Bittrex Review: Er Bittrex Safe?

Bittrex gjennomgang

Bittrex er en av verdens raskest voksende kryptovaluta-børser. I dette Bittrex gjennomgang vi skal dekke:

 • Hvordan kjøpe på Bittrex
 • Uttaksgrenser
 • Handelsgebyrer
 • Personlig kontosikkerhet
 • Sammendrag
 • Bittrex Review: Nøkkelinformasjon

  Bittrex tilbyr brukerne hundrevis av kryptovalutahandelspar i Bitcoin, Ethereum og USDT. Foreløpig tilbyr ikke Bittrex fiat-handelspar (par som inkluderer USD, EUR, GBP, Etc).

  De tillater imidlertid noen brukere å kjøpe Bitcoin, Ethereum eller USDT via bankoverføring. For å kunne bruke alternativene for bankoverføring, må du ha en “forbedret bekreftet” konto og kjøpe et beløp på 10 000 dollar eller mer.

  (Hvis du ønsker å kjøpe en mindre mengde kryptovaluta med fiat-valuta, kan du sjekke denne artikkelen for flere alternativer.)

  Børsen ble lansert tidlig i 2014. Som et amerikansk selskap har Bittrex gjort det uttalte seg forpliktet til å følge alle lover og forskrifter som kreves av amerikanske myndigheter. Du kan lære mer om hvordan dette påvirker handelsmenn i “grenser” -delen nedenfor.

  Bittrex vs Poloniex

  Poloniex er Bittrex største rival. Begge børsene tilbyr for tiden et bredt utvalg av BTC-, ETH- og USDT-handelspar.

  I januar 2017 hadde Poloniex anslagsvis 4,7 ganger så mange besøkende som Bittrex, ifølge similarweb. I juni 2017 hadde Poloniex bare under 2 ganger så mange besøkende som Bittrex. Det er en rekke faktorer som gjør Bittrex til et bedre alternativ for kryptovalutahandlere, beskrevet i de følgende avsnittene.

  Kundeservice

  Som to av verdens største kryptovaluta-børser som vokser i raskt tempo, står begge nettstedene overfor et stort antall supportbilletter. Naturligvis har dette belastet ressursene på begge områdene, men Bittrex har håndtert veksten mye bedre.

  Poloniex har et veldig stort antall brukere som klager på dårlig kundesupport. På tvers av forumene og oppslagstavlene finner du mange brukere som hevder at de ikke har fått svar på uker eller til og med måneder fra støtten. Dette har også vært erfaringene til noen Coin Central-ansatte og personalets venner.

  Bittrex har derimot langt mindre klager fra samfunnet. Vi har personlig aldri hatt noe problem med Bittrex-støtte. De er også langt mer aktive på sosiale medier, raskt legge ut oppdateringer og relevante nyheter for brukerne.


  Tilgjengelige kryptovalutaer og handelspar

  Hvis du ønsker å handle med et bredt utvalg av mindre populære kryptovalutaer, kommer Bittrex igjen ut. Bittrex tilbyr for øyeblikket over 250 handelspar, mens Poloniex tilbyr mindre enn 100. Bittrex har også vært langt mer aktiv i å legge til nye kryptovalutaer til børsen i det siste..

  Bittrex vs Poloniex: Endelig dom

  Etter min mening er Bittrex den klare vinneren i slaget om Bittrex vs Poloniex. De tilbyr langt bedre kundeservice og tilbyr langt flere handelspar til brukere.

  Hvordan kjøpe på Bittrex

  Bittrexs primære mål er å la brukere handle kryptovalutaer for andre kryptovalutaer. Hvis du ønsker å kjøpe kryptovalutaer for fiat-valuta (USD, EUR, osv.), Har Bittrex en prosess for å gjøre dette, men det krever forbedret kontobekreftelse og et minimumskjøp på $ 10.000.

  Hvis du prøver å kjøpe din første kryptovaluta, er Coinbase eller en annen av disse alternativene sannsynligvis mer tilpasset dine behov. Du kan da bruke kryptovalutaen du kjøper for å handle på Bittrex, som vist i guiden nedenfor.

  Hvordan bruke Bittrex til å handle kryptovaluta

  I denne delen vil jeg vise deg en trinnvis guide for hvordan du handler på Bittrex.

  1) Gå til Bittrex.com og klikk “LOGG INN”

  Hvis du ikke allerede har en konto, kan du finne lenken for å registrere deg her.

  Bittrex Opprett konto

  2) Registrer deg

  Alt som først kreves for å opprette en konto er e-postadressen din og passordet.

  Registreringsskjema for Bittrex

  Du må da bekrefte e-postadressen din ved å klikke på lenken sendt fra Bittrex til e-posten din. Etter å ha gjort dette, vil du kunne logge på.

