construit o arhitectură modulară care le permite să lucreze cu orice blockchain sau token. Pentru ca o monedă nouă să fie disponibilă în portofel, un dezvoltator din echipa monedei trebuie doar să contribuie cu ajutorul unui simplu plug-in pe care Edge îl oferă.

Portofel Edge

Portofelul Edge, de asemenea se integrează cu Shapeshift permițându-vă să schimbați cu ușurință între monedele acceptate fără a fi nevoie să vă trimiteți fondurile la un schimb.

Această revizuire a portofelului Edge este făcută pentru a vă ajuta să înțelegeți ce oferă portofelul Edge, o parte din istoria companiei și dacă se potrivește sau nu nevoilor dvs..

Ce spun oamenii?

Deoarece noul portofel Edge este încă în versiune beta, juriul a aflat dacă va fi sau nu favoritul comunității. Totuși, portofelul Airbitz se află pe piață de câțiva ani, primind acum sute de recenzii. Este sigur să presupunem că aceste recenzii vor fi aplicabile portofelului v2.0 (Edge) odată ce va intra pe piață.

Binele: Airbitz are în medie o evaluare de 4 stele (din 5) pe mai multe platforme de recenzii precum CryptoCompare si Google Play magazin. Mulți clienți completează portofelul pe interfața sa directă și îl recomandă oricui este nou în Bitcoin. Utilizatorilor experimentați le place concentrarea portofelului pe securitate, confidențialitate și descentralizare – principii de bază ale mișcării criptomonede.

Răul: În mod ironic, majoritatea reclamațiilor legate de Airbitz se referă la procesul de securitate și identificare. Unii utilizatori se simt inconfortabili cu cantitatea de informații pe care trebuie să le furnizeze pentru a cumpăra Bitcoin prin intermediul aplicației, în timp ce alții și-au exprimat dezamăgirea că nu li s-a permis să cumpere din cauza locației lor geografice. În calitate de companie din SUA, pot presupune doar că aceste măsuri de precauție sunt în vigoare pentru a respecta politicile împotriva spălării banilor (AML) și a transmițătorilor de bani.

Airbitz este gratuit pentru descărcare și utilizare. Singurele taxe pe care le plătiți sunt taxele miniere pentru a trimite fonduri din portofel.

Cum funcționează?

Airbitz este mai mult decât un portofel și ne putem aștepta la același lucru și din Edge. Pe lângă trimiterea și primirea de fonduri, vă puteți folosi și portofelul pentru:

 • Conectați-vă la aplicații descentralizate (dapps)
 • Cumpărați Bitcoin
 • Cheltuiți Bitcoin

Cu Edge, vă puteți folosi portofelul pentru autentificați în dapps ca Aripi și Augur care utilizează SDK-ul Edge Security. Pentru autentificare, tot ce trebuie să faceți este să scanați un cod de bare furnizat de aplicație. De acolo, puteți accesa și transfera aceleași fonduri pe care le-ați deține în mod normal în portofelul Edge.

Conectare cod de bare Edge

Aveți 3 opțiuni pentru a cumpăra Bitcoin în portofelul Airbitz:

 1. Glidera pentru conturile bancare din SUA
 2. Bity pentru conturile bancare europene
 3. LibertyX pentru achizițiile în numerar din SUA

Airbitz a colaborat cu aceste companii și vă direcționează către interfața acestora pentru a efectua achiziții. Dacă aveți probleme cu achiziționarea Bitcoin, trebuie să contactați compania corespunzătoare, mai degrabă decât asistența Airbitz / Edge.

Airbitz Cumpărați Bitcoin

Airbitz a colaborat, de asemenea Card Pentru Coin Inc. și Bitrefill pentru a oferi modalități de a cheltui Bitcoin pe aplicația portofel. Poti cheltuiți Bitcoin la Target și Starbucks și primiți reduceri de până la 20% de fiecare dată când faceți cumpărături. Acesta este un avantaj plăcut care aduce valoare suplimentară deținerii criptomonedei, permițându-vă cu ușurință să o cheltuiți în locații populare.

Portofel Airbitz

Airbitz / Edge este disponibil numai pe dispozitivele iOS și Android, iar compania a declarat că nu intenționează să implementeze un interfață web. Acest lucru este pentru a vă proteja în continuare de atacurile de cont care prevalează pe infrastructurile site-urilor web. Este posibil ca unii oameni să vadă acest lucru ca pe un aspect negativ, dar cred că devotamentul companiei pentru securitatea contului dvs., chiar și în detrimentul unor funcționalități, este respectabil.

Pot avea încredere în tipii ăștia?

Portofelul Edge este construit într-un mod descentralizat, care asigură acest lucru nicio companie terță nu are acces către fondurile dvs. sau informațiile despre cont. Nici măcar Edge nu are acces la aceste informații.

În schimb, cheile dvs. private, adresele publice și istoricul tranzacțiilor sunt create local pe dispozitivul dvs. Aceste date sunt apoi criptate și stocate pe servere cloud peer-to-peer.

Chiar dacă compania încetează să mai existe sau serverele lor sunt defecte, veți putea accesa fondurile dvs.. Acest lucru adaugă un nivel important de încredere într-o industrie în care companiile și bursele pot dispărea uneori în aer, luând fondurile cu ele.

Cum este sprijinul?

Asistența pentru clienți pentru acest portofel este remarcabilă. În timp ce citeam recenziile din magazinul Google Play, am observat că a existat un răspuns de la cineva de la companie pentru fiecare utilizator care cerea ajutor. Răspunsul a inclus nu numai informații pertinente, ci și un e-mail pentru a contacta dacă clientul a avut încă probleme.

Site-ul Airbitz are, de asemenea, un lista de întrebări frecvente care acoperă probleme obișnuite, cum ar fi recuperarea contului și depanarea portofelului. Mulți recenzori au raportat că echipa de asistență pentru clienți este în permanență utilă și răspunde la biletele de asistență prin e-mail pe care le-au trimis.

Ce cred eu?

Dacă mi-ați citit recenziile anterioare despre portofel, știți că sunt un fraier pentru un design simplu și o experiență de utilizare simplă. Airbitz / Edge are o interfață intuitivă care nu este intimidant pentru cripto novice în timp ce tot asigură securitate și funcționalitate de top. Aceasta este o combinație mortală.

Din ceea ce am văzut, se pare că portofelul Edge va oferi o experiență chiar mai bună decât omologul actual Airbitz. Informațiile mele de contact sunt deja pe lista de înscriere beta și aștept cu nerăbdare să văd tot ce poate oferi noul portofel Edge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map