Coinbase vs Kraken | Sammenligning av kryptovaluta

Coinbase vs Kraken

Coinbase og Kraken er to av de mest anbefalte alternativene for kjøp av kryptovalutaer. I dette Coinbase vs. Kraken sammenligning viser vi deg de viktigste forskjellene mellom begge alternativene, slik at du kan velge den rette for deg.

Coinbase vs Kraken: Nøkkelinformasjon

Coinbase vs Kraken: Instant Buy eller Crypto Exchange?

Når du ser på nøkkelinformasjonstabellen ovenfor, har du sannsynligvis lagt merke til at Coinbase er oppført som nybegynnervennlig. Kraken er det imidlertid ikke. Selv om begge nettsteder tillater brukere å kjøpe kryptovaluta, tilbyr de denne tjenesten på forskjellige måter.

Kraken fungerer som en kryptokursutveksling. For å forklare er dere i stand til å handle valutapar med hverandre, i likhet med en forex eller børs. Denne designen gir mer rom for menneskelige feil enn Coinbase, spesielt hvis du ikke har noen tidligere handelserfaring. Ta en titt på det beste day trading strategier som vil hjelpe deg å bli en handelsekspert.

Forutsatt at du ønsker å handle med fiat-valuta (USD, EUR osv.), Vil det mest sannsynlig ta deg lengre tid å kjøpe kryptovalutaen din på Kraken. For å kjøpe kryptovaluta med fiat på Kraken, må du fullføre følgende trinn:

 1. Bekreft først kontoen din.
 2. Deretter setter du inn fiat-valuta gjennom bankoverføring.
 3. Neste, vent til innskuddet ditt treffer kontoen din, som vanligvis tar 1-5 virkedager.
 4. Til slutt, bytt fiat-valutaen din for kryptovaluta.

Som du ser nedenfor, lar Coinbase deg låse prisen raskere.

kraken kjøp & amp; selge ordrer

Kraken bruker ordrebøker som gjør kjøpsprosessen litt mer komplisert enn Coinbase.

Alternativt forenkler Coinbase kjøp av kryptovaluta ved å fjerne mange av de mer komplekse aspektene som finnes på børser. Enda mer, det lar deg kjøpe kryptovaluta med begge bankoverføringer (ACH) og Bankkort. Nedenfor viser vi deg hvordan Coinbase-kjøpsprosessen er for hver betalingsmåte.


Debetkortkjøp

 1. Først må du bekrefte kontoen og debetkortet.
 2. Deretter kjøper du øyeblikkelig Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin eller flere andre mynter til den angitte prisen.

Merk: Grenser for kjøp av debetkort og bankoverføring varierer fra bruker til bruker. For eksempel bestemmes debetkortgrensene av kontoalder, kjøpshistorikk og bekreftelsesstatus. Hvis du håper å kjøpe større beløp, er bankoverføringskjøp et godt alternativ, da du umiddelbart kan få tilgang til høyere grenser etter bekreftelse.

Coinbase Instant Buy-grensesnitt

Coinbase Instant Buy-grensesnitt

Bankoverføringskjøp

 1. Bekreft først kontoen din.
 2. Etter det, kjøp Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin eller flere andre mynter til den angitte prisen.
 3. Deretter vil du motta den avtalt mengden kryptovaluta du kjøpte etter noen dagers behandlingstid.

Når du bruker debetkort, er det lett å se fordelene med Coinbase. Ikke bare er du i stand til å bruke en ofte foretrukket betalingsmåte, men du mottar også kryptovalutaen din umiddelbart.

Hvis du ønsker å låse inn en pris så snart som mulig, kan du også dra nytte av det når du bruker bankoverføring. I motsetning til på Kraken, lar Coinbase deg låse inn kjøpesummen din før bankoverføringen blir behandlet. Dette kan være nyttig hvis du forventer at prisene vil øke raskt. Vær oppmerksom på at du ikke kan overføre kryptovaluta fra kontoen din mens bankoverføringen din behandles.

Uansett hvilken betalingsmåte du bruker, vil prisen og gebyrene vises tydelig på kjøpstidspunktet. Prisen er basert på valutakurser, så du kan være sikker på at det er en rimelig pris. Coinbase tar gebyrer for tjenesten deres, som du kan se i delen Avgifter nedenfor.

Coinbase vs Kraken: Kundesupport

Selv om begge plattformene tidligere har slitt med kundesupport, har de gjort mange forbedringer det siste året. Så du bør ikke ha problemer med støtte på verken Coinbase eller Kraken.

Coinbase tilbyr kundesupport via e-post og telefon. Selv om det ikke er feilfritt, ser Coinbase ut til å svare på kundesupportproblemer i en rimelig tidsramme. I vår personlige erfaring har Coinbase svart innen 24-48 timer for supportbilletter. Denne opplevelsen er mest ekko på nettfora, selv om 24-72 timer kan være et mer nøyaktig totalmerke.

