Bitit Exchange gjennomgang | Er det riktig for deg?

Bitit er en Fransk utvekslingsplattform som ble grunnlagt i 2015 av tre venner og kryptovalutaentusiaster. Mens krypto-utvekslinger som Binance ofte er rettet mot handelsmenn, retter Bitit seg veldig tydelig mot kryptonybegynnere. Tjenesten tar sikte på å gjøre det enkelt for alle å kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av et kredittkort eller forskjellige andre betalingsmåter.

I denne Bitit-gjennomgangen ser vi på funksjonene og gir deg vår totale dom over Bitit-plattformen.

Nøkkelinformasjon

Oversikt

Mens “exchange” er det eneste ordet vi har for å beskrive Bitit, er det ikke en typisk exchange som Coinbase eller Bitstamp. Bitit er bare en fiat-til-kryptotjeneste som lar deg kjøpe krypto og sette inn midlene i din egen lommebok. Den tilbyr ikke en krypto-til-kryptotjeneste, og du kan ikke bruke den til å selge kryptovalutaen din.

På dette stadiet klør nok de mest erfarne kryptoentusiastene seg i hodet og lurer på “Men hva er poenget da?” Det som er viktig å forstå er at Bitit ikke markedsfører seg mot den erfarne kryptoentusiasten. Det prøver bestemt å etablere seg som en plattform som åpner kryptoverdenen for nye aktører, selv for de som ellers ikke ville ha tilgang til den.

For dette formål har Bitit som mål å gjøre seg selv så enkel å bruke som mulig. Ifølge selskapets blogg er det målrettet mot så mange lokale valutaer og språk som mulig for å utvide nettet for potensielle nye brukere av krypto.

Selskapet jobber også med integrasjoner med forskjellige betalingsleverandører for å muliggjøre enklere kontantbetalinger for land som ikke har et stort antall kredittkortbrukere. Bitit tilbyr til og med gavekort, så du kan gi bestemor muligheten til å kjøpe sine egne bitcoins på Bitit i julegave hvis du vil.

Sticking Point

Når du først har fått hodet rundt denne ideen om å målrette mainstream for et inngangspunkt til krypto, er det mer fornuftig at Bitit ikke tilbyr tjenester for full utveksling. Men vi har kommet over ett stort fastpunkt i logikken til Bitit forretningsmodell.

Bitit lagrer ikke kryptomidler på plattformen. Brukere må ha egne lommebokadresser for å kjøpe krypto på Bitit. Nettstedet deres anbefaler Ledger Nano S for sikkerhet, som riktignok er en flott lommebok som brukes av mange. I tillegg vet vi alle at lagring av krypto på en børs generelt er en dårlig ide.

Men når du først har gitt bestemor Bitit-gavekortet, kan du virkelig se at hun bruker resten av 1. juledag på å surfe på Amazon for en Ledger Nano S og deretter sette den opp helt alene? Nei, vi heller ikke. La oss innse det, de fleste som er nye i kryptokurver ender med å la myntene være på børs i en periode til de leser nok til å innse at det er en dårlig idé.

Selv om vårt bestemoreksempel kan være langt hentet, oppgir Bitit at det arbeider for å åpne kryptovaluta for brukere i utviklingsland. Dette målet er prisverdig, men brukere trenger det eksterne lommebokoppsettet uavhengig av hvor de er. Å tilby Ledger Nano S som den eneste lommebokanbefalingen, som ikke er et billig maskinvare og ingen piknik å sette opp for en total nykommer, synes fortsatt å være mer av en barriere enn en aktivator.


Bruke Bitit-plattformen

Uansett, la oss legge alt dette til side et øyeblikk og forestille oss at du er vår hypotetiske krypto noob. Selvfølgelig er du mye mer teknisk kunnskapsrik enn bestemor. Du har gått inn på Bitit-nettstedet for en første titt og innsett at du trenger en lommebok. Du har spikret for å sette opp en for deg selv, og nå er du der, klamrer deg til den nye lommebokadressen din, klar til å gjøre ditt første streif i kryptovaluta ved hjelp av Bitit-plattformen.

Opprette en konto

Det er enkelt, spesielt for en nå erfaren, lommebok setter-øvre som deg. Du går inn på Bitit-nettstedet, skriver inn grunnleggende detaljer, inkludert navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, e-postadresse og passord. Bekreft deretter kontoen din ved hjelp av e-posten som Bitit sender til deg.

Slik ting ser ut, er det ingen Bitit-app tilgjengelig, så alt gjøres via nettstedet.

Bekreftelse

For å faktisk kjøpe en krypto, må du gjennomgå bekreftelsesprosessen. Denne prosessen innebærer å sende inn en skanning av passet ditt, sammen med en selfie der du holder opp passordet ditt og et stykke papir med ordet “Bitit” skrevet på..

Det kan ta noen dager før bekreftelsesprosessen er fullført.

Betalingsalternativer

I det minste med vår UK-registrerte konto kunne vi bare velge å betale enten med kredittkort, med betalingskuponger Neosurf eller Cashlib eller med et Bitit-gavekort.

Tilgjengelige mynter

Utvalget av mynter som er tilgjengelige å kjøpe på Bitit er vist nedenfor:

Bitit Coin tilgjengelighet

Utvalget av mynter du kan kjøpe på Bitit

Avgifter

Som noob vet du sannsynligvis ikke mye om gebyrer. Som er like bra, fordi du er i ferd med å betale prisen for den komfortable turen du har hatt så langt (lommebokoppsettferdighet til tross).

Bitit krever et heftig 6,9% gebyr på alle kredittkortkjøp. Hvis du bruker betalingskupongtjenesten, kan den gå opp til iøynefallende 11,9%. Dette gebyret ser ut til å gjelde uavhengig av transaksjonsverdien. Denne typen fast avgift er forskjellig fra andre nybegynnervennlige børser som Coinbase, som tar store avgifter i prosent av transaksjoner med lav verdi, men avgifter blir gradvis lavere for kjøp med høyere verdi.

Bitit-avgifter

Jeg gråter ikke, du gråter. Egentlig gråter jeg.

Grenser

Med et kredittkort begrenser Bitit utveksling til en maksimumsverdi på € 1500 (rundt $ 1700) per uke. Ved å bruke betalingskupongen eller gavekortalternativene går dette opp til $ 2500 per uke.

Du har sannsynligvis funnet ut nå at det beste alternativet er å bruke kredittkortet ditt til å kjøpe et Bitit-gavekort. Du kan deretter bruke det til å kjøpe kryptovaluta ved å dra nytte av lavere avgifter og høyere kjøpsgrenser.

Sikkerhet

Bitit overholder Payment Card Industry Data Security Standard, noe som betyr at kredittkortopplysningene dine er trygge på Bitit-nettstedet.

Når du lagrer kryptokjøpene i din egen lommebok, avhenger myntenes sikkerhet av lommebokens sikkerhet, ikke av Bitit-sentralen..

Tillit

Generelt sett har anmeldelser fra brukere av Bitit en tendens til å være ganske positive. De fleste klager handler ofte om frosne transaksjoner, men det ser ut til at det ikke er rapportert om noen større problemer.

Kundeservice

Bitit-nettstedet har et omfattende hjelp delen som dekker et bredt utvalg av spørsmål som skal svare på de fleste brukerproblemer. I tilfelle problemer du ikke kan løse ved hjelp av hjelpeseksjonen, er det et kontaktskjema på nettstedet.

Sammendrag

Bitit har absolutt nådd målet om å være enkel å bruke. Grensesnittet er rent og intuitivt. For en nybegynner kan det være et av de beste alternativene, men bare hvis nevnte nybegynner gjerne går bort og navigerer i prosessen med å sette opp sin egen lommebok.

Gitt de høye avgiftene, er det lite sannsynlig at Bitit vil appellere til noen erfarne kryptohandlere eller investorer. Tross alt er lave avgifter en av attraksjonene ved å håndtere kryptovalutaer.

Etter vårt syn, hvis Bitit virkelig ønsker å hjørne et marked for nybegynnere i krypto uten å tilby sin egen lommebok, så er det en ting det kan gjøre. Selv om vi fullt ut fortaler for sikkerheten til en maskinvarepungebok for å holde myntene dine trygge, er det ikke veldig oppmuntrende å anbefale nybegynnere å kjøpe en maskinvareplommebok rett utenfor flaggermusen, spesielt hvis den ender med å koste mer enn verdien av deres første investering.

Derfor vil det bare være å gi anbefalinger for noen alternative lommebøker som er mer passende for nybegynnere, for eksempel Jaxx eller MyEtherWallet, en enkel måte for Bitit å gjøre seg mer imøtekommende for nybegynnere..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map