Bittrex vs Binance Exchange Sammenligning

Bittrex vs Binance

Bittrex vs Binance: Kampen om to av de mest populære altcoin-handelsplattformene. Begge børsene anbefales ofte for investorer som ønsker å gå videre til noe mer avansert enn nybegynnerplattformer som Coinbase eller Gemini.

Begge børsene tilbyr et bredt utvalg mynter til minimale avgifter. I løpet av de siste månedene har Binance blitt den største kryptokursutvekslingen i verden mens Bittrex har gledet på rangeringene. Imidlertid kan en nylig Bittrex redesign bringe brukere tilbake til den en gang favoriserte plattformen.

I denne Bittrex vs Binance-sammenligningen skal vi svare på alle spørsmålene du kan ha, slik at du kan ta en trygg beslutning om hvilken utveksling som er best for deg.

Vi dekker:

Bittrex vs Binance nøkkelinformasjon

Finansieringsmetoder

Bittrex og Binance er strengt kryptokursutveksling, så du kan bare finansiere kontoen din via kryptovaluta på begge. Selv om du kan overføre hvilken som helst støttet kryptovaluta til en av plattformene, anbefaler vi at du setter inn myntene som har handelspar. Dette er:

 • Binance: Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Tether
 • Bittrex: Bitcoin, Ethereum, Tether

I tillegg tillater Bittrex bankoverføring i bytte mot Bitcoin, Ethereum eller Tether, men det må være et beløp større enn $ 100.000.

Grensesnitt

Du vil møte lignende handelsgrensesnitt på begge plattformene.

Bittrex inkluderer de typiske grafene du ser på en handelsplattform (lysestake, dybdekart, volumlinjer) samt ordrebøker på samme side. Du kan raskt bytte mellom mynter for enkel analyse.

Bittrex-grensesnittdiagrammer

Du kan også angi begrensnings- / markedsordrer og opprette betingelser fra midten av handelssiden.


Bestillingsseksjonen for Bittrex-grensesnitt

I likhet med Bittrex viser Binance-grensesnittet lysestaker og volumdata. Du må imidlertid klikke på en egen fane for å se dybdekartene. Binance gjør det også enkelt å bytte mellom mynter. Nok en gang kan du også angi markeds-, begrensnings- og stoppbegrensningsordrer på børsen.

binance-grensesnitt

I tillegg har Binance en avansert handelsplattform som tilbyr noen flere tekniske indikatorer enn sin grunnleggende plattform.

Binance Advanced View

Handelsgebyrer

Bittrex lader en leilighet handelsavgift på 0,25% på alle handler.

Binance har en 0,10% gebyr for hver handel. Hvis du imidlertid betaler handelsavgiften din i Binance Coin (BNB), er avgiften bare 0,05%.

Begge disse plattformene tar noen av de laveste avgiftene i bransjen.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Bittrex og Binance er kjent for antall kryptovalutaer de har tilgjengelig. De tilbyr begge over 100 mynter i handelspar med Bitcoin, Ethereum og Tether inkludert:

 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Litecoin (LTC)
 • OmiseGo (OMG)
 • Ripple (XRP)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Pluss en haug til

For å se hvilke mynter som er tilgjengelige på hver plattform, se her for Bittrex og her for Binance.

Overføringsgrenser

Bittrex-overføringsgrensene er mer restriktive enn Binance på grunn av sin beliggenhet i USA. Det er ingen grense for beløpet du kan sette inn på Bittrex-kontoen din, men uten bekreftelse kan du ikke ta ut noe.

Bekreftelseskravene og tilhørende daglige uttaksgrenser er som følger:

 • Ingen bekreftelse: 0 BTC
 • Grunnleggende bekreftelse: ~ 0,4 BTC
 • ID-bekreftelse (uten 2FA): 1 BTC
 • ID-bekreftelse (med 2FA): 100 BTC

Binance har heller ingen innskuddsgrense. Nok en gang er din daglige uttaksgrense basert på bekreftelsesnivået ditt:

 • Ingen bekreftelse: 2 BTC
 • ID-bekreftelse: 50 BTC

Hvis personvern er viktig for deg, er Binance sannsynligvis det bedre valget.

Bedriftens tillit

Du kan trygt stole på begge disse selskapene.

Som en USA-basert børs overholder Bittrex alle amerikanske forskrifter. Stiftelsesteamet har god erfaring innen cybersikkerhet, og brukere rapporterer konsekvent en positiv opplevelse på plattformen.

Binance har blitt kjære i kryptosamfunnet. Konsernsjefen, Zhao Changpeng, er gjennomsiktig og vokal på Twitter med eventuelle problemer som børsen står overfor. Som kryptokursutveksling med det største handelsvolumet er det klart at samfunnet stoler på Binance.

Takk for at du bruker Binance. Vi gjenoppretter fortsatt systemet vårt, du må vente litt. https://t.co/dfowFsUInK

– CZ Binance (@cz_binance) 8. februar 2018

Fondsikkerhet

Som nevnt tidligere betyr grunnleggernes cybersikkerhetsbakgrunn at Bittrex tar fondsikkerheten på alvor. Plattformen bruker en elastisk flertrinns lommebokstrategi der flertallet av brukernes midler holdes offline. I tillegg bruker plattformen tofaktorautentisering og IP-adressedeteksjon for å forhindre svindel.

Binance er ikke helt klar over deres sikkerhetstiltak, men har bevist at de vet hvordan de skal holde pengene sikre. For ikke lenge siden opplevde børsen et phishing / API-angrep som påvirket handelsmenn som brukte en bestemt handelsbot. Binance-teamet suspenderte umiddelbart uttak etter å ha anerkjent mistenkelig aktivitet og reverserte de nødvendige handler for å returnere brukernes midler.

Kundeservice

Bittrex har en robust og lett å følge støtteside. Den inneholder mange vanlige spørsmål og et sted å legge inn støtteproblemer. Siden gjenåpningen av ny brukerregistrering har teamet også økt deres støttepersonell og laget en forpliktelse til forbedret kundesupport.

Binance har også solid kundesupport. Selv om de for øyeblikket har problemer med å kutte bort supportbillettene på grunn av volumet, er de kommunikative på Twitter og Reddit og prøver å hjelpe brukere på alle mulige måter.

Konklusjon fra Bittrex vs Binance

Du kunne virkelig ikke gå galt med verken Bittrex eller Binance. De er lignende plattformer som tilbyr mange av de samme funksjonene. Til slutt kommer det til dine preferanser og hvilke mynter du ønsker å handle.

Du burde prøve Bittrex hvis påliteligheten og tilliten til et amerikansk selskap er viktig for deg.

Hvis du vil ha de laveste avgiftene eller bli med i bransjens mest populære plattform, gi Binance et skudd.

(Se CoinCentrals komplette liste over Crypto Exchange-anmeldelser)

Flere Binance-sammenligninger

 • Binance vs Coinbase

Flere Bittrex-sammenligninger

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Kraken
 • Bittrex vs Poloniex
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map