Binance Exchange gjennomgang | Bør du bruke det?

Binance er en av de mest populære, om ikke de mest populære, krypto-til-krypto utvekslingsplattformene akkurat nå. Siden lanseringen i 2017 fikk den raskt anseelse i blockchain-samfunnet takket være sitt utvalg av mynttilbud og vanvittig lave handelsavgifter. Men er det riktig for deg?

I denne Binance-gjennomgangen skal vi gå over:

Binance nøkkelinformasjon

Hvordan det fungerer

Det er to alternativer for handelsplattformer på Binance: Grunnleggende og avansert. Som navnene antyder, har grunnleggende visning alt du trenger for å utføre enkle handler, mens avansert visning er for mer avanserte handelsmenn. Det er ikke mange forskjeller mellom de to visningene, med unntak av å kunne gjøre mer detaljerte tekniske analyser i avansert visning.

Basic View Walkthrough

Som nybegynner kan du til og med finne grunnleggende visning for å være ganske kompleks. Det er klart at Binance ikke ble opprettet for den uformelle investoren.

Hoved dashbordet har flere diagrammer og grafer inkludert ordrebøker, et lysestake-diagram, samt handelshistorien av handelsparet du ser på. Det er også et dybdekart over ordrene du kan se i en egen fane fra lysestaken.

For å begynne å handle må du først finansiere kontoen din. For å gjøre dette, klikk på Innskudd-lenken under fanen Funds.

Binance Deposit Deposit Button

Innskudd-knapp

På innskuddssiden velger du hvilken kryptovaluta du vil finansiere kontoen din. Binance gir deg en offentlig lommebokadresse for å sende pengene dine. Vi anbefaler at du finansierer kontoen din ved hjelp av en av dem Bitcoin eller Ethereum fordi det er de to myntene med flest handelspar. Å gjøre det gir deg større fleksibilitet når du handler.

Binance Deposit Ethereum

Sett inn Ethereum

Når kontoen din har noen midler, kan du begynne å investere. Naviger tilbake til utvekslingsdashboardet ved å klikke Basic under Exchange-fanen øverst til venstre.

Binance Exchange grunnleggende knapp

Grunnleggende knapp

På Binance, kan lage begrense, markedsføre og stopp-begrense bestillinger. Tidligere støttet plattformen bare grense- og markedsordrer. Så du kan forvente at teamet vil legge til mer avanserte ordretyper over tid.

Binance Exchange grunnleggende handelsalternativer

Valutahandel

Avansert visning

Binance Exchange Advanced View Interface

Avansert grensesnitt for Exchange View

Annet enn et litt annet oppsett, er Binance exchange Advanced-visningen identisk med Basic-visningen med noen få flere TA-bjeller og fløyter. Den inkluderer Fibonacci-linjer, glidende gjennomsnitt og alt i mellom. Hvis handelsstrategien din innebærer en betydelig mengde TA, vil avansert visning være din hjemmebase.

Tilleggsfunksjoner

I tillegg til utvekslingen har Binance implementert en rekke andre funksjoner og verktøy det siste året. Det er den Binance Academy inneholder pedagogisk innhold på blockchain, Binance Info gir deg markedsstatistikk og ICO-anmeldelser, Binance Labs, en inkubator for oppstart, og Launchpad for token lanseringer.

Handelsgebyrer

For den uformelle investoren (<100 BTC 30-dagers volum), Binance lader en leilighet 0,1% avgift på hver handel, lavere enn bransjens gjennomsnitt. Hvis du betaler med deres eget token (BNB), mottar du for øyeblikket en 25% rabatt på handelsavgiften – bringe den ned til 0,075%.

Hvis du er en storhandler (>= 100 BTC 30-dagers volum) som inneholder minst 50 BNB, får du enda større rabatter. Gebyrene dine følger a handelsavgiftsplan som bestemmes av handelsvolumet ditt, produsent / taker-status, og om du betaler gebyret ditt i BNB. Avgiftene varierer fra 0,015% til 0,100%.