  3) Sett inn kryptovalutaen din

  Når du først logger på, vil du se en liste over alle Bittrex-markeder. Naviger til “Lommebøker” -siden for å sette inn kryptovalutaen du velger.

  Bittrex Exchange Markets

  Bittrex lar deg for øyeblikket sette inn og handle over 250 kryptovalutaer. Du kan bruke søkefeltet til å finne kryptovalutaen du ønsker å sette inn. Klikk deretter på pluss-ikonet.

  Bittrex lommebøker

  En depositum vil dukke opp, som lar deg generere en innskuddsadresse.

  Generer Bittrex Wallet-adresse

  Innskuddsadressen din vises nå. Det anbefales at du først setter inn et lite beløp for å sikre at alt fungerer som det skal. Du kan sette inn penger ved å sende kryptovaluta til den angitte adressen fra din eksisterende lommebok.

  Bittrex innskuddsadresse

  4) Du vil motta innskuddet ditt etter at det er bekreftet av Blockchain

  Innskudd krever en rekke blockchain-bekreftelser før de er tilgjengelige for handel. Antall nødvendige bekreftelser avhenger av hvilken kryptovaluta du setter inn.

  Bittrex ventende innskudd

  5) Finn handelsparet du vil handle

  Når innskuddet ditt er tilgjengelig for handel, finner du handelsparet du vil handle på markedssiden. For dette eksemplet vil jeg handle Ethereum for Dash.

  Bittrex Finn handelspar

  6) Bestill

  Handelspartsiden gir deg mye informasjon om paret du ønsker å handle.

  For grunnleggende handelsformål er ordreboken den viktigste delen å være oppmerksom på. Bruk den til å se alle kjøp (bud) og selg (spør) bestillinger som er plassert av Bittrex-brukere.

  Velg ønsket antall “Enheter” og ønsket pris. Det er ingen garanti for at bestillingen din blir fylt hvis den er under “Spør” -prisene. Ved å plassere en begrenset kjøpsordre, forplikter du deg til å kjøpe mengden kryptovaluta du angav, til eller under prisen du oppga.

  Hvordan kjøpe Cryptocurrency på Bittrex

  Du blir bedt om å bekrefte bestillingen din før du legger den inn. Du kan imidlertid kansellere bestillinger som ikke blir fylt.

  Bekreft kjøp på Bittrex

  7) Gjennomført ordre og uttak

  Når bestillingen din er fylt, vil kryptovalutaen du har kjøpt være tilgjengelig i Bittrex-lommeboken. Du kan trekke det ved å klikke på minusikonet. I delen “Grenser” nedenfor kan du lære hvor mye du kan trekke deg fra Bittrex.

  Hvordan trekke deg fra Bittrex

  Angi beløpet du vil ta ut og adressen der du vil at uttaket skal sendes.

  Uttaksgrenser

  Kontoen din må bekreftes for å gjøre uttak. Den grunnleggende verifiseringen, som lar deg ta ut opptil 3 BTC-ekvivalenter per dag, er vanligvis en veldig enkel prosess. Se dette skjermbildet fra Bittrex-side for mer informasjon.

  Grenser for tilbaketrekning av Bittrex

  Det er ingen grenser for beløpet du kan sette inn eller handle.

  Handelsgebyrer

  Alle handler videre Bittrex har en 0,25% provisjonsavgift.

  Personlig kontosikkerhet

  Google Authenticator kan og bør brukes til å sikre kontoen din. Ved å aktivere denne formen for 2-faktor autentisering, blir du bedt om å bruke den når du logger på eller tar ut midler.

  Sammendrag av Bittrex Review

  For å oppsummere dette Bittrex gjennomgang, her er mine fordeler og ulemper for denne kryptovalutautvekslingen.

  Fordeler

  • 250+ handelspar.
  • Bedre kundesupport enn hovedkonkurrenten Poloniex.
  • Enkel å oppnå grunnleggende kontoverifisering.

  Ulemper

  • Hvis du vil bruke fiat-valuta, kan du bare kjøpe Bitcoin, Ethereum og USDT hvis du kjøper mer enn $ 10.000.
  • Hvis du håper å kjøpe en mindre mengde kryptovaluta ved hjelp av fiat, kan du prøve disse nettstedene.
 • Ingen fiat-handel tilgjengelig.
 • Alt i alt, Bittrex er et flott nettsted for hyppige handelsmenn eller brukere som ønsker å kjøpe uklare kryptovalutaer. For nykommere i kryptovaluta, som ønsker å kjøpe sin første kryptovaluta, bør du velge et annet alternativ.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map