3Commas Review: En grundig titt på Trading Bot Service

3Commas gir tilgang til en rekke handelsverktøy for å forbedre kryptohandelsstrategien din. Når de brukes riktig, kan disse verktøyene maksimere fortjenesten og redusere eksponeringen for tap. Av disse verktøyene er 3Commas best kjent for sine handelsroboter. I denne 3Commas-gjennomgangen utforsker vi funksjonaliteten som gjør denne plattformen så kraftig.

Handelsboter

Handelsboter har fått mye oppmerksomhet i det siste på grunn av fremskritt i algoritmen og økende suksessrate. Ingen kan se markedet 24/7, og kryptoromets ustabile natur gjør det mulig å ta tap eller gå glipp av muligheter på få sekunder. Heldigvis kan en godt programmert handelsbot ta tøylene mens du sover, spiser eller gjør hva andre ikke-krypto-aktiviteter krever din oppmerksomhet..

Som 3Commas-bruker kan du automatisere roboter på mange måter, inkludert å duplisere handlingene til vellykkede handelsmenn, automatisere handelsordrer og spore toppporteføljer. Disse praktiske protokollene lar deg forhåndsprogrammere handelsstrategien din basert på tap og gevinstprosent, prispoeng eller en rekke andre markedsforhold. 3Commas trading bot har over 33 000 registrerte brukere med rundt 10 millioner dollar i daglig handelsvolum.

Trading Bots: Ting du bør vurdere

Handelsroboter er ikke perfekte, og mange hevder at de er det manipulere prisen på kryptovalutaer. Det er bevis for å støtte denne teorien. I juni 2017 opplevde Ethereum et flash-krasj fra $ 319 til $ .10 på GDAX på grunn av en flom av handelsroboter som startet stopptap. Til tross for risikoen ved disse protokollene, er tradingbots kommet for å bli.

3Kommas

Den Miami-baserte 3Commas-kryptovalutaen plattform kom inn på kryptomarkedet i 2014. I løpet av fire år klarte plattformen å bli en stor aktør i kryptorommet. Utviklerne bak 3Commas kryptostyringssystem inngikk strategiske partnerskap med mange kjente børser, inkludert Binance, Coinbase, Bitfinex og Huobi. Disse partnerskapene gjør det mulig for 3Commas trading bots å operere på noen av de største børsene i verden via API-protokoll.

3Commas-funksjoner

3Commas har en nettbasert plattform som du har tilgang til fra hvilken som helst internettaktivert enhet globalt. Du kan få tilgang til forskjellige roboter for å utføre forskjellige handlinger, inkludert: enkel, sammensatt, stopptap, kort og ta fortjeneste. Du kan også lage din egen unike handelsstrategi via det brukervennlige grensesnittet.

Handelsboten din fungerer kontinuerlig med å overvåke markedet og venter på handelskriteriene dine. 3Commas tilbyr kraftige verktøy til sine trading bot-brukere. Disse verktøyene inkluderer unike funksjoner som etterfølgende stopptap og etterfølgende fortjeneste. Nedenfor er hvordan disse funksjonene øker effektiviteten til både stop loss og take profit-funksjoner.

Forhindre tap

I et tradisjonelt stopptapsscenario forhåndsprogrammerer du en tapsprosent. Når denne prosentandelen er nådd, vil boten din selge kryptoen din. La oss for eksempel si at du kjøpte Bitcoin til $ 10.000. Du setter stopptapet ditt til 10 prosent under innkjøpsprisen. Hvis Bitcoins pris faller til $ 9000, starter boten din automatisk en salgsordre. Stopptap er ekstremt kraftig, og bruk av en kan redde deg fra store tap.

Trailing Stop Loss

Trailing stop loss-funksjonen tar flere faktorer inn i ligningen. Disse faktorene kan inkludere eventuelle oppnådde gevinster. La oss bruke det samme eksemplet som før, bortsett fra i dette scenariet realiserer Bitcoin først noen gevinster i løpet av dagen før du tar tap. Trailing stop loss-funksjonen justerer automatisk stoppet på 10 prosent fra innkjøpsprisen til det høyeste verdien på dagen. På denne måten får du fremdeles gevinstene dine gjennom dagen.

Tjene på det

Take profit-funksjonen selger automatisk beholdningene dine når en forhåndsbestemt prosentandel av gevinsten er realisert. Du kjøper en Bitcoin for $ 6500, setter take profit-funksjonen til $ 6600, og hvis gevinsten blir realisert, vil bot din ta fortjeneste. Systemet hjelper betydelig, men det fører ofte til tapte fortjenester. Hva om den $ 6500 Bitcoin går til $ 8000? Nå har du bare gått glipp av ytterligere $ 1400 i fortjeneste.