Uttaksgebyrer varierer etter kryptovaluta, men har en tendens til å være på den høye siden.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Binance har et stort utvalg av mynter med sammenkobling til Bitcoin, Ethereum, Binance Coin og Tether. Noen av de tilgjengelige myntene er:

 • Ark
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • IOTA (Binance er en av de eneste børsene hvor du kan kjøpe IOTA)
 • Litecoin
 • Neo
 • OmiseGo
 • Over 100 mynter til

Mange investorer liker Binance fordi de tilbyr mynter som IOTA og Waltonchain som ofte ikke er notert på mange andre børser.

Overføringsgrenser

Binance er strengt tatt en børs av kryptovaluta, så du kan ikke finansiere kontoen din med fiat-valuta.

Du kan bare sette inn kryptovaluta-midler, men det er ingen grense på beløpet du kan sette inn. Det er heller ingen gebyrer på noen av innskuddene dine.

Beløpet du kan ta ut hver dag bestemmes av bekreftelsesnivået ditt. Uten å sende inn bekreftelsesdetaljer er du plassert på nivå 1 og kan trekke deg opptil 2 BTC verdt kryptovaluta om dagen.

For å bli klassifisert som nivå 2, må du aktivere enten tofaktorautentisering eller Google Authenticator. Etter det må du oppgi informasjon for KYC-formål, inkludert:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Adresse
 • Foto-ID

Med nivå 2-bekreftelse, din daglige uttaksgrense øker til 100 BTC. Hvis du ønsker å ta ut mer enn dette beløpet på en dag, må du kontakte kundestøtteteamet.

Bedriftens tillit

Binance har vokst til en av de mest pålitelige børsene i bransjen. Selskapet reiste rundt 15 millioner dollar i en ICO i juli 2017 og anskaffet umiddelbart 20 000 registrerte brukere som en del av høyden. Siden den gang har plattformen vokst til å huse over ni millioner brukere og forventer å få inn nær en milliard dollar i overskudd i 2018.

Changpeng Zhao, administrerende direktør i Binance, har en imponerende CV med mange års erfaring innen kryptovaluta. Han var leder for utvikling i Blockchain, medstifter og CTO for OKCoin, og grunnlegger og administrerende direktør for BijieTech før han jobbet med Binance..

Fondsikkerhet

Selv om de nøyaktige detaljene for hvordan Binance holder pengene sikre mangler på nettstedet, har selskapet gang på gang bevist at myntene dine er i gode hender..

Tidlig i 2018 kom plattformen under et phishing- og API-angrep der tyver begynte å bytte brukernes mynter mot Viacoin (VIA) uten deres samtykke. Da prisen på Viacoin steg på grunn av den økte etterspørselen, solgte angriperne sin VIA-forsyning for å gjøre et betydelig overskudd. Så snart Binance-teamet innså den ondsinnede oppførselen, deaktiverte de uttak og frøs de berørte midlene. Etter litt etterforskning var de i stand til å identifisere de ondsinnede partiene, skaffe de stjålne myntene og tilbakeføre midlene til de rette personene.

Binance sikkerhets- og supportteam gjør en utmerket jobb med å holde brukerne oppdatert med hendelser via deres tjenestemann Twitter-konto.

Varsling!

Svindlere imiterer offisielle Binance-kontoer og twitrer for å be om innskudd til bestemte adresser mot å gi gaver.

Du mister tokens hvis du gjør dette!

Binance vil aldri be deg om å sende mynter direkte til hvilken som helst adresse av en eller annen grunn.

– Binance (@binance) 12. februar 2018

Kundeservice

Binance har forbedret deres kundesupportområde betydelig det siste året. Det inkluderer en liste over vanlige spørsmål dekker alt fra å deponere mynter til å forhindre phishing-angrep, samt et rom for viktige kunngjøringer.

Både børsen og støttesiden er tilgjengelig på flere språk, inkludert engelsk, spansk, italiensk og kinesisk

Hvis du ikke finner det du leter etter på nettet, kan du sende inn en supportbillett via en elektronisk skjema og få svar via e-post.

Konklusjon

Med lave handelsavgifter, en rekke tilgjengelige kryptovalutaer og en hyggelig handelsopplevelse, er det ikke rart Binance har størknet seg som en dominerende kraft i kryptobørsindustrien. Plattformen har raskt blitt en favoritt blant både nybegynnere og avanserte handelsmenn. Så lenge Binance fortsetter å gjøre de tingene den har gjort for å få sitt fantastiske rykte, er det verdt å prøve.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map