Kraken har vanligvis vært kjent for å ha god kundeservice, selv om det ser ut til å være noen klager rundt kontobekreftelsestider. Rundt nettfora har brukere sagt at de sliter med å få bekreftet nye kontoer, i tillegg til at de ikke kan få tak i kundesupport i en rimelig tidsramme.

Begge selskapene er klarert av fellesskapet

Når du observerer tilliten til Coinbase vs Kraken, vil du ikke finne stor forskjell. Begge har vært pionerer innen service på kjøp og salg av kryptovaluta, fra henholdsvis 2012 og 2011.

Begge selskapene er lokalisert i San Francisco, California. Som amerikanske selskaper er begge nettstedene forpliktet til å overholde alle amerikanske lover og forskrifter.

Trygt og sikkert

Med millioner av dollar holdt på disse nettstedene, bør pengesikkerhet være en av deres største bekymringer. Både Kraken og Coinbase følger bransjens beste praksis for lagring av både kryptovaluta- og fiatvalutafond.

 • De holder selskap og brukerfond atskilt, noe som betyr at de ikke bruker midlene dine til operasjonelle formål.
 • Viktigst er at det store flertallet av kryptokurrencyfond er lagret i sikre frakoblede fryselagringsplater. Denne typen lagring beskytter disse midlene mot et potensielt hack eller andre sikkerhetsbrudd.
 • Begge nettstedene tilbyr også en rekke metoder for å sikre dine personlige kontoer, inkludert 2-faktor autentisering.

I tillegg gir Coinbase noen ekstra forholdsregler. Kryptovalutamidler som holdes online er forsikret av et syndikat av Lloyd’s of London. I tillegg dekkes amerikanske kundes USD-lommeboksaldoer opp til $ 250 000 av FDIC-forsikring.

Imidlertid, hvis din personlige konto er direkte kompromittert på grunn av at du feilaktig sikret den, vil ingen av nettstedene holdes ansvarlige for tapte midler.

Coinbase vs Kraken: avgifter

Hvis det er ditt primære spørsmål å spare på avgifter, kommer Kraken frem i denne sammenligningen. Når det er sagt, bør du husk at disse to selskapene tilbyr forskjellige tjenester og betalingsmåter.

Kraken’s handelsavgifter er generelt under 0,36%, varierende etter valutapar. For mer informasjon kan du se gebyrplanen her.

Coinbase har forståelig nok høyere avgifter når du vurderer:

 1. De tilbyr tilleggstjenester som Kraken ikke gjør.
 2. Og de godtar debetkort, som naturlig gir høyere avgifter. Disse gebyrene skyldes gebyrene som kortselskapene krever og risikoen for falske tilbakeførsler.

På Coinbase medfører bankoverføringskjøp vanligvis 1,49% avgifter, mens debetkortkjøp medfører 3,99% avgifter.

Coinbase vs Kraken: Tilgjengelige kryptovalutaer

Hvis du håper å kjøpe en rekke altcoins, er Kraken sannsynligvis det beste alternativet for deg.

Coinbase tilbyr bare brukerne muligheten til å kjøpe og selge Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token og Zcash. Selv om de har begynt å legge til flere kryptovalutaer i et ganske raskt tempo.

På den annen side lar Kraken deg handle følgende kryptovalutaer:

 • Bitcoin
 • Cardano
 • Bitcoin kontanter
 • Bitcoin Satoshis visjon
 • Bindestrek
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnosis
 • Litecoin
 • Melon
 • QTUM
 • Augur
 • Tether
 • Stellar Lumens
 • Monero
 • XRP
 • Zcash

Coinbase vs Kraken: Endelige tanker

I kampen om Coinbase vs Kraken er det ingen klar vinner. Til slutt kommer det ned til personlig preferanse. Faktisk er begge nettstedene gode alternativer for kjøp av kryptovalutaer.

Hvis enkelhet og tid er dine bekymringer, Coinbase er det bedre alternativet for deg. Av de to er det også det eneste alternativet som godtar debetkort.

Hvis lave avgifter og et stort antall tilgjengelige kryptovalutaer er viktige for deg, da Kraken er et bedre alternativ.

Redaktørens merknad: Denne artikkelen ble oppdatert 5.12.2020 for å gjenspeile endringene i børsene.

Flere Coinbase-sammenligninger

 • Tvillingene vs Coinbase
 • GDAX vs Coinbase
 • Bittrex vs Coinbase
 • XAPO vs Coinbase
 • CEX.IO vs Coinbase
 • Changelly vs Coinbase

Flere Kraken-sammenligninger

 • GDAX vs Kraken
 • Tvillingene mot Kraken
 • Bittrex vs Kraken
 • Poloniex vs Kraken
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map