Etterfølgende Take Profit

Den etterfølgende take profit-funksjonen tar hensyn til dagens prisutvikling under salget av kryptoen din. Hvis boten din er innstilt på 10 prosent, vil denne funksjonen ta fortjenesten til 10 prosent av trendens høyeste punkt. Ved å bruke det forrige eksemplet, selger du $ 6500 Bitcoin for $ 7200. Du tjener $ 700 i fortjeneste i stedet for $ 100.

Registreringsprosess

Påmeldingsprosessen er relativt smertefri. Selskapet ber om e-postadresse og passord i utgangspunktet. Du må da bekrefte kontoen din via en klikkbar lenke i e-posten din. Når du klikker på lenken, blir du ført til kontooppsett siden der du får fire trinn.

3Commas Opprett konto via hjemmesiden

3Commas Opprett konto via hjemmesiden

Koble til Exchange

Her vil du integrere 3Commas-plattformen i børsene dine. Prosessen krever at du trykker på tilkoblingsknappen og fyller ut relevant informasjon, inkludert API-en din, for sentralen du vil legge ved.

Smart handel

Det neste trinnet i prosessen er å lage stop loss og ta profittfunksjoner. Plattformen vil administrere din kryptoportefølje på tvers av flere børser i sanntid. Den smarte handelsfunksjonen forenkler overvåkingsprosessen for kryptohandlere ved å låse inn fortjenesten og redusere tapene dine.

Automated Trading Bot

Hvis du har en Binance- eller Huobi-konto, kan du tjene ekstra inntekter med den automatiserte trading bot-funksjonen. Du må angi hvor stor prosentandel av tap eller gevinst du vil at bot skal aktiveres. Du kan også sette opp de mer avanserte funksjonene til boten din i denne delen, for eksempel det tidligere nevnte etterfølgende stopptapet og etterfølgende ta fortjeneste-funksjoner.

Botinnstillinger via 3commas Dashboard

Botinnstillinger via 3commas Dashboard

Inviter og tjen

Det siste trinnet i 3commas-kontooppsettet ditt er å invitere vennene dine til å bli med. Selskapet tilbyr en imponerende henvisningshastighet, og vennene dine får 10 prosent rabatt på 3Commas-tjenesten.

3Commas priser

Det er noen kostnader forbundet med disse nyttige tjenestene. 3Commas tilbyr fire abonnementsplaner du kan velge mellom. Planene spenner fra nye kryptobrukere, hele veien til drift på bedriftsnivå. Nedenfor er de fire planene og hva de inkluderer.

Starter $ 29 / måned

Denne planen gir deg tilgang til den smarte handelsterminalen, ubegrensede børsintegrasjoner og feil- og kanselleringsvarsler. Dette abonnementsnivået inkluderer ikke roboter.

Avansert $ 49 / måned

Avansert plan inkluderer alt som er oppført i startpakken pluss tilgang til enkle bots, tilpassede TradingView-signaler (proprietært handelsgrensesnitt) og et porteføljestyringsgrensesnitt.

Pro $ 99 / måned

Pro-planen inkluderer alt i den avanserte planen pluss tilgang til enkle, sammensatte og Bitmex-bots. Du får full porteføljeadministrasjonsprogramvare og tilgang til tilpassede TradingView-signaler.

Bedriften

Enterprise-abonnementet inkluderer alle roboter og egendefinerte funksjoner på forespørsel. Priser for tjenesten er ikke oppført fordi den er skreddersydd for hver klient. Du kan forvente at det vil være mer enn $ 99 per måned.

Når du har valgt abonnementet ditt, blir du spurt om hvordan du vil betale for kontoen din. De tre tilgjengelige valgene er Advcash, Crypto via CoinPayments og Yandex.Checkout. Du kan bruke kredittkort, pengeoverføring og til og med god gammeldags krypto for å betale for 3Commas-kontoen din.

3Commas: Handelsverktøy for fremtiden

3Commas fortsetter å være banebrytende innen trading bot-sektoren. Love’em eller hate’em, trading bots er kommet for å bli, og 3Commas tilbyr en av de beste i bransjen. Disse nyttige algoritmene omformer kryptomarkedet og gir handelsmenn mer kontroll over inntektene sine.

Nå som du er kjent med tradingbots, må du sjekke hvordan hackere brukte tradingbots for å angripe Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map