BitClave ICO Token Sale Review

Viktige detaljer om BitClave ICO

 • Startdato – 28. november 2017
 • Sluttdato – 8. desember 2017
 • Token Symbol – CAT
 • Soft Cap – $ 25,547,000
 • Hard Cap – $ 1.000.000.000
 • Totalt tokens – 2.000.000.000
 • Valutakurs – rundt $ 0,07 / token (siste)
 • Aksepterte kryptovalutaer – BTC, ETH, LTC og QTUM
 • Pre-Sale – ~ $ 22,000,000 Oppdratt i Pre-Sale

bitclave ico

BitClave Community

Twitter: 18,3 tusen følgere

Facebook: 22,686 likes

Medium: 780 følgere

Hva er BitClave?

BitClave tilbyr et åpent søkemarked som tar sikte på å holde annonseprisene rettferdige. BitClave ønsker å bringe verdien tilbake til bedrifter og kunder ved å eliminere bruken av mellommenn. “Mellommenn” refererer til flere annonseringsnettverk som AdWords som holder forbrukere og markedsførere atskilt.

Bitclave-funksjon før

Fra BitClave-papiret

I den foreslåtte BitClave-annonsemarkedet vil bedrifter kunne finne sin målgruppe direkte og tilby dem sine produkter og tjenester. Hvis du for eksempel driver et sykkelverksted, vil du kunne finne alle som eier en sykkel og sende dem direkte dine tilbud.


For å få folk til å bruke dette systemet, foreslår BitClave en form for incentivisert søk. Dette vil imidlertid være annerledes enn de typiske annonsene dine for å dele annonseinntekter, for eksempel Bing Rewards. BitClave har som mål å skape et system der en foreslått annonse bare vil vises for folk som har en uttalt interesse i den. Dette gjør det mulig for selskaper å strømlinjeforme annonseringen, ettersom de ville eliminere en stor del av bortkastede annonseutgifter, og gir dem muligheten til å gi mer verdi til tilbudet i form av rabatter, prøver og prøve tilbud. For å blidgjøre avtalen har det vist seg at bruk av rabatter, prøver og prøvetilbud gir høyere respons.

Bitclave etter

Fra BitClave-papiret

BitClave-økosystemet vil gi forbrukerne full kontroll over sine egne data og velge om de vil avsløre personlig informasjon for forhandlere. Dette sykler tilbake til forhandlere, som vil kunne bruke informasjonen som er gitt for å svare med målrettede kampanjer.

Konkurrenter

Når det gjelder ICO som prøver å stjele ild fra gudene, er BitClave en av de mest bemerkelsesverdige. BitClaves konkurranse inkluderer slike som Google, Facebook, Baidu, og i det vesentlige alle i søkemotoren eller reklamebransjen.

Den virkelige målingen for suksess for BitClave-prosjektet er hvor raskt de kan utvide og oppmuntre adopsjon, samtidig som de tiltrekker seg viktige kunder på forretningsannonsesiden. Ikke bare har de i oppgave å forsøke å ombord milliarder brukere, de konkurrerer også mot noen av de mest høyteknologiske innovative selskapene i verden.

Mulighet

Reklamebransjen er verdt omtrent 550 milliarder dollar dollar og drives i stor grad av mellomledd som Facebook og Google. Mens den nåværende reklamebransjen fremdeles er relativt effektiv, er det flere ineffektiviteter og svakheter som BitClave prøver å utnytte. Den første handler om verdi som glir gjennom sprekkene takket være bot-trafikk (anslår at 50% av all trafikk genereres av roboter) og dårlig målrettede annonser. Det andre er mangelen på frihet for brukere å kontrollere dataene sine, som blir brukt opp av søkemotorer.

Teamet

BitClave ble grunnlagt i 2016 og opererer utenfor hjemmet til Googles hovedkampus i Mountain View, California (snakk om å stikke bjørnen). Dette betyr at BitClave har muligheten til å rekruttere alle slags høyteknologier innen søketeknologi.

BitClaves administrerende direktør er Alex Bessonov, som har erfaring med å jobbe med mange oppstartsakseleratorer, samt jobbe som programvareingeniør med Microsoft, eBay og Informatica.

BitClaves CTO er Patrick Tague, og han har erfaring innen mobil, innebygd og trådløs sikkerhet.

Tidslinjene er som følger:

bitclave tidslinje

BitClave Fordeler:

 • BitClave prøver å løse en enorm ineffektivitet i et massivt marked. Til og med 0,5% av annonsemarkedet på 550 milliarder dollar er 2,75 milliarder dollar.
 • Det har underdog rekrutteringskanten i den blomstrende kryptovalutaverdenen.
 • Teamet har allerede samlet inn $ 16,532,341 i forhånds salg.
 • Den myke hetten virker veldig gjennomførbar for et prosjekt og team av denne størrelsen.

BitClave Cons:

 • BitClaves konkurranse er ikke noe å slå på. Hvis det er noe som kan forene slike som Google og Facebook, er det beskyttelsen av inntektene deres.
 • BitClave har en enorm oppgave med raskt å gå ombord massevis av mennesker i begge ender (forbruker og bedrift).

Siste tanker:

BitClave ICO har allerede tiltrukket seg betydelig oppmerksomhet. Hvis du er interessert, anbefales det at du utfører due diligence og sjekker ut deres hvitt papir ettersom det faktisk er en av få meldepapirer som gir en utrolig grundig og grundig beskrivelse av alt selskapet har som mål å oppnå i overskuelig fremtid.

En stor bekymring er hvordan konkurransen vil reagere hvis (og det er et stort hvis) BitClave er i stand til å utgjøre selv den minste trusselen. Ikke bare slike som Facebook og Google har ressursene til å bygge sin egen blockchain-løsning, de har også dype nok lommer til å anskaffe BitClave i fremtiden.

Enten du velger å investere eller ikke, vil dette være en interessant historie å følge de neste månedene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map