Binance vs Bitfinex Exchange Sammenligning

Binance vs Bitfinex

Binance vs Bitfinex: Begge børsene er populære valg for aktive handelsmenn som handler med alternative mynter (altcoins). De er konsekvent blant de fem beste børsene etter handelsvolum, med Binance nesten alltid foran Bitfinex.

Skuffende for innbyggere i USA, avviklet Bitfinex tjenesten til USA mot slutten av 2017. Selv om denne avviklingen ser ut til å være midlertidig, er det uklart hvor lenge det faktisk vil vare.

Servicestopp til side, det er fortsatt viktig å sammenligne disse dominerende børsene. I denne sammenligningen av Binance vs Bitfinex-utveksling skal vi dekke alle fordelene, ulempene og detaljene til hver enkelt slik at du kan ta en beslutning om hvilken som er best for deg.

Vi snakker om:

Binance vs Bitfinex nøkkelinformasjon

Finansieringsmetoder

Binance er strengt tatt en kryptovalutautveksling – den har ikke en fiat-rampe. Selv om du kan sette inn hvilken som helst støttet kryptovaluta, bør du holde deg til Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, og Tether. Dette er de eneste myntene på børsen du kan handle for andre kryptovalutaer.

På Bitfinex kan du finansiere kontoen din gjennom bankledninger. Plattformen støtter euro, japansk yen, pund sterling og amerikanske dollar. Du kan også sette inn kryptovaluta-midler.

Grensesnitt

Binance tilbyr to grensesnittalternativer: Basic og Advanced. De to visningene er faktisk sammenlignbare i kompleksitet, men den avanserte har flere verktøy tilgjengelig for teknisk analyse. Begge visningene inkluderer vanlige diagrammer og figurer du finner på enhver hederlig børs.

På Binance kan du lage ordrer på markedet, begrense og stoppe grensen.

binance-grensesnitt

Bitfinex-grensesnittet er betydelig mer komplisert enn Binance. Men plattformen støtter også mer avansert handel. Sammen med markeds-, begrensnings- og andre typer betingede ordrer, kan du handel på margin også. Ettersom dette bringer et helt nytt risikonivå til et allerede volatilt marked, anbefaler vi at du kun handler på margin hvis du er en erfaren investor.


bitfinex-grensesnitt

Handelsgebyrer

Du har problemer med å finne en bytte med lavere avgifter enn Binance. Binance tar bare betalt 0,10% per handel og kutter avgiften i to hvis du betaler med Binance Coin (BNB).

Bitfinex bruker en handelsavgiftsplan som beregner gebyrer basert på handelshistorikken din og om du er produsent (legger inn en ordre på bøkene) eller tar (fyller en ordre fra bøkene). Produksjonsgebyr varierer fra gratis til 0,10% mens takeravgift varierer fra 0,10% til 0,20%. Dette er fortsatt lavt sammenlignet med de fleste andre børser.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Selv om Binance har flere tilgjengelige kryptovalutaer enn Bitfinex, vil du sannsynligvis finne den mynten du leter etter på begge plattformene. Begge sentralene støtter:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Monero
 • NEO
 • OmiseGo
 • + mange flere

For å se en full liste over kryptovalutaene som hver børs tilbyr, kan du sjekke ut her for Binance og her for Bitfinex.

Overføringsgrenser

Binance har ingen innskuddsgrense. Uttaksgrensen din er imidlertid basert på bekreftelsesnivået ditt. Uten bekreftelse er du begrenset til 2 BTC per dag. Etter at du har sendt inn ID-bekreftelse, kan du ta ut opptil 100 BTC hver dag.

Bitfinex har ikke oppført noen innskudds- eller uttaksgrenser. Det ser ut til at selv uten bekreftelse kan du sette inn og ta ut hvilken som helst mengde kryptovaluta. Dette gjelder ikke for fiat-overføringer.

For å sette inn / ta ut fiat-valuta, må du gjennomgå Bitfinexs bekreftelsesprosess. Denne prosessen er mer intensiv enn verifiseringstrinnene på andre plattformer. For å bli bekreftet, må du sende inn et elektronisk skjema og levere ut følgende informasjon:

 • Alder
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Epostadresse
 • To former for regjeringsutstedte ID-er
 • kontoutskrift
 • Adresse bevis

Hvis du er ukomfortabel med å gi opp så mye informasjon, vil du sannsynligvis unngå å bruke Bitfinex til fiat-handler.

Bedriftens tillit

Kryptovaluta-samfunnet har Binance i mye høyere grad enn Bitfinex.

Noen medlemmer i samfunnet er skeptiske til Bitfinexs forbindelse med Tether og mener at børsen uetisk skriver ut mer av den stabile mynten for å løse deres egne insolvensproblemer. Andre handelsmenn klager også over at minimumsbeløp for uttak urettferdig holder små investors midler låst på plattformen. Når det er sagt, har mange investorer hatt positive erfaringer med å bruke børsen.

På den annen side har Binance blitt den skinnende stjernen i kryptokursutvekslinger. I løpet av 6 måneder vokste plattformen fra ICO til den største børsen i verden. Binance-teamet er utrolig gjennomsiktig på Twitter, og brukere rapporterer sjelden noen problemer.

Innskuddsproblem med Bytecoin (BCN)

På grunn av Bytecoin (BCN) nettverksproblemer opplever innskudd og uttak alvorlige forsinkelser. Bytecoin-prosjektgruppen jobber for å løse problemet. Vær forsiktig med høy prisvolatilitet og handel med forsiktighet.https://t.co/ZaUk3p2Wln pic.twitter.com/dhbAfd8naA

– Binance (@binance) 8. mai 2018

Fondsikkerhet

Bitfinex har kanten når det gjelder sikkerhetsprotokoller, men pengene dine er trygge på begge børsene.

Bitfinex holder bare 0,5% av kryptovalutaaktiva online, og holder resten i kalde lommebøker. I tillegg trenger disse kalde lommebøkene manuell godkjenning av flere Bitfinex-ansatte for å til og med gi tilgang. Teamet sikkerhetskopierer også databasen hver dag, overvåker mistenkelig oppførsel og lar deg øyeblikkelig fryse kontoen din hvis du tror det er blitt kompromittert.

Binance skisserer ikke deres sikkerhetspolitikk på nettstedet deres, men det har vært noen få tilfeller der teamet har bevist at de er dedikert til sikkerhet. Senest ble noen Binance-brukere utsatt for et phishing / API-angrep. Når teamet oppdaget mistenkelig handelsaktivitet, frøs de kontoene, tilbakeførte handlerne og returnerte midler tilbake til de aktuelle brukerne.

Kundeservice

Kundestøtte på begge plattformene er omtrent like og på nivå med resten av bransjen. Spikes i handelsvolum og nye registreringer fører noen ganger til forsinkelser i responstidene, men ellers er begge lag generelt nyttige.

Binance og Bitfinex har dedikerte seksjoner på sine nettsteder for ofte stilte spørsmål, supportbilletter og generelle handelsspørsmål. Du finner disse seksjonene her for Binance og her for Bitfinex.

Binance vs Bitfinex Konklusjon

Hvis du er bosatt i USA, er avgjørelsen enkel – Binance er det eneste alternativet.

For alle andre har du et tøft valg å ta. Du bør vurdere Bitfinex hvis du har erfaring med å handle og ønsker å utføre mer avanserte handelsstrategier. Hvis tillit og / eller brukervennlighet er din topprioritet, ta en titt på Binance.

(Se CoinCentrals komplette liste over Crypto Exchange-anmeldelser)